Vaknade hos josse imorse. Idag har vi solat och haft det jättemysigt, nu sitter vi hos en kompis och äter en mysig lunch.

Likes

Comments

Idag var jag och en kompis ute med hans vattenscoooter och körde i det fina vädret. Idag är det super varmt så det var skönt att komma ut på vattnet lite.

Likes

Comments

Godmorgon, nu är vi Påväg hem efter dessa mysiga dagar ute med båten. Tycker dock själv att det skall bli skönt att komma hem, träffa kompisar och sova i sin egna säng.

Likes

Comments

Tog oss precis ut från smögens hamn och vet inte riktigt vart vi skall ta oss men vi ska ju hem imorgon så troligtvis blir det Marstrand eller något som ligger närmare hemma. Vädret ät lika fint och varmt idag och jag taggar att bli brun haha.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag åkte vi ut med ribben till Hollö och låg och solade och hade det jättemysigt. Nu har vi precis gjort oss iordning och väntar på vårat bort för att äta sista middagen här på smögen.

Likes

Comments

Nu säger jag godnatt efter en supermysig kväll här på smögen. Vi åt skaldjur i båten och hade det jättemysigt. Är nu super trött och skall nog gå och lägga mig snart. Godnatt xoxo

Likes

Comments

Sitter nu och väntar på våra familjekompisar som också är här på smögen, vi ska äta middag tillsammans. Adams kompis kol till oss på Marstrand idag och efter det seglade vi till smögen. Jag Adam och Albin (hans kompisk) har gått runt lite här på smögen bryggan och kollat runt lite och bara chillat.

Likes

Comments