Åh hvor har jeg glædet mig til, at give jer et lille sneak peek fra vores kampagne shoot for Barskin 😍

Min makeupartist & jeg har sammensat dette shoot på rekordtid - vi fik en henvendelse fra kunden på en lørdag, satte os ned og planlagde hele photoshootet i detaljer om søndagen, bookede modeller mandag, skød det hele tirsdag, og afleverede de færdig redigerede filer om torsdagen... Pyha, det blev en lidt hård uge, da vi i forvejen også var booket til andre spændende projekter, som også lige skulle klares 😳 😃 Men vi nåede det til tiden, og kunden blev super glad for resultatet 💪

En af grundene til at vi valgte at takke ja til jobbet var, at vi ville få frie hænder - frie hænder til at gøre præcis, som vi har lyst til og hvem takker nej til det? Det eneste krav kunden havde var, at der skulle være en "bar røv" på forsiden af kataloget... 😜

Så vi lagde de kreative hjerner i blød og besluttede, at der skulle leges med farver, kræses om detaljerne, og udvælges de helt rigtige modeller til jobbet. For vi ville gerne lave et stemningsfuldt katalog. 🌟

Jeg er taknemmelig for de skønne og super søde modeller, som med så kort varsel, valgte at smide alt hvad de havde i hænderne og springe med på karrusellen. De var alle 5 helt utrolig fantastiske 🙏

Vi havde en skøn dag - se selv med i denne lille behind the scenes video, min skønne datter har været så sød at klippe sammen for os, tusind tak skatter 😘 @EmilieFyrster

KH Louise

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg er blevet fuldstændig vild med leopardprint - så I kan nok også forstå min begejstring da jeg til Copenhagen Fashionweek så, at der i den kommende sæson ikke bliver mindre af dette 😍 Jeg har også selv brugt leopardprint til styling af mine modeller, og jeg tror at smukke Signe tager prisen for at gå "all in" på leopard! Hun rocker det look for vildt!

De lækre leopard klip klappere er fra Barskin, de kan dog først købes til foråret, da de er fra SS18 kollektionen (Når de lander på hylderne, skal jeg nok give jer et praj!) 💗 Jakken er min datters (Tak for den Oliver!), og nederdelen er købt i H&M til KUN 40 kr! Min super dygtige stylist/makeupartist Tinna Buch, har piftet hele sættet op med et smukt bånd og nogle super fede øreringe (som jeg nok også er nød til at købe til mig selv...) De kan købes her!

Jeg er også faldet for disse super fede sko fra Selected Femme, skoen er i et retro design, som jeg kan kende fra dengang jeg var barn 😂 Making me feel a bit old, but also a bit nostalgic 💗 Jeg har købt mine her!

KH Louise

Likes

Comments

Kort sagt er et Sedcard et visuelt visitkort, som præsenterer modellen 📷 Men her kommer lidt mere info:

Info på sedcard:

På sedcardet er der et udvalg af modellens (ca. 4-6) bedste billeder og følgende oplysninger: Modellens navn, samt informationer som; højde, tajle-hofte-og brystmål, øjen & hår farve. Derudover er der også kontaktoplysninger på det modelbureau, som har modellen i deres stald.

Brug af sedcard:

Modelbureauet sørger for at modellens sedcard vil blive sendt ud via e-mail, til potientielle kunder, for at præsentere modellen. Efter modtagelse af sedcardet kan kunden bede om yderligere billeder eller invitere modellen til en casting. Sedcards er tilgængelig i PDF-format, men også i trykt form - her er står de oftest præsenteret på hylder hos modelbureauet.


Sedcards bliver også brugt når modellen skal på Go-see, eller til casting. Modellen har sit sedcard i sin modelmappe, som han/hun aflevere til casterne. På den måde har kunden den nødvendige information på alle de castede modeller. Det er det super vigtigt at man husker at medbringe sit sedcard, da kunden ofte caster mange modeller af gangen, og ikke vil kunne huske alle når dagen er omme.

Udvalgte billeder på sedcard:

Valget af billeder bliver besluttet af modelbureauets Head booker. Bookeren ved præcis, hvad kunderne leder efter, og præsentere derfor modellen på en bestemt måde for at sætte hende/ham i den bedst mulige stilling på markedet. Er man ny model, har man måske ikke det største udvalg af billeder, hvilket er endnu en god grund til at booke et nyt testshoot, så man kan vise flere forskellige sider af sig selv som model. Modeller har ikke selv indflydelse på, hvilke billeder der bliver udvalgt til kortet.

Kært barn har mange navne:

SedCard har forskellige navne som Sedcard, setcard, composite card, comp-kort, Zed-kort, Z-kort, men de betyder det samme og de fleste har også samme størrelse; A5 + 2 sider, første side har et billede som omslag - gerne et lækkert headshot, den anden side har min 4- max 6 billeder og samt personlige oplysninger.

Kærlig hilsen Louise Greve

Likes

Comments

Hvis man er så heldig at der stadig er lidt sol tilbage i den danske sommer, så kan man jo snildt lade sig iføre dette søde sæt som Emilie viser frem. 😊 Toppen kan blive din for 199 kr. og kan købes her Nederdelen kunne jeg desværre ikke finde, men den er fra Sisters Point.

Likes

Comments

Copenhagen Fashionweek 2017

Den halvårlige modeuge har været over os, og CPH Fashion Week forvandlede atter engang Københavns fortove til catwalks - hele byen bar præg af velklædte og smukke mennesker, som nød en frokost på cafe, et fashion show eller noget hel trejde.

Og jeg elsker det!

Der er så meget at kigge på, så meget at opleve, så mange lækre indtryk der sætter gang i mine kreative tanker...

Nu er modeugen er veloverstået og jeg er vendt hjem med masser af ny inspiration, dejlige oplevelser og meget trætte ben! 😊

Jeg har slet ikke tal på hvor mange kollektioner jeg har set, og hvor mange skønne modeller jeg har hilst på. Men jeg var særlig lykkelig over at se, hvordan designerne har brugt print og vilde farver - som stadig er et stort hit!

Der var stærke pangfarver, glimmer, pels, velour, flæser, striber, blomster, og leopard print i lange baner! Personligt synes jeg det er super fedt - fremfor det minimalistiske udtryk som (i mine øjne) hurtigt bliver lidt kedeligt!

Helt særligt er det selvfølgelig også at se de kampagne billeder jeg har skudt, i flotte kataloger & hænge i store banner. Dem skal jeg selvfølgelig også nok vise jer, så snart de må releases! 📷

Kærlig hilsen Louise Greve


Likes

Comments

Tjek også lige de flotte blomster ved Copenhagen Fashionweek! Ja, måske er det lidt mormor-agtigt, men jeg har alligevel lavet en lille fin blomster collage 🌸 👇

Kærlig Hilsen Louise Greve

Likes

Comments

🇬🇧 English version below 🇬🇧

For nylig skød jeg billeder af denne SMUKKE pige. Hun er helt ny i modelbranchen og hun er kun 15 år! Jeg er vild med hendes look, og hun ligner ikke nogen anden model jeg kender, hvilket gør hende meget unikt. Hun har de længste ben, meget blondt hår og de sødeste fregner. Hun er fin og rå på samme tid; meget cool!

Så jeg har selvfølgelig allerede fotograferet hende igen i en ny modekampagne. Og hun var virkelig sej og meget dygtig! Jeg vil glæde mig til at vise jer kampagne billederne, så snart de bliver udgivet! 📷

Recently I shot this AMAZING girl. She is a brand new model & only 15 yrs! I like how she doesn't look like any other model I know, this makes her very unique. She has the longest legs, very blond hair & the cutest freckles. She has a delicate & rough look at the same time, which is very cool!

So of course; I have already photographed her again, in a new fashion campaign. And she was killing it! Ill show you the campaign pictures as soon as they get released! 📷

// Louise Greve

Likes

Comments

PHOTOGRAPHER: Louise Greve // MODEL: Amaya // MAKEUPARTIST: Ann Borghelt

Louise Greve © Copyright

It is friday & the sun is finally shinning ☀ Remember to wear something colorful. Maybe something that matches the color of your eyes. 👀 And then give it the finally touch, by adding some jewellery 💍

PHOTOGRAPHER: Louise Greve // MODEL: Amaya // MAKEUPARTIST: Ann Borghelt

Louise Greve © Copyright

Likes

Comments

🇬🇧 English version below 🇬🇧

Dit første fotoshoot - hvad skal du forberede?

2. DEL - Gør kroppen klar! (Tjek 1. DEL her !)

Tip: Før jeg kommer ind på de følgende trin, som fortæller jer hvordan I gør kroppen klar til fotoshoot, vil jeg lige sørge for, at I forstår vigtigheden i at "være naturlig"! Modetindustrien kan ikke lide falske negle, falske tans, hårextensions osv. Desværre ser jeg meget af dette, og resultatet bliver oftest, at modellen kommer til at ligne en skønhedsdronning fremfor en rigtig model. Det er velkendt, at pigerne i "skønhed-dronning-konkurrencerne" bærer meget makeup, måske falsk hår og falske negle + en hel masse spraytan og store kjoler - gerne med masser glimmer! (Og det er altsammen meget fint! ...Bare ikke hvis du drømmer om at blive fuldtidsmodel!

Your first photoshoot - what should you prepare?

PART TWO - The body! (Check out PART ONE here!)

Tip: Before I get into the following steps of getting ready, I need to make sure you know how important it is to "keep it real"! The fashion industry does NOT like fake nails, fake tans, hair extensions, and so on. Unfortunately I see a lot of this, and the result is, that the model will look more like a beauty queen than a real model. It is well known that in the "beauty-queen-competitions" the girls wear a lot of makeup, maybe some fake hair & fake nails + a hell lot of spraytan & big dresses! (Which is all fine by the way! Just not if you want to make it as a full time model! 😉 )

🇬🇧 English version below 🇬🇧

💅 Neglene: Først og fremmest skal du sørge for at de er rene, ingen snavs under neglene og INGEN neglelak. Så sørg for at have en vis længde, men ikke for lang! Se et billede nedenfor. OBS: Husk også dine fødder.

Tip: Jeg vil anbefale Tromborgs Nail Care Kit, hvis dine negle trænger til ekstra pleje. Husk også at bruge en god creme, der efterlader dine hænder bløde og glatte - især i vintermånederne.

💅 The nails: First of all, make sure the are clean, no dirt under the nails and NO nail polish. Then make sure the have some length, but not too long! Look a the picture below. Also: remember your feet.

Tip: I will recommend Tromborgs Nail care kit, if you need to take extra care of your nails. Also, remember to use a good creme, that leaves your hands soft & smooth - especially in the winter months.

🇬🇧 English version below 🇬🇧

💇 Håret: Mød op uden nogen produkter eller hårlastikker i dit hår. (Hårelastikker efterlader mærker i håret😉) Tip: Vask dit hår dagen før fotoshootet - det vil gøre det nemmere at style på dagen, da det er mere medgøreligt!

👨 Skæg: Herremodeller med skæg - spørg dig modelbureau før fotoshootet, og hør hvordan de foretrækker det; Langt, kort, trimmet eller barberet helt af?

👀 Hud: Mød op uden makeup på - Hvis du har makeup på, skal hele holdet vente på, at du renser din hud, før de kan komme i gang.

🛀 Kropshår piger: Sørg for at barbere dine ben og armhuler. For nogle modeller kan det være nødvendigt at fjerne hår på deres arme, men det er kun, hvis håret er meget langt og mørkt.

🛀 Kropshår drenge: Har du hår på ryggen & brystet, skal det fjernes. Nogle fyre barber også armhulerne, men det er nok mere en smagssag og derfor op til dig selv. Husk dog altid at medbringe en barberskraber, så du kan fjerne det, hvis det ønskes af kunden.

💇 The hair: Turn up, without any products or hairbands in you hair. (Hairbands leaves marks 😉 ) Tip: Wash your hair the day before the shoot - this will make it easier to style on the day!

👨 Beard: For malemodels with a beard - ask you modelagency, before the shoot, how they prefer it; long, short, on or off?

👀 Skin: Show up without any makeup on - If you have makeup on, the whole team has to wait for you to clean your skin, before they can get started.

🛀 Body hair girls: Make sure to shave your legs & armpits. For some models it can be necessary to remove hair on their arms, but it is only if the hair is very long and dark.

🛀 Body hair boys: Remove all hair form your back, if there is any, and shave your chest. Some guys shave the armpits as well, and some don´t - thats more a matter of taste.

Hope this information will help you on your way 🌟

// Louise Greve

Likes

Comments