Header

Vardag/Jobb

Här ligger jag dunderförkyld och tittarGilmore girls med en kopp te i handen. Måste vara från badhuset i helgen jag blivit smittad med alla bakterier som finns där. Usch!!!

Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig lite då vi ska till svärmor ikväll och äta mat. Skönt att slippa stå vid spisen när man är förkyld.

Vad händer oss er? Är det någon mer än bara jag som är förkyld? ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Familj och vänner , Vardag/Jobb

Hejsan babes!
Känns verkligen tråkigt när man inte har så mycket att blogga om. Perioden med bloggtorka har varit hur lång som helst men jag hoppas och tror att jag snart finner lite med inspiration!

Jag tänkte iallafall berätta lite om hur min helg varit. Min lillasyster Ottilia kom och sov över hos oss i fredags då vi skulle till Örebro på lördagen och besöka äventyrsbadet Lost city eller ja Gustavsvik. Vi hade den bästa tiden där, det var så roligt och spännande med alla rutchkanor som fanns. Vi åkte allt och badade i alla bassänger som fanns. Maten var dock under all kritik men för övrigt så var allt super bra även om vi hade lite blåmärken här och där!

Därefter åkte vi och checkade in på Clarion hotell Örebro där vi duschade och gjorde oss i ordning inför kvällen. Ottilia var sugen på hamburgare så vi hamnade på Texas Longhorn. Mycket god mat och för första gången ute så åt Ottilia upp allt. Hon var verkligen hungrig!! Jag och Dan glufsade i oss också men inte allt gick ner i magen. Vi avslutade med en varsin Mojito och en alkoholfri drink till Ottilia i hotellbaren. Mysigt!! ♡

Nu till en annan grej ( blir ett långt inlägg ). Jag fyller år om exakt en månad. Och jag behöver tips på vad jag kan bjuda på när familjen kommer och firar mig. Jag tänkte typ tapasbricka med en god tomatsalsa, lite salami, och ost. Annars blir det de gamla vanliga; frallor med skinka/ost, tomat och paprika. Men jag är jätte tacksam ifall ni har några idéer på smårätter som man kan göra! ( Glutenfritt )

Hade tänkt att ha ett litet kalas för vänner också men så jag inte har många så känns det inte lönt. Jag menar jag skulle haft en fest förra året då jag fyllde 20 men det kom typ ingen. Tråkigt men sant. Det blev iallafall inte som jag hade tänkt mig :( Tänkte man kunde gått ut och ha en lite träff i Jönköping med några som bloggar om dem skulle orka åka så långt. Hade varit kul.

Hoppas ni alla har det bra iallafall.
Puss & Kram / L

Likes

Comments