I övermorgon är det dags, äntligen midsommar! Jag är så kär i denna högtid, det är sommar, man har blommor i håret, fina sommarkläder och det bästa är nog jordgubbarna i mängder. I år ska jag åka till Öland och bo på campingen i Borgholm, vilket jag sett fram emot så länge! Nästan alla jag känner ska dit och i år är jag 20 så jag får gå på sommarstrand, vilket är ett uteställe som är knökfullt på midsommar. Jag och min pärla har även varit tillsammans ett år, får nästan lite tårar i ögonen, på midsommarafton så det ska firas med.

Hoppas ni får en underbar midsommar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag blev det en tur på stan med saga. Riktigt kul att vandra omkring, ut och in i affärer trots att vi båda hade köpstopp.

Likes

Comments

Vad ska jag säga som ingen har hört redan? Nu ligger jag lite efter med att lägga upp inlägg men detta är ett sånt "bättre sent än aldrig"-inlägg, värt att dokumentera med andra ord. Förra helgen var magisk, först Liseberg och sen Håkan. Får nog vara bra så med text för jag vet inte vad jag ska skriva mer...

Likes

Comments

Hej bloggen! Ännu en vecka har kommit och gått, helt sinnes vad tiden går. Hur som helst...Helgen blev inte som som planerat men den blev väldigt bra. En friterad glass, en räkmacka i Kristianopel och en ridtur är det som har ingått i helgens bravader. En riktigt mysig helg måste jag bara säga.

Likes

Comments

Äntligen kom solen tillbaka och de firas med en grön frukost ute. Ingenting har gått som jag har velat idag så det slutade i att jag ställde mig ute och strök. Ska även jobba ikväll vilket jag har längtat efter, blir galen av att gå hemma själv....

Likes

Comments

London var lika fantastiskt som alltid! Vi hade sån tur med vädret och vi hittade massa fina saker, jag brukar inte shoppa så mycket så nu släppte jag verkligen loss! Vi åt massa god mat och med hjälp av en efterlängtad vän fick vi se massa nya stadsdelar och marknader. Älskar verkligen marknaderna i London, man kan verkligen hitta allt i både matväg, inredning och kläder. För att sammanfatta resan så har den verkligen varit super!

Likes

Comments

I helgen var jag och min andra halva i Norrköping på tävling. Vi bodde på ett jättemysigt hotell, käkade på Pinchos vilket alltid är en hit och det gick superbra för honom! I lördags hade jag varit hemma blott en vecka och redan har första roliga helgen varit. Nu i helgen är det ju Valborg och jag har alla dagarna uppbokade, med start på fredag. Picknick och födelsedagsfirande gånger 2 är det som står på schemat. Helgen efter så åker jag till London!!! Längtar så mycket!

Likes

Comments

Här är lite bilder från grisfesten, säsongens avslutningsfest för personalen. Årets tema var barnkalas, ganska öppet och bra vilket ledde till en rosa Mimmi pigg-ish. Väldigt kul sista kväll måste jag säga.

Likes

Comments

Har inte kunnat ha långa naglar under min tid som bodhandlare uppe i fjällen. Har känt mig naken så lyckan var total när jag fick sätta mig ner och fixa till klorna. Självklart blev det rosa och glitter, kan aldrig bli för mycket av det goda..

Likes

Comments