Outfit
//Jakke - Magasin//Sko - Adidas//Tørklæde - H&M//Trøje - Pieces//Smykker - Moss  Copenhagen - bechristensen - Ukendt//
Jeg har i dag været inde hos Royal Copenhagen og prøve at male kopper, det var utrolig svært, men da jeg først var i gang begyndte det at gå bedre. Det var også virkelig sjovt at prøve, og forstår da godt at deres porcelæn er så dyrt! Tænker at jeg kan lave et indlæg om det, når jeg har fået koppen Jeg var også en tur på Serenity Cupcakes, som klart kan anbefales det var utrolig lækkert. Imorgen vil jeg vil begynde at læse op til nogle årsprøver jeg skal have i næste uge. Håber I kan lide outfitet!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

  • Posted i: Outfit

Likes

Comments

Outfit

Hej!
Jeg var i dag sammen med min veninde Julie, jeg fik hende til at lave et outfit til jer, så i måske kunne se nogle andre slags outfits end dem jeg plejer at lave. Taksen er faktisk en jeg har kigget på, har overvejet lidt at købe den.
 Hvad synes i om disse indlæg?

Likes

Comments


Et af de tips jeg har fuldt aller mest her for tiden er. Hvis man har gjort noget forkert, sagt noget forkert eller nogle man bare harfortrudt, så i stedet for at ærve sig over det, så bare lad det gå væk. Det eneste man får ud af det er at ærve sig over det eller måske enda blive ked af det. Hvis det er noget forkert du har sagt til en person, hvis du måske kom til at sige noget ret tarveligt, så er den eneste måde du kan komme videre er ved at sige undskyld og glemme det.

Likes

Comments