Ska snart till skolan för att gå på föreläsning på 13-16 ska bli intressant då den handlar om ätstörning. Just nu känner jag mig rätt seg(kan nog bero på att mitt flak Celsius har precis tagit slut...) Notis till mig själv: KÖP nya!!!!

Efter skolan blir det hem och plugga, sen förhoppningsvis till gymmet och åka direkt därifrån till handbollen. Hoppas motivationen finns där i eftermiddag :)


''Fuck IT''

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Happ då var denna söndag snart slut.. Dock har jag hunnit med mycket - pluggat, städat rummet och åkt till Uppsala och spelat handbollsmatch(Den gick inte speciellt bra, grov förlust mot seriens bästa lag)

Appropå att förlora, det är något av det värsta som finns!!!! Vi har åkt på många förluster denna säsong och jag hoppas verkligen oturen vänder nu SNARAST för nu börjar det bli sjukt påfrestande att inte få känna av vinnarglädje. #needitNOOOOW

Likes

Comments

Länge sen man bloggade(Haha det var under fjortisperioden) Men jag känner att jag har så mycket tankar och idéer som kan vara skönt att skriva av sig någonstans. Sååå jag tänkte att detta forum blir perfekt...:)

Nu ska jag fortsätta plugga till min näringslära tenta som är nu på fredag och kan säga att det kryper i hela mig eftersom jag inte pluggade ett dugg under julen och det känns nu kan jag säga...


Likes

Comments