Tog en promenad för några dagar sen, frisk luft, vacker miljö och tid för mig själv! Sååå skönt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

.... I'm still alive! Sorry för det usla uppdateringen! Har haft full upp det senaste och då kom bloggen som sista prio tyvärr! Ska försöka bättra mig! Hur som helst sitter jag nu och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att det ska bli lagom att dra till biografen. Ska se nya Captain America filmen tillsammans med ett gäng från klassen. Har hört att den ska vara bra men det återstår att se! Hoppas ni har njutit av solen det senaste!

Likes

Comments

Ny parfym. Present från min pojkvän. Vet ni vad det bästa är? Han lyckades verkligen hitta en parfym som luktar riktigt gott även om jag är kräsen när det kommer till hur jag vill lukta. I'm guessing he knows me quite good haha

Likes

Comments

I måndags fick jag äntligen se honom live. Asså Bryson Tiller, så galet tung! Började dagen med jobb, drog en runda på stan och sen åkte jag till Nobelberget för att gå på hans utsålda konsert. Uppvärmning med förbandet THEY. som var förvånansvärt bra, hade aldrig hört dem innan men det var så man ville gå hem och fortsätta lyssna på deras musik! När Bryson gick på scenen blev alla galna, alla sjöng med i varenda sång, alla ville filma/snapa/ta bilder, svetten rann och luften tog slut. Otroligt nöjd över kvällen!

Likes

Comments

Vår. Det är vår. Så galet varmt och skönt

Likes

Comments

Gick på drop-in klassen i måndags och det var det bästa jag gjort på länge! Så sjukt tung klass, dansade till Ludacris - Money maker. Igår jobbade jag 6-10 och efteråt åt jag cheeeeesecake som min kollega hade med sig (Otroligt god haha) innan jag åkte hem, städade, somnade en sväng och åkte till dansen.

Likes

Comments

Kl.7.48 var jag på Espresso House huvudkontor för att tolv minuter senare påbörja min baristautbildning. Vi var fem personer som satt och undrade vad dagen skulle ge, och tro det eller ej men det var otroligt roligt! Han som höll kursen var störtskön, även om jag hade ganska bra koll på alla saker sen innan lyckades han hålla uppe intresset och även komma med nya vinkar och idéer. Kl.14.00 gick jag därifrån med ett godkänt prov och ett diplom i handen. Imorgon får jag inviga min namnskylt och slipper (äntligen) "ny på jobbet"-skylten!
Men först, dans, tillbaka till skolan igen! 1,5 timmar house med Pablo och 1,5 timmar hiphop med Jonna!

Likes

Comments

Sooooorry för den dåliga uppdateringen. Har haft repvecka i skolan samtidigt som vi har behövt fylla upp en massa luckor på jobbet efter att en som skulle börja jobba hos oss tog en annan anställning istället. Har gått från jobbet, till skolan, till sängen och så om och om igen.

Har varit lite för mycket för mig att hantera den här veckan. Pressen att prestera på varenda lektion och rep för att få vara med på föreställningen och alla nummer. Pressen att prestera på jobbet trots att jag bara fått fyra timmars sömn, plus att vi i slutet av veckan bara var tre som jobbade och inte fyra som vi brukar vara pga sjukdom. Pressen att hinna ta igen allt jag missat när jag varit sjuk innan varje lektion. Pressen att pusha mig själv till att vara med på alla lektioner trots att jag ännu inte är hundra frisk och kroppen skriker. Pressen att vara med på workshops för att visa min lärare att jag kämpar och att jag vill det här. Plus att under denna tid bara känna att man står still och inte utvecklas överhuvudtaget medan slutet på den här utbildningen närmar sig sitt slut. Fort.

Men livet går i vågor och man kan inte vara topp varje dag. Man är väl inte mer än en människa, eller? Ändå sätter man orimliga krav på sig själv och sätter lätt hälsan i andra hand när den kanske borde vara först prioriteten.

Idag ska jag nog dansa igen. Ta en drop-in klass. Få en paus från skolan och bara släppa pressen, dansa utan krav. Hitta tillbaka till glädjen i dansen igen istället för att känna prestationsångesten växa. Klättra upp igen!

Jag har varit och jobbat en sväng tidigt idag och resten av dagen har jag än så länge spenderat i sängen. Bara kollat på film, skrattat och hängt med min pojkvän, legat framför datorskärmen, och pluggat lite på vårat kaffe på Espresso House så jag är redo för baristakursen som jag ska gå imorgon! (Är pissnervös)

Ta hand om er!

Låten som går på repeat just nu:

Likes

Comments

Unnade mig en Elle-tidning igår! Var ett tag sen jag bläddrade i en sån haha, var prenumerant ganska länge men slutade när jag flyttade hemifrån. Dessutom så fick man en bok av Jojo Moyes och jag är helt förälskad i hennes böcker! Har bara läst två än så länge (Livet efter dig och Sophies historia) och tycker att hon skriver så fantastiskt bra! Brukar inte vara den som läser särskilt mycket meeeen detta är ett undantag

Likes

Comments

As promised, ett inlägg om gårdagen! Så igår var jag och min pojkvän ute på stan tillsammans, det var ganska längesen vi verkligen spenderade en dag tillsammans och hittade på något. Dessutom var det ju helt fantastiskt vååååårväder!?! Vi drog alltså till Mall of Scandinavia i Solna för att kolla på bio; Batman vs Superman. Det är den enda biosalongen i norden eller nått som visar IMAX filmer så självklart skulle vi prova det! Innan bion blev det fika och liiiite shopping haha, och efter filmen blev det mat på Vigårda hamburgare, supergott! Sen blev det bara mys hemma! Bästa dagen på länge!
(Har förresten bombat mitt hår med revlons färgbomb så nu ser det äntligen lila ut igen, så skönt!)

Idag har jag besökt vårdcentralen för kolla om jag kunde dansa med min svullna körtel och om de kunde göra något åt den. De ville dock avvakta och se om det fixar sig själv eftersom det inte är bra att trycka i en massa antibiotika hela tiden. Om två veckor ska jag dit igen och om det inte har blivit bättre så ska de köra en massa tester osv osv. Oooooch eftersom det inte verkar vara en bakterie (som annars kan sprida sig till hjärtat vid fysisk aktivitet) så fick jag klartecken att dansa igen! Så idag var jag tillbaka på dansen lagom till repveckan, två och en halv timmes rep med Pablo och sedan en och en halv timmes dans med Jonna! Helt slut!

Likes

Comments