Till mig själv!

Oj va tiden sprungit iväg sedan sist jag skrev. Jag vill säga att jag har haft fullt upp men så har det inte riktigt varit. Det är klart jag har haft saker för mig men tid till att blogga har man alltid. Som med allt annat. Man måste bara lära sig eller välja att skaffa sig tiden.

Så det betyder att jag inte har velat eller orkat skriva. I nuläget känns det ändå ganska bra ifall det skulle bli ändring på det.

Jag sitter just i slutspurten av min tentavecka och deadline för inlämning är i morgon. Som alltid så slänger jag sakerna i skåpet och dagen innan det ska vara färdigt öppnar jag skåpet och allt faller och är kaosartat. That's just me. Därför fick jag en släng av en mini-ångest igår kväll vid 11-tiden när jag pratade med min syster och märkte hur mycket jag har kvar. Hela denna lördag går därför åt till att skriva klart denna j*vla tenta som får mig att vilja ta en sista-minuten till Bahamas. Hoppas er lördag ser bättre ut än min!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hörni!! Jag har kommit in på Stockholms Universitet.

Det var lite fram och tillbaka med den där antagningen för mig då jag skulle göra en omtenta i augusti. Om jag klarade omtentan skulle jag få in mina sista 5 av 30 poäng som behövdes för att få platsen. Jag var alltså antagen med villkor.

Nervös som jag var ordnade jag en plan B. Sökte jobb som en dåre och hade lite små panik. Allt var så oklart och beskedet skulle ske så tätt inpå skolstart (ifall det skulle hända). Men sen kom det. På tuben. Mailet om hur jag gjorde på omtentan. Godkänt!!
Ni vet hur det är när man är på offentliga platser och man får besked av något. Man vill bara skratta, hoppa omkring och skrika JAAAA!

Så nu blir det ännu en termin av en fristående kurs fast denna gång på SU :) så taggad. Speciellt då jag också flyttar till egen lya mitt i Stockholms City som jag håller på att måla/tapetsera osv.

Denna höst är min höst!

Likes

Comments

Igår var det full rulle för att vara en fri måndag.

Hämtade upp lite prover av tapet först innan vi åkte vidare till brunch på Ulriksdals trädgård där de hade den godaste vegetariska brunchen jag någonsin ätit. Sen är det den första vegetariska brunchen jag ätit... Men det är nog ingen som slår den.
Om all mat smakar så gott, varför inte bli vegetarian? :)

Efter nästan två timmar i trädgården var vi nöjda med vad vi hade hittat. En stor kruka och växt till morfars grav, tre stycken kaktusar/aloevera som jag ska ha i lägenheten, egenskördade grönsaker och lite andra växter. Mer än vad vi behövde men behövligt ;)

Åkte förbi affären på Birger Jarlsgatan för att hämta upp målarprover också. Sen blev jag och Jossan avsläppta i stan för att åka till klättercentret. Dit kom Sofie och Linus också och vi klättrade fram till 20.00.

Sen var det snabbt hem, slänga i sig någon mat för att sen åka till lägenheten och provmåla/välja tapet. Det bästa var att jag bestämde mig och blev så nöjd!

Snart är inflytten verkligen igång!

Likes

Comments

Några dagar på landet blev det förra helgen. Varje sommar har jag spenderat 2-4veckor i skärgården men denna sommar blev det bara 3-4dagar. Det är väl något det ändå.

Mår så bra när jag är ute till sjös och i skärgården. Det är ett annat lugn.

Gjorde rent båten, åkte båten, plockade blåbär, promenerade, tränade, bastade, badade och fick in lite fiske i mina dagar :)

Likes

Comments

Jag och Jossan reste hem så vi hade en dag hemma innan det var dop för Ella. Vi är båda faddrar/gudmödrar med Tim, så hon har totalt tre faddrar som alltid kommer vara vid hennes sida. Så glad över att få vara hennes fadder.

Vi gjorde en låt då vi rappade lite under ceremonin, sjukt kul!

Att bara vara hemma och ta det lugnt efter en fullspäckad sommar med transporter och aktiviteter hit och dit är verkligen skönt. Men det får inte bli för lugnt. Provade därför på Urban Ride vid Odenplan som är har ett liknande koncept som SoulCycle som finns i Amerika. Där kommer jag fortsätta gå!

Åt för första gången på Café Pascal och det var gudomligt gott. Ett måste!

Likes

Comments

Sista dagarna i Boston var väldigt härliga.
Mycket resande under veckorna så vi gick och fick pedikyr, var med på utomhusyoga, tränade supertidigt på morgonen, åt god och hälsosamma luncher och sist men inte minst provade vi på Cryomed.

Cryomed är ett relativt nytt koncept som handlar om att man tar hand om stela muskler och eventuella inflammationer i kroppen. Man får på sig vantar, stödstrumpor och skor som man har på sig i maskinen, inget annat. Sen kliver man in maskinen där man står på en liten kudde och ångan är kall.
Det som ska hjälpa kroppen är ångan som blir så kall som -400°F = -240°C. Det låter lite galet men det är inte så illa. Då det är ånga så går det in till kroppens muskler som chockas av kylan. Därefter, när man kliver ut efter 2.5min-3min, slappnar musklerna av igen och det känns fantastiskt. Man är så kall där inne att benen domnar bort och sista sekunderna känns förjävligt mot huden, men känslan efter är oslagbar.
Det var inte allt för dyrt, vi betalade $40 var för 3min... Okej det var rätt dyrt men alltid kul att prova på något nytt :) haha.

Åkte hem med varsitt flygbolag, Jossan med Lufthansa och jag med British Airways. Såklart blir jag försenade med 3h totalt, inkl. missat flyg. Men sen kom jag hem :)

Likes

Comments