Jeg har lavet en tumblr collage med billeder som kom frem på min tumblr, håber i kan lide den. I kan forresten følge min tumblr her og oppe øverst på bloggen. Link jeres tumblr i kommentaren så jeg kan følge nogle af jer!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Outfit
Da jeg var syg var min mor så sød at have købt den her trøje til mig, som jeg har ønsket mig i laaang tid. Outfitet er ret simpelt med trøje fra Adidas,nogle dr.denim bukser med hul i, sko fra Nike og enkelte smykker fra Casio, Jane Kønig og bechristensen.

Nu er jeg efterhånden blevet rask, ikke helt med jeg skal da i skole imorgen hvor vi skal i Tivoli!og møde kl.10! Århh ret dejligt om mandagen. Igår var jeg på strøget hvor jeg købte nogle enkelte ting f.eks en taske og en ting jeg har ønsket mig i lang tid men den får sit eget indlæg. Jeg savner lidt jeres kommentarer læser i med?
  • Posted i: Outfit

Likes

Comments
Lige pt. ligger jeg i sofaen med dyne, fordi at jeg stadigvæk er syg. Jeg var dog i skole men måtte altså gå hjem, øv. Håber på at blive rask!På lørdag tror jeg at jeg tager ind til København for at kigge på nogle ting jeg har overvejet at bruge resten af mine konfi penge på. Vis det altså ikke bliver en ny mobil fordi min mobil ikke gider at tænde.. Nogle der har en anden idé end at holde begge knapper nede?

Her er alle tingene jeg købte i næsten sommerferien, tingene er fra bornholm, Jylland,Tyskland, Holland gaver og bare hjemme. Skriv hvis i vil vide hvor noget af det er fra.

Likes

Comments