Header

Det blev klänning Nr 1 som vann röstningen och jag har haft på mig den i stort sätt hela för och eftermiddagen men sen till kvällen bytte jag till lite bekvämare kläder då det blev regnigt och kallt.

Hela dagen har varit bra och mysig. Jag är nöjd!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Glutenfria recept, Tips och recept

Godmorgon!
Vaknade precis upp med världens gosigaste katter nere vid fötterna och min fina sambo bredvid mig ♡

Idag är det redan midsommarafton och jag tycker tiden har gått så fruktansvärt fort. Hade vi ens någon vår i år? Det var liksom jätte kallt och sen blev det varmt så fort. Så vi har nog missat våren.

Anyways... igår kväll stod jag i köket från och med att jag kom hem från jobbet  ( 18:35 ) till klockan 23:28 och bakade tårta. En ricekrispies tårta med maräng och en god fyllning. ♡
Efter det satte jag mig en stund i soffan för att bara pusta ut efter så många timmar i köket. Dan hade somnat på soffan så när jag hade gått och lagt mig vid 00 så kom han inte förens klockan 2:30 och la sig.

Jag hoppas ni får en jätte fin midsommarafton och senare får ni se vilken klänning som vann röstningen. Hoppas det inte regnar idag bara!!

Kram ♡

Recept;
4 äggvitor
3dl strösocker
3dl ricekrispies

( Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vispa ner sockret lite då och då. Du ska kunna vända upp och ner på bunken. Rör sedan försiktigt ner ricekripiesen med en slev och häll sedan ut smeten på en plåt med bakplatspapper eller en rund springform som jag använde vid detta läget. Låt stå inne i ugnen 1h eller mer. Den ska inte vara blöt inuti.
Om du har den på en plåt så skär du den i två delar medans den fortfarande är varm och sen låter den svalna.
( jag gjorde två omgångar med springform)
Vänd försiktigt på första delen och ta bort pappret med hjälp av lite kallt vatten. Sedan på med fyllningen och lite hallon/blåbär eller vinbär. Vad du än vill ha!
Sedan på med andra delen och va även jätte försiktig där så inte maräng går sönder. Pryd med vispad grädde och dem bären du vill ha på!

Fyllning;
4 äggulor
1dl vispgrädde
1dl strösocker
1msk mjöl
0,5-1 tsk citronarom

( Detta kokas upp på spisen när tårtbotten och  toppen är klar och blivit svala. )

Likes

Comments