Hej på er!
Är hemma hos Wilma, med Ella och Erik och har en myskväll. Vi har ätit pizza och bara pratat och kollar nu på Kalle och choklad fabriken. Hoppas ni har en mysig kväll, så taggar vi helg imorgon. Xx.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kom till skolan för en timme sedan, har haft inställd lektion men börjar nu igen klockan 10.00, skulle egentligen haft ett prov på måndag med det blev flyttat till senare under nästa vecka... Såå skönt!! Xx.

Likes

Comments

Efter skolan åkte jag och Ella en sväng till stan och jag köpte några örhängen. Efter det åkte jag till frisören och klippte mig. Är super nöjd!! Klippte ungefär 6 cm så nu är det super fräscht.
Kom precis hem från en lång promenad med Olivia och Json(min hund) och ligger nu och kollar på TV4 serien Rebecka Martinsson som jag älskar!! Godnatt Xx.

Likes

Comments

Ååh vad skönt, blev super stressad imorse han varken dricka kaffe eller äta frukost. Kom till skolan för en och en halv timme sedan, mår inte jättebra idag känner mig sjuk och trött i kroppen.
Nu sitter jag och Ella och avnjuten en morgon kaffe tillsammans i det regniga vädret... myyys. Xx.

Likes

Comments

Hello!
Slutar inom en timme, sitter och har rast för att börja med case matten. Jag Ella, Wilma och Emma åt på deli and coffee en super god Sallad. Xx.

Likes

Comments

Sitter på bussen Påväg till skolan, är hyfsad sen för ville vara ligga kvar i min säng hela morgonen. Jag vakna upp till ett gråmulet Göteborg och det ända jag vill just nu är att ha somnar. Xx.

Likes

Comments

Idag hade jag på mig en utav mina nya tröjor som jag köpte igår, en polo från H&M. Väldigt basic men den hade mycket snygga detaljer tycker jag. Xx.

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag sitter på en mattelektion och har precis gjort klart alla uppgifter för idag. Jag är super trött dag och längtar till att få komma hem och ta det lite lugnt. Xx.

Likes

Comments