Hejsan!!

Hoppas ni mår bra?!!
Min helg har varit super lugn och härlig. Bara chillat och myst i regnet med vänner. Igår åkte jag och Olivia till en tjejkompis och var där under kvällen. Vi åkte hem ganska tidigt och under hela förmiddagen idag har vi bara myst, ätit pannkakor och kollat youtube i världens regn oväder.

Kom precis hem, har en del plugg som behövs göras men jag orkar verkligen inte... så vi får se hur det blir med det haha. Xx.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej

Förlåt för en mycket dålig uppdatering denna veckan. Haft mycket att göra och har själv känt mig sjuk :((

Igår kväll hade min skola kickoff. Temat var neon, super roligt och coolt. Vi var först hemma hos Ella och sedan tog vi oss till stan för att gå på kickoffen. Hade en riktigt rolig kväll igår men blev mycket trött mot slutet. Sov tyvärr mycket dåligt inatt så har varit ganska trött i skolan. Är nu hemma och skall vila lite för skall sova över med Olivia ikväll. Xx.

Likes

Comments

Mums, födelsedags middag för mammas kille.

Min storebror <33

Likes

Comments

Hejsan!!

Igårkväll var jag hemma hos Karin som fyllt 18 på ett super härligt 18 års mingel. Vi var drygt 22 tjejer och Karin hade gjort super fint och mysigt. Vi hade verkligen en super roligt kväll tillsammans men massa dans och drinkar. Kom hem runt 00.00 för har varit lite halv sjuk hela veckan och super trött.

Kväll skall vi fira mammas kille och sedan har jag inga planer planerade. Hoppas ni får en härlig lördag. Xx.

Såå gott!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Helloooo

Igår hade jag och vik torka en super mysigt kväll, vi satt i kvälls solen och åt en super härlig middag tillsammans och snackade hela kvällen ut. Vi vaknade runt 11 idag och tog en lite morgon prommis med min hund, åt lite lunch och nu har jag precis pluggat lite engelska och skall lägga mig och kolla lite youtube. Är det bara jag som får ångest när det är soligt ute och man bara känner för att ligga inne? Jaja, sådana dagar har alla. Hoppas ni har en underbara söndag. Xx.

Likes

Comments

Hejsan

Kom hem från jobbet för ett tag sedan, det var bröllop idag igen och kolla vad fint det blev!!!

Victoria är Påväg till mig och bör vara här vilken minut som helst. Vi skall bara vara hos mig och äta och mysa ihop. Igår var jag bara hemma och kollade gossip girl med mina små syskon, Såå mys och skönt!! Xx.

Likes

Comments

Hejhej

Jag har varit lite dåligt på bloggen nu under veckan, skolan har verkligen börjat på riktigt. Jag hade mycket problem med matten under åk 1 så har nu bestämt mig för att försöka förstå och lägga ner mer tid på matten och andra studier för att kunna nå bästa möjliga betyg.

Idag har jag känt en riktig höst känsla, vakna upp av regn och en lätt förkylning, tog på mig en stor stickad tröja och gick till skolan. Har tyvärr inte mått så bra under dagen, ont i huvud och kropp så det kanske är en liten förkylning som smyger in...
Aja imorgon är det fredag, så hoppas jag mår mycket bättre. Xx.

Likes

Comments