Jeg fortalte i mit seneste indlæg at jeg havde købt mig nogle lækre nye sko. Jeg har endelig fået købt mig et par nike sko. Jeg er såå glad for dem!Jeg elsker den lille detalje med det neon lyserøde, de er vildt dejlige at gå i og at se på.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Idag har jeg været inde i byen pga. Noget med min projekt uge, jeg fik også shoppet nogle lækkere ting!Bla. Nogle lækkere sko, men mere om det senere.Jeg havde jo lovet jer et outfit så her er det. Det er det jeg havde på idag og synes det er super fint og meget enkelt, hvilket jeg godt kan lide. Trøjen er en jeg købte i London den er super lækker kvalitet og virkelig blød.Spørg hvis i vil vide hvor nogle af tingene er fra, eller andet.Likes

Comments

Jeg har valgt at dele de ting jeg har købt i London op i flere kategorier fordi der så virkelig mange ting! Jeg glemte faktisk al den shampoo fra Aussie vi købte(Det var utrolig meget billigere),en virkelig flot neglelak fra kiko og 2 babylips mere. Men her er de beauty ting jeg købte. Undskyld for alle de new in indlæg, men vil prøve at lave et outfit indlæg senere i den her uge.Skriv hvis i har nogle spørgsmål.

Likes

Comments