Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kanske är bästa vännen din soulmate, och en kille är någon att bara ha kul med. 

Jag stod i köket och sjöng en snutt av en låt, "I don't need your hands all over me. If I want a man, I will get a man. But it 's never my priority" mamma flikar in "nej vet du, så anti killar, pojkvän eller partner som du är nu har du aldrig varit i hela ditt liv." 

Och för någon dag sen låg jag mot en bästa väns axel och hon säger "men hur blir man ens kär då?" och värmen i min kropp av kärleken till denna person bevisade hur lättad jag blev av bekräftelsen, jag är inte ensam. Kanske är bästa vännen din soulmate. 

Jag är fucking DONE med att prioritera att få en man, en pojkvän, en partner, whatevs. Jag lever för mig, och jag ska ta mig ur mörkret jag är i för min skull. För min familjs skull. För mina vänner. Aldrig för att passa in i en killes bild av mig, en killes förväntningar av mig, vad han hoppats på att få och därför ser sig ha rätt till det. Aldrig igen.

Likes

Comments

Jag kan sakna dig så det värker i hela kroppen. 

Likes

Comments

​Men tills dess behöver jag en fristad. Jag behöver få känna mig trygg. Just nu skrämmer bara tanken att vara nära någon mig, den ger ett obehag jag aldrig känt. Så jag behöver träna, visa mig själv att det går bra. Och jag har bara en enda famn jag kan tänka mig falla in i. Hans. Där jag gått igenom allt, där jag aldrig behöver fundera, där jag kan slappna av. 

Så trots varningar både från mig själv och vänner, så tänker jag åka dit nu i veckan. Mitt bland allt jobb ska jag ta en roadtrip enbart för mig själv, och jag ska spendera tiden i hans famn. För han vet allt, han har lyssnat och förstår. Han vill trösta och jag vill bli tröstad. Han vill ge trygghet och jag vill känna mig trygg. Han vill ha mig att hålla om och jag vill att han håller om mig.  

Likes

Comments

Jag sitter i bilen rödrosig och svettig efter ett intensivt polepass. Det avslutades med att vi la oss på golvet och skulle slappna av. Sedan le upp mot taket, det allra största vi kunde. Och för första gången sedan jag kom hem, för första gången sedan jag kom hit, så kände jag hopp. Jag kände lycka. Jag kände styrka. Jag kände hur tårarna brann bakom ögonen, de ville fira denna stund med mig. 

För jag släppte mina sköldar förra året, trots min rädsla. Jag vågade tro på lyckan, på kärleken. Att det kunde hända mig igen. Det bröts brutalt, jag bröts brutalt.

Först kunde jag inte erkänna det för mig själv, sedan kunde jag inte erkänna det för andra, sedan behövde jag. Då exploderade jag. Och jag har haft så ont. Varit så ledsen. 

Men idag låg jag där på golvet med mina varma kinder, mitt svett och mitt léende. Och kände att jag klarar det här.

Jag kommer till slut våga bli kär igen. Jag kommer släppa in någon ny. Jag kommer våga och någon dag kommer det gå. 

Jag ler så jag gråter.​

Likes

Comments

​Jag skulle ha lyssnat, då i somras när du varnade för detta. Att det så lätt kan slå fel och om jag vill flytta hit och kunna umgås i den kretsen så borde jag tänka lite mer. Försöka undvika. Nu känner jag varför.

Likes

Comments

​Så många gånger det slår mig att jag vill börja om. Göra rätt. Men det går inte, det går bara att fortsätta framåt.

Likes

Comments

​27e september 2015 

"Du gör mig glad. Och jävlar. Vad det skrämmer mig."

För jag ville inte känna och uppleva det jag gör nu. Det här är vad som skrämde mig. 

Likes

Comments

När jag fick sätta ord på det, berätta allt och kunna öppna upp mina äkta tankar och känslor om det. Då insåg jag. Såklart har jag tänkt på det så innan, men nu kände jag det. Det blev verkligt. När hennes reaktion var så stark, insåg jag att det inte är en liten bagatell att vifta bort. Det hände, på riktigt, mig. Det hände mig.

Ibland slår det mig så hårt att jag mår illa, hjärtat slår så det gör ont och tårarna sitter som en klump i halsen.

När jag inte kan vistas i samma rum ens. 

Andra dagar lyckas jag lägga det i en liten stängd box inuti och låtsas som att allt är okej.

Likes

Comments