Sikke en storm vi havde i Mandags!Håber i er okay, og jeres hus også. Idag har jeg været sammen med min veninde Katrine, vi har enlig bare set GG,spist sojabønner og drukket smoothie.

Her er den trøje fra mit Sneak peek fra D.26/10 og et meget enkelt outfit. Trøjen er fra Envii, Tørklæde fra Pieces, Halskæde fra Forever 21 og bukser fra Dr.Denim.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Billederne fra Fanø kommer desvære ikke op, fordi jeg havde taget mit kamera med uden strøm, super smart.. men hvis der kommer nogle så er de taget med mobil. Idag har jeg enlig bare kigget på konfirmation  kjoler hos Bride&Galla og været på noget messe noget,som ikke var særlig spænderne.
Der har ikke været så meget på bloggen her på det sidste fordi jeg virkelig ingen inspiration har for tiden, har i nogle idéer til indlæg?Link endelig jeres blogge som jeg måske kunne få idéer fra. Også savner jeg altså virkelig jeres kommentar, og føler ikke rigtig i er der ude, en kommentar betyder så meget mere end man skulle tro.

Her er en sneak peek på en trøje jeg købte med min mor igår.
Likes

Comments

Jeg købte for nogle uger siden den her ring, og jeg er virkelig glad for den! Den er bare så super fin, jeg er igang med at lære mig selv at gå med smykker(Lyder mærkeligt haha) Så jeg købte denne enkle ring fra Moss Copenhagen(Købt i Designer market) til 120kr.

Likes

Comments