Äntligen är det fredag! Ingen förstår hur mycket jag har längtar efter helg!!!! Så mycket stress och träning.. Äntligen lite helg med ännu mer stress... Nej men det ska bli en grym helg med bio, dt och gala!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På något konstigt sätt känns det som att dagarna bara blir längre och längre, medans nätterna och all sömn bara blir kortare och kortare! Vill ha mina 8 timmars sömn, men vem har tid att sova med allt detta plugg... Lektionerna har aldrig känts så långs och svåra!
Vet inte vart jag ska ta vägen! Snälla spring break kom fortare, jag längtar efter dig!Och tack snälla mamma för att du skickade godis och paket för min födelsedag! Nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller 21 och får dricka lagligt här i US and A!

Likes

Comments

Igår vad det sled day, 128 kilo den här gången, dagen fortsatte med att fylla på mina fransar. Så nu har jag fina förlängda ögonfransar. Idag ser det ut som att jag kommer komma ut som en helt annan människa. Håret färgas och klipps.. Är väldigt nervös och hoppas på att jag gjorde rätt val!


Kan ju också passa på att lägga upp någon bild ifrån en rolig kväll i söndags!Likes

Comments

Gud var en alldeles för lång vecka, känns bara som att dom blir längre och längre. Men helgerna kan man inte klaga på! Avslutade fredagen med ett hårt träningspass med "sleds" .. Benen skakade redan efter desdlifts på 70 kilo.. Och sedan göra sleds på 230 kilo, fy vad stark jag kommer att vara efter den här säsongen. Fredag kvällen var mysig med sushi och bowling, jag kan säga att jag vann 2 utav 4 gånger, Keenan och Tim såg inte alls glada ut efter det. Lördagen har bestått utav massa vila och bio "taken 3" är starkt rekommenderad att gå på. Ni väntar Playstation och mys med vänner.


Likes

Comments

Måste säga det igen, Gud vad långa dagarna är. Som en av mina lagkompisar sa "it's only two weeks in, and school is already kicking my but!" Matte quiz och tyska quiz idag, skönt att det är över. Nu ser jag fram emot morgondagen då jag slutar vid 11, och ska iväg och bowla. Men först så blir den andra träningen för dagen.. Ingenting hindrar oss, inte ens ösregn och kallt väder.
Likes

Comments

Lång dag.. Och långt ifrån över. 8:am tutoring, 3 lektioner och 2 träningar. Nu bär det av mot rankin där jag kommer a tutoring till klockan 9.. Goo college!
Likes

Comments

Har haft en fantastiskt rolig helg med vänner här i Athens. 21 års kalas och träffat massa vänner, nya och gamla.


Likes

Comments

Då ligger man här igen efter ett långt och kallt is bad. Har varit en väldigt lång vecka kändes nästans som att den aldrig skulle ta slut! Har äntligen fått träna med både ny Coach och målvakts tränare, allt känns väldigt bra på den fronten och jag tror att jag kommer Komma väldigt bra överens. Ikväll väntar en massa kul med födelsedags fest och massa vänner. Men först, träning


Likes

Comments

​Den här dagen trodde man aldrg skulle komma... man vaknar upp klcokan 07.00 och det är 14 minus grade ute, bara att ta på sig jackan och åka till löpträningen. kallt som det är fryser man ihjäl här i Georgia som inte alls är vana vid det här vädret. Jag har också hört att ifall det börjar snöa så kommer skolan att stängas ner tills snön är borta. Jo för här i Amerika så har man inga vinterdäck och vet inte alls hur man ska behandla kylan! Nu får vi se ifall eftermiddags träingen blir av, då kylan kommer att ligga på hela dagen.

Likes

Comments

Då sitter man här i Athens igen! Samma soffa, samma sköna vänner, men längtan hem just nu är lite större. Det var kul att komma tillbaka, då jag fick en väldigt fin julklapp ifrån Chris (Marc Jacobs perfym) (bild1)
Och flera fina julklappar ifrån både Josie och Shayna!
(bild2)
(bild3)
(bild4)
Imorgon börjar klasserna och jag känner mig inte alls redo för det! Jag saknar mammas goda mat, min pappa, min hund, min syster och mina fina vänner. Jag är faktiskt lite nervös för att skolan börjar ingen. Även ifall jag har många vänner här känns det lite ensamt!

Likes

Comments