Header

hahah ja det gick ju bra! 1 och nästan en halv vecka har gått sedan jag startade om bloggen och gjorde första inlägget. Tanken var att de skulle komma upp fler efter de men vet inte riktigt vad som hände. Jo! jag blev sjuk och fick ställa in spa helgen som jag skulle åka på med en vän. Tråkigt värre!!!

Ville uppdatera er lite om vad som händer runt omkring mig.
Grejen är den att jag försöker få tag på ett nytt jobb. Jag har alldeles för få timmar på mitt älskade jobb på Arken zoo för att jag ska klara mig en månad till nästa lön. Det finns liksom inget att spara. Därför har jag sökt nytt jobb på Rusta så jag håller tummar och tår att jag får där!

Dan överraskade mig igår med att han bad sin frisör att raka bort ALLT skägg! Förstår ni hur chockad jag blev när han kom hem och jag inte visste något om?!? Har inte sett hans söta ansikte på 1,5 år!!! SJUKT.

Jag hoppas ni mår bra! Jag ska försöka sätta mig och göra lite tidsinställda inlägg så blir det lite lättare för mig att uppdatera!
Kram till er!

L

( Bild ifrån midsommar )

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 4 Readers

Likes

Comments

Hallå tjejer! ♡

Efter en lång bloggtorka så har jag nu beslutat att börja om på nytt. Jag har raderat alla mina tidigare inlägg för att först och främst få en bättre struktur på det och sen för det andra att jag vill ha en tråd att följa. Hur detta ska gå vet jag inte än, har inte riktigt planerat hur jag vill ha det än men ska försöka få bloggen så bra som möjligt.

Bloggen kommer inte ha så mycket vardag i sig, utan mer tankar/känslor, inspiration osv. Ska även försöka börja med att ni varje vecka ger mig ett ämne eller frågor som jag ska skriva/svara på och tänkte ha det varje söndag. Låter det bra?

Jag hoppas verkligen att det går som jag vill och att ni som följt mig innan fortsätter att följa mig. Ha det bäst!!! ♡

  • 19 Readers

Likes

Comments