View tracker

Här kommer lite bilder från mina två veckor i Wien. Vi åkte först ner hela familjen för att hälsa på släktingar och när de andra åkte hem stannade jag kvar. Skrev in mig på en skola och började läsa tyska fem dagar i veckan, så det var ingen semester jag var på ack nej. Förutom tyskan så han jag med väldigt mycket, zoo, Vienna fashion week, Schön brunn, andra slott, ett besök på en vingård och mycket mer som jag inte kommer ihåg... Jag träffade lite vänner som släktingar som jag inte sett på fyra, fem år. Jag är så glad att jag stannade och fick uppleva lite storstadsliv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag och min babe var på Seychellena i somras. Det var en resa vi hade planerat länge och det var en riktig dröm. Vart du är vänder dig är det en vykortsvy och det är nästan inga turister. Ön är en blandning av regnskog, vita stränder och höga berg. Det är en väldigt liten ö och hela är inte bebodd, vilket gör att den är ganska orörd. Vi var där en vecka vilket räckte ganska bra eftersom att det inte finns överdrivet mycket att göra. Det är begränsat med restauranger och utelivet är så gott som obefintligt. Seychellena är alltså inget Ibiza utan nästa ändats till för att njuta av lugnet, vilket var det vi ville... Kort och gott är Seychellena ett paradis och ett fantastiskt fint äventyr men inget jag skulle rekommendera till någon över 30.

Likes

Comments

View tracker

Igår var det som ingen kan ha missat Black Friday. Köpte första saken vid halv 1 på natten och var lite för exalterad hela dagen. Jag köper sällan saker, speciellt inte till mig själv men jag lyckades faktiskt få med en liten sak till mig själv bland alla inhandlade julklappar. Det blev inget mindre än en ljusgrå pälskappa. Självklart inget spontanköp eftersom att jag inte kan sånt utan denna har jag spanat in ett tag. Tänkte köpa en svart vanlig kappa men det fick bli något helt annat... Kappan är hur eller hur från ett märke som heter Isay, aldrig sett förut.

Likes

Comments

I övermorgon är det dags, äntligen midsommar! Jag är så kär i denna högtid, det är sommar, man har blommor i håret, fina sommarkläder och det bästa är nog jordgubbarna i mängder. I år ska jag åka till Öland och bo på campingen i Borgholm, vilket jag sett fram emot så länge! Nästan alla jag känner ska dit och i år är jag 20 så jag får gå på sommarstrand, vilket är ett uteställe som är knökfullt på midsommar. Jag och min pärla har även varit tillsammans ett år, får nästan lite tårar i ögonen, på midsommarafton så det ska firas med.

Hoppas ni får en underbar midsommar!

Likes

Comments

Idag blev det en tur på stan med saga. Riktigt kul att vandra omkring, ut och in i affärer trots att vi båda hade köpstopp.

Likes

Comments

Vad ska jag säga som ingen har hört redan? Nu ligger jag lite efter med att lägga upp inlägg men detta är ett sånt "bättre sent än aldrig"-inlägg, värt att dokumentera med andra ord. Förra helgen var magisk, först Liseberg och sen Håkan. Får nog vara bra så med text för jag vet inte vad jag ska skriva mer...

Likes

Comments

Hej bloggen! Ännu en vecka har kommit och gått, helt sinnes vad tiden går. Hur som helst...Helgen blev inte som som planerat men den blev väldigt bra. En friterad glass, en räkmacka i Kristianopel och en ridtur är det som har ingått i helgens bravader. En riktigt mysig helg måste jag bara säga.

Likes

Comments

Äntligen kom solen tillbaka och de firas med en grön frukost ute. Ingenting har gått som jag har velat idag så det slutade i att jag ställde mig ute och strök. Ska även jobba ikväll vilket jag har längtat efter, blir galen av att gå hemma själv....

Likes

Comments

London var lika fantastiskt som alltid! Vi hade sån tur med vädret och vi hittade massa fina saker, jag brukar inte shoppa så mycket så nu släppte jag verkligen loss! Vi åt massa god mat och med hjälp av en efterlängtad vän fick vi se massa nya stadsdelar och marknader. Älskar verkligen marknaderna i London, man kan verkligen hitta allt i både matväg, inredning och kläder. För att sammanfatta resan så har den verkligen varit super!

Likes

Comments