​Nu var det ett år sen jag skrev här senast (ungefär). Mycket har ju hänt sen dess? 
Ja, högskolan går bra. Väldigt bra, mycket bättre än vad jag någonsin tänkt mig. Jag kan uppnå saker faktiskt. Jag har förvånat mig själv på alla sätt och vis och jag har vuxit. Herrejävlar vad jag har vuxit. Jag tror att jag har vuxit mer på detta året än resten av mina 21 år i livet. 

Jag har flyttat hemifrån, legat i min säng och brytit ihop av ångest och sorg, jag har skrattat så jag gråtit, jag har hittat vänner.. herregud så många vänner jag har fått, jag har lyckats, jag är lycklig. 
Detta är toppen av mitt liv någonsin och jag har aldrig varit så här lycklig i hela mitt liv. Det märker jag, för mina dåliga vanor bryts. En efter en. De små spåren från det förfluta mörker som en gång faktiskt gnagade ett stort hål inom mig. 

Jag älskar mitt liv just nu, och även om jag visste att en dag så kommer lyckan hade jag aldrig kunnat tänka mig att den skulle slå mig på käften på detta sätt. Den hittade mig, äntligen hittade jag lyckan också. 
Det finns människor jag önskade kunde se mig så här lycklig. Människor som inte finns med oss idag. 
Men jag tror att de ser.  På ett eller annat sätt. 
Och jag tror att de visste, att jag skulle komma hit. 
Jag önskar bara att du också kunde förstå hur underbart livet faktiskt är, och det inte bara är mörker och misär. När man satsar på livet, satsar livet på dig och då får du, du får lov, att vara lycklig. 

Det finns inget bättre än nu. 

Likes

Comments

Har funderat ett tag och jag ville ha blått hår. Sååå hur tycker ni att det blev? :)

Likes

Comments

Idag vilar jag. Känner att min kropp är lite väl trött, så för att kunna köra 100% imorgon så vilar jag idag. Välbehövligt.

Likes

Comments

Ett mål jag haft är att klara av 5 km under 40 min, ett mål jag klarade av idag! Det var jobbigt, speciellt med min astma, men att kunna pusha sig till det ultimata och faktiskt avsluta ett mål känns så himla underbart. Nu är jag ännu mer taggad 💪

Likes

Comments

Har bestämt mig för att göra denna blogg till en fitness blogg. Jag tränar nästan varje dag och håller på att gå igenom en resa, någon gång ska jag berätta om den, och jag tänkte att ni kunde få vara med och läsa mina framsteg. 👏

Dag typ 30 💪
SW: 74 kg CW: 68 kg GW: healthy

Likes

Comments

Idag vaknade jag, loggade in på facebook, och började läsa mitt newsfeed. Där var det fullt av sidor och människor som la upp goda bilder på kladdkakor, semlor, pommes, och massa annat onyttigt. Vi blir så jävla formade av vad vi läser varje dag, det är inte okej att äta sådant. Inte mer än en gång i veckan i alla fall. Hur gott det än är så gör det skit för din kropp. Du mår skit och du kommer se ut som skit. Tro mig, jag försöker komma ifrån skiten.


Likes

Comments