View tracker

THROW ME TO THE WOLVES AND I WILL RETURN LEADING THE PACK

Drömmar

Alltså fick en sån där känsla då man bara vill sitta och kolla på bröllopsklänningar. Det är typ mitt stora intresse, att sitta och drömma sig bort till sin bröllopsdag. Ååh jag längtar och hoppas att kanske en vacker dag så friar Dan till mig och vi kan äntligen planera vårt stora fina bröllop. Lovar att ni alla får komma! haha

Jag hittade en sida med så fantastiskt fina klänningar och jag ska lägga en länk till dem alla längre ner i inlägget.
Men första ska jag fortsätta berätta om mitt dröm bröllop.

Det ska vara på hösten. En fin solig höstdag. I Sävsjö kyrka, den finaste kyrkan jag sett. Jag vill ha ett traditionellt bröllop som äger rum i en kyrka. Där min pappa och även kanske även styrfar får äran att lämna över mig till Dan. Nu föreställer jag mig att det faktiskt är Dan jag gifter mig med eftersom det är min livs kärlek och det är honom jag vill leva hela mitt liv med.
Efter vigseln ska vi fotograferas och när det är klart ska vi till lokalen vi har hyrt och äta mat, dansa och ha kul. I lokalen ska det vara inrett med lila/ljusrosa och vita blommor, samma färg på ballongerna. På bordet ska det stå stora ljusstakar. Japp.. så ska det se ut. Och stora vasar på golvet med blommor i också!
Tårtan ska vara stor, med flera våningar helst. <3 Mer skriver jag inte för då blir det ett låååång inlägg. haha orkar inte att jag sitter och skriver om mitt framtida bröllop här.


Min bröllopsklänning ska vara en riktig prinsessklänning. Jag hittade en klänning som till och med Askungen skulle vara avundsjuk på! <3 Men tyvärr har jag ingen bild på den.

Men iallafall här kommer ett par länkar till några klänningar som jag har hittat.

1:A

2:A

3:A

4:A


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Resor

Innan jag dör så måste jag har besökt ett visst antal ställen.

Här är min lista:


1. Island. Hit vill jag så gärna åka och det kanske även händer att jag åker dit nästa år!? Jag och Dan har länge pratat om att vi ska åka dit så vi får väl se vad 2017 har att erbjuda. På Island är det ju en självklarhet att bada i blå lagunen men även att besöka Gullfoss och Geysir. Vilket äventyr det kommer bli! <3


2 och 3. Bahamas och Maldiverna. Hit ska jag åka på min smekmånad. Detta är verkligen drömmen att åka hit och har länge varit. Jag vill sååå mycket simma med grisar. Det är väl antagligen det som lockar mest men även hela paradiset. Men jag vill också åka till Maldiverna med de små hyddorna ute på vattnet. Lyx att få bo i en sån!


4. Frankrike. Hit vill jag enbart åka för att besöka Mont saint michael som bara två gånger om året blir som en ö. Men fatta vilket fantastiskt ställe att upptäcka. Det är ju ett riktigt palats. Påminner mig lite om Game of thrones.


5 och 6. Här hamnar New york och Miami. New york för att få se frihetsgudinnan, vandra i central park, besöka Time square och självklart shoppa massor!
I miami vill jag bara ligga på stranden, kanske besöka en riktigt duktig tatuerare. Japp det ska jag verkligen göra. <3

( Bilder ifrån google. )

Likes

Comments

View tracker