Söndagar, söndagar, slöa söndagar eller det kan man väl iallafall önska... Men idag har jag och min broder varit riktigt produktiva. Slitit hela dagen i vedens tecken. Nu när jag tänker på det så har vi varit igång och ute praktiskt taget hela dagen. Inga slöa söndagar här men vet inte om jag är pigg och redo för en jobbvecka..

Likes

Comments

Idag är en bra dag. Solen skiner, vi har hittat ett nytt brunchställe och jag har fått en liten pälsboll till min väska.

Likes

Comments

Godmorgon världen! Startar min morgon med en frukost i sängen och lite Onsdagsbubbel, vilken är min favorit podd. Jag tror planen är att åka på en liten shopping tur söder över idag.

Hoppas alla där ute får en superfin lördag!

Likes

Comments

Hade en fantastisk helg i Stockhom med min kära pojkvän. Allt började med en road trip, vi var ju tvungna att komma dit, dock var det lite svårt att hitta... Väl framme på hotellet upptäckte vi att vi fått en svit, hur glad blev inte jag då!!! Vi hade ett stort rum med en jättestor tv och ett nästan lika stort badrum med jacuzzi och bastu. Dum som jag är så tog jag inga bilder, sorry. Jag ska försöka sammanfatta allt. Vi åkte upp för att se Fantom of the opera, vilken var så bra! Älskar den musikalen sen innan och har även sett den på engelska men den var helt fantastisk på svenska med. Utöver det så shoppade vi, åt på Vapiano och jag träffade Kalle över en fika. Underbar helg helt enkelt.

Likes

Comments

Fasen vad nöjd jag är med årets jul! Julafton var så bra och alla var så nöjda och glada. Gladast var nog jag som fick vara ledig hela julhelgen i år. Julafton började med att min lilla pärla var hemma och vi åt frukost tillsammans. Vid lunch-tiden så åkte vi båda hem till honom för att fira med hans familj och spela paketspel. Jag åkte hem igen framåt kvällen och firade med familjen. Allt gick som på räls hela dagen och det var en fantastiskt fin julafton.

Igår gjorde jag det som jag normalt gör på juldagen, det vill säga absolut ingenting. Jag blev produktiv först framåt kvällen när jag var tvungen att börja göra mig i ordning för att åka in till stan och gå på en liten förfest. Förfesten bestod av nästan alla mina tjejer från gymnasiet, två är på resande fot... Det var så himla kul att alla var samlade och jag tror nästan vi gjorden en liten tidsresa bakåt till gymnasietiden...

För att sammanfatta de två gångna dagarna så har de varit så bra, roliga och fina. Jag kunde inte önskat mig en bättre jul helt enkelt.

Likes

Comments

Det är allt för sällan jag träffar min fina Stina och det är definitivt för sällan som jag unnar mig en dag på spa. Idag fick jag faktiskt kombinera dessa två och det blev en jättefin morgon på Ekerums resort. Vi hade hela spat för oss själva och bara det känns ju lyxigt. Det blev ju inte sämre när vi fick in varsitt stort glas passionsjuice, vilken lycka det var. Väl tillbaka på fastlandet så testade vi en tacorestaurang som nyligen öppnat. Jättekul med en ny restaurang/bar som man kan umgås på.

Likes

Comments

En hel vecka har passerat och det känns nästa lite overkligt att det var en vecka sedan jag satt på ett 3 timmar försenat tåg till Göteborg. Hälsade på Lovisa som jag träffade på en språkresa till England för 100 år sedan. Helgen var så jättemysig! Jag lyckades träffa en annan kompis från Stöten, vi handlade julklappar och var på Jul på Liseberg. Jag måste börja bli bättre på att hälsa på mina vänner ute i landet. 

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från mina två veckor i Wien. Vi åkte först ner hela familjen för att hälsa på släktingar och när de andra åkte hem stannade jag kvar. Skrev in mig på en skola och började läsa tyska fem dagar i veckan, så det var ingen semester jag var på ack nej. Förutom tyskan så han jag med väldigt mycket, zoo, Vienna fashion week, Schön brunn, andra slott, ett besök på en vingård och mycket mer som jag inte kommer ihåg... Jag träffade lite vänner som släktingar som jag inte sett på fyra, fem år. Jag är så glad att jag stannade och fick uppleva lite storstadsliv.

Likes

Comments

Jag och min babe var på Seychellena i somras. Det var en resa vi hade planerat länge och det var en riktig dröm. Vart du är vänder dig är det en vykortsvy och det är nästan inga turister. Ön är en blandning av regnskog, vita stränder och höga berg. Det är en väldigt liten ö och hela är inte bebodd, vilket gör att den är ganska orörd. Vi var där en vecka vilket räckte ganska bra eftersom att det inte finns överdrivet mycket att göra. Det är begränsat med restauranger och utelivet är så gott som obefintligt. Seychellena är alltså inget Ibiza utan nästa ändats till för att njuta av lugnet, vilket var det vi ville... Kort och gott är Seychellena ett paradis och ett fantastiskt fint äventyr men inget jag skulle rekommendera till någon över 30.

Likes

Comments