Helgen började men en vinkväll med Stina. Jag var supertrött, trots att det var en kort jobbvecka så var jag helt borta. Så jag behövde inget annat än en riktigt mysig kväll.

Lördagen började tidigt, för tidigt... Stina, som sov över, skulle börja jobba vid 8 så jag skjutsade henne och tog en sväng in på gymmet när jag ändå var i närheten. Efter ett kort gymbesök så begav jag mig till min andra halva. Det blev en riktig hästhelg, väldigt mysigt måste jag säga. Jag är ingen hästtjej men när jag faktiskt inser att jag inte är sämst på att rida så känns det som att jag kan ta över världen.

Jag är väldigt nöjd med helgen. Den har varit lugn, mysig och vi har ändå hittat på saker. Nästa helg står det nog mycket på schemat har jag på känn. Den börjar med en tripp till Ullared och sen blir det en vända till Göteborg, tror jag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var det en perfekt dag för en fika, på ett nytt ställe. Museet har uppenbarligen  ett fik och trots att jag har varit där 100 gånger så har jag aldrig tänkt på att det ligger där... Men det var mysigt och kul med något nytt.

Likes

Comments

Farmor kom förbi i helgen och vi har pratat länge om att göra en resa tillsammans men vi kunde inte hitta någon som passade oss och eftersom att farmor är gammal så fanns det vissa krav. Vi har varit inne på kryssningar, Kap Verde och Mallis men inget har varit i rätt pris eller tid. Men så ramlade jag in på en resesida och innom 15 minuter så hade vi hittat, bestämt oss och bokat en resa. Det är nu i efterhand ganska lustigt för vi bokade en resa till Sardinien, Italien utan att ha diskuterat det eller ens tänkt tanken innan... Men jag är inte kräsen, det ser ganska fint ut på bilderna. Som jag förresten har lånat från något instagrsmkonto.

Likes

Comments

Jag tycker påsk är en trevlig liten högtid. Man får vara ledig, äta massa godis och bara umgås med nära och kära. Mitt påskfirande drog igång i torsdags då mina kusiner och andra halva kom. Vi åt lite mat och bara mös, alla hade mer eller mindre jobbat hela dagen så kvällen blev inte jättelång. I går letade vi påskägg tillsammans och åt en liten påsklunch. Idag så har vi också letat lite ägg, dock utan kusiner, och ätit ännu mer mat. Men just nu så gör jag det jag gör bäst, absolut ingenting. Jag antar att jag sparar batterierna till galejet ikväll. Hoppas att alla där ute har en fin påsk!

Likes

Comments

Är den inte helt galet fin? Jag är så kär i denna klänningen och kan nästan trotsa temperaturen för den, bara nästan. Jag införskaffade den när jag var i Helsingborg, den är från Twist & Tango men är köpt på MQ.

Likes

Comments

Jag håller på att uppdatera min vår/sommargarderob och denna skönhet är ett tillägg i den. Den är från Bikbok och är en ganska perfekt till den varmare perioden vi rör oss mot.

Likes

Comments

Hade nästan glömt att jag i samma veva som jag köpte Tory Burch-skorna köpte ett par skor från New balance också. Mina "bekväma skor" köpte jag för två år sedan och de faller i princip sönder och samman. Ett par nya var helt enkelt på sin plats. De är förresten köpta på Zalando.

Likes

Comments

Förra lördagen var det äntligen dags att skriva högskoleprovet. Jag har övat som en galning i två månader och mått bra och dåligt fram och tillbaka under tiden. Det var tredje gången jag skrev det, kändes lite som tredje gången gilt eftersom jag har bestämt mig för att börja skolan i höst. När det väl var färdigt så åkte jag ut till min faster som fyllt år och där hade hela släkten samlats för lite firande av henne. Jag kan bara säga att jag stupade ner i sängen när vi kom hem... På söndagen kändes det som att jag var i stort behov av en rejäl brunch, så jag tog min andra halva och åkte in till stan. Den bästa brunchen har de utan tvekan på Kallskänken, den är så magisk.

Likes

Comments

Hade bästa helgen på länge förföra helgen. Åkte direkt efter jobbet ner till Helsingborg på fredags eftermiddagen för att träffa min kusin. Tågen strulade men som tur var så blev jag bara en halvtimme sen. Väl framme i hennes lägenhet så gjorde vi pizza och drack vin. Dagen efter, lördag, så åt vi en liten fin frukost och begav oss till Väla, där vi spenderade största delen av dagen. När vi vid fyratiden inser att Systemet stänger tidigt på lördagar så beger vi oss ner till hamnen för att tura och köpa vin till vår vinkväll. Med vad som kändes som 100 kg kassar gjorde vi ett sista stopp på Ica där vi springer på hennes kompisar, som vi bjuder med på vinkvällen. Kvällen slutar vid sex på morgonen dagen efter och vi tar tre timmar senare en taxi ut till en hästtävling. Tävlingen var slutet på vår fantastiska helg tillsammans och jag lever fortfarande på den.

Likes

Comments

När man är som jag och tänker igenom sina köp länge, ibland år, så känns det så himla bra när man bara får slå till. Det som brukar hända är att det jag vill köpa inte längre finns kvar när jag väl har tänkt klart... Men denna gången hade jag turen på min sida. Skorna än av märket Tory Burch och jag har köpt dom på Raglady. Jag såg dom när de var precis nyinkomna i deras sortiment men det låg nog fortfarande snö på marken då... Tänkte slagit till när jag var på Väla för två veckor sen men självklart fanns de inte i min storlek, typiskt mitt flyt. Men för ett litet tag sen så hade Raglady 20% för en kväll och då sprang jag till datorn och klickade hem ett par. Äntligen!

Likes

Comments