SS16

Eftersom modeugen kommer i starten af februar, så ville jeg lave et indlæg med trends til næste sæson. Ifølge Eurowomans artikel vil pyjamasen, bomberjakken, lodrette linjer, Loafers og sweatshirten være blandt trend i næste sæson. Så hermed en collage med nogle af tingene. Jeg er helt vild med bomberjakker, som I måske efterhånden har opdaget, så jeg skal helt klart ud at finde en. Især dem fra Topshop, synes jeg er fede.

I dag har det bare været afslapning også har jeg fået skrevet min engelsk stil, så det er super dejligt at den er overstået. Jeg håber at jeres weekend har været god.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Outfit
Det er lang tid siden jeg har vist et outfit, jeg selv er i ført, so here we go. En skjorte, som den her, har jeg ledt efter da den ikke skulle have krave på, fordi den kun skulle kunne ses for neden af strikken. Så jeg var ret lykkelig, da jeg fandt den på tilbud i en pudderfarve i Only.
Jeg tror overhovedet ikke, at jeg har fået vist jer mine julegaver, men en af dem, var et Daniel Wellington ur som jeg er utrolig glad for og som ses på billedet.

I dag er dagen, blevet brugt hurtigt i Frederiksund for, at købe en gave, og ellers har jeg bare slappet af. Jeg håber at I har haft en god dag.
  • Posted i: Outfit

Likes

Comments

For nogle uger siden købte jeg nye sko på Zalando på deres udsalg. Jeg har haft et kig på dem i noget tid i grå, men eftersom jeg har nogle puma sko i grå. Så endte jeg, med at købe dem i blå, og de er så lækre. De er anderledes, og ikke lige det mærke som jeg plejer, men jeg synes alligevel at de passer til min stil. De kan findes her.

I tirsdag skulle jeg fremlægge det projek,t vi havde lavet, og ved I hvad, det gik utrolig godt, vi endte nemlig med at få 12!! Så det er jo lige som det skal være, jeg er stadigvæk ikke faldet ned, selvom vi fik dem i går haha. Nu har vi endelig weekend, så rigtig god weekend til jer alle.


Likes

Comments