Ledig fredag igen, älskar dom! & med detta vädret kan det väl inte bli bättre än att man är ledig?!
Denna fredagen var bror min också ledig. Han skulle besiktiga sin motorcykel så jag passade på att fråga om jag fick åka med. Aldrig åkt på hans hoj innan så det kunde väl bli spännande!

Men Gud vad jag frös när vi kom hem igen! Buurr, varmt & skönt i luften när man är stil men lite kallt för motorcykel, för min smak iallafall.
Hittills nöjd med min fredag, kvalitetstid med brossan är alltid bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som jag berättat innan så ska en utan mina bästa vänner gifta sig i sommar. Gaaah, spännande!
Och inte nog med att jag har äran att få vara en av tärnorna så ska jag också efter vigseln & under kvällen agera bröllopsfotograf, och även få ta deras bröllopsfoton. (Känner pressen komma)

Har en gång innan varit fotograf på ett bröllop & det är en upplevelse i sig. Man får inte bara se bröllopet och kärleken den dagen in real life utan jag fick också fånga alla dessa känslor & uttryck på bild.
Alla fotar olika. Jag själv älskar att fota andra människor & få med den äkta känslan, inte uppställt & stelt som vissa foton kan bli. Utan fota i rätt ögonblick.

Så nu försöker jag förbereda mig lite & kikar runt på olika bröllopsbilder för att få tips. Har ni tips så skriv gärna!

Likes

Comments

Ledig fredag, sköönt!
I ärlighetens namn har jag mest bara funnit till idag men lite nytta har jag väl gjort (dammsugat & diskat typ) alltid något!

Stack och hämtade Carrue när hon slutat för att sen bege oss till rycketofta handelsträdgår för att beställa buketter. Så nu är brudbuketten & tärnbuketterna beställda.
Iiiih, så spännande!
För er som inte vet så ska en utav mina bästa vänner gifta sig i sommar & jag & mina andra tjejer ska vara tärnor.
Det kommer bli en oförglömlig dag!

Likes

Comments

25 blir man bara en gång & det tyckte jag var värt att fira. Jag valde att ställa till med en masquerade, älskar ansikts masker så då passade detta temat perfekt!
Det var så roligt att se när alla kom med sina masker & verkligen alla hade skaffat mask. Sen att dom kanske inte stannade kvar i ansiktet så länge kunde ju kvitta.
Ni vet ju kanske själva att det blir ganska svettigt under dendär lilla plast/tyg/papp masken! (:
Hade en liten frågelek om mig själv för att se om mina vänner/familj verkligen kände mig. Förvånad att så många faktiskt kunde de rätta svaren på min längd & min riktiga hårfärg (för den har ingen sett på många många år, haha)

Jag är ingen bra kock så jag tänkte vi kör på lite plockmat! Snittar & annat roligt. Trodde att: äsch, det går snabbt & det är lätt!
Shii fick jag för där stod jag, Paula & min bror hela dagen för att hinna med, men vi han & goda blev dom.
Efterrätten vaniljpanacotta med jordgubbar hjälpte finaste Charlotte mig med. Hoppas att den smakade gott för själv fick jag ingen. Så går det när man är långsam. Haha!
Men lika nöjd är jag ändå.


Jag har förhoppningsvis redan tackat alla sen innan men tusen tusen tack alla ni som var där i lördags för att ni gjorde min "25-års" dag oförglömlig!
Jag hade så sjukt roligt från början till slut & jag hoppas att ni som var där känner detsamma.
Och tusen tusen tack för alla fina presenter jag fick, ni är fan helt jävla underbara!


Har tyvärr bara mobilbilder & bilder jag stulit från mina fina vänner än så länge.
Systemkameran gick varm så det kommer snart att komma upp en bildbomb från festen!
Tack ännu en gång.

Likes

Comments