Vardag

Klockan är 15:20, jag ligger hemma i mormors soffa och verkligen njuter. Har ätit hennes hembakta bröd och ska gå och hämta lite småkakor nu. Man är liksom i ett litet paradis när man är hos henne, alltid så mysigt. Förresten, jag såg på det nya avsnittet av TVD imorse, herre min Jesus vad det börjar hända saker säger jag bara. Jag rent ut sagt sprudlar med känslor!? Vill ha nästa avsnitt mer än allt nu. 1 vecka kvar.

Lite senare ska jag och Jesper åka hem till pappa och chilla där ikväll, sen så sover vi över där också. Blir väl affären innan vi drar för behövs nog en del grejer eftersom pappa befinner sig i Australien just nu, saknar honom faktiskt<3

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

1. Vad är din passion? Det skulle jag säga är mode. Det är verkligen något jag brinner för och är väldigt intresserad utav varje dag.
2. Vad skulle du göra i livet om du inte behöver arbeta för pengarna? Vet inte om jag fattade den här frågan korrekt men utgår efter hur jag tolkade den, så -> Jag skulle nog utnyttja det till 100%. Med tanke på att man då lever på fritid så skulle jag hitta på riktigt mycket saker, ett bra exempel är resa.
3. Var vill du vara om 5, 10, 20 eller 40 år? Vi tar om 20 år då, och då är jag alltså 37. Jag vill nog säga att jag har min kompletta familj då och jag jobbar med det jag kämpat hårt för. Bor där jag vill och hur jag vill, och tjänar bra med pengar.
4. Vilka är dina grundläggande livsvärden? Jag tolkar den här frågan som att jag ska skriva i princip det jag starkt lever för. Då är det självklart min familj och mina vänner, omgivningen i sig. Det jag känner att jag prioriterar högst är deras lycka.
5. Vilka är de tre viktigaste människorna i ditt liv? Åh gud, det är så fruktansvärt svårt att bara säga tre stycken. Omöjligt typ.
6. Vad är din största dröm? Som det ser ut nu så har jag 2 stora drömmar, och nu tänker jag jobbmässigt. Det är antingen att bli en riktigt bra och framgångsrik designer eller att jobba för FBI. Haha, många som skrattar när jag svarar på den frågan, just för att dom två skiljer sig så starkt från varandra. Men men, det är mina två absolut största drömmar. Helt skulle jag vilja få med båda två.
7. Hur mycket är du beredd att offra för att din dröm ska gå i uppfyllelse? Vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan, det beror liksom på vilket stadie i livet jag befinner mig på.
8. Vilka är de tre saker i ditt liv som du skulle vilja ändra på? Att jag ska vara mer positiv mot mig själv och inte ge upp för lätt. Kommer inte på en tredje just nu.
9. När var sista gången du skrattade högt? Haha jag vet inte, förmodligen idag?
10. Vad är du tacksam för? Det finns en del det. Men standardsakerna är ju definitivt att alla i min omgivning är friska, och att alla är så otroligt fina.
11. När var sista gången du provat något nytt? Inte en aning.


12. När var sista gången du gjorde något spontant? Hur spontant ska det vara haha? Det enda jag har på hjärnan nu är när jag följde med Pontus, Niklas och Petter ut och åkte bil.
13. Vilka är de mest minnesvärda ögonblicken från ditt förflutna? Det är absolut när jag såg Justin år 2013 och 2016.
14. Ska du göra samma misstag om och om igen? Nej, verkligen inte. Jag känner att när man gjort ett misstag en gång så ska det inte upprepas, för då lär man sig från det och gör bättre ifrån sig nästa gång. Sedan att man gör flera olika misstag i livet tror jag är en bra sak. Jag tror att genom att göra misstag så blir man en bättre människa, om man då lär sig utav det. Det är på två plan. Gör man misstag utan att veta om det eller bry sig så är det en dålig sak, annars något bra i längden.
15. Glöm din riktiga ålder för en sekund – nu berättar du själv hur gammal du är? Hmm, gud vad svårt.. Jag tänker nog mig själv som snart den 17-åriga tjejen jag är skulle jag tro. Ibland något år äldre men nja, det skiftar. Iallafall inte mindre haha.
16. Hur viktig är det sociala godkännandet för dig? En svår fråga. Där jag befinner mig nu är det nog rätt viktigt. Men helt ärligt, så tror jag det är för alla i den här åldern. Just nu man försöker hitta sig själv och vem man är mest av allt och tror det blir så rent automatiskt då. Men det är betydligt mycket mindre viktigt nu än för något år sedan. .
17. Bor du med andra eller för dig själv? Med min familj. Pappa i ett hem och mamma i ett hem, sen varierar jag så som jag vill.
18. Vilken var den senaste läxan i livet som du lärt dig något av? Något nyligt som hände mellan mig och en nära vän.
19. När var sista gången du hjälpte någon? Idag, om småsaker gills.
20. Har du någonsin hjälpt en fullständig främling? Ja absolut.
21. Vad är din största rädsla? Att inte lyckas i livet, krig och att någon i min närhet ska försvinna.
22. Vilket ord beskriver din personlighet bäst? Utåtriktad.
23. Vad inspirerar dig? Kläder och skönhet.
24. Vilken är den största förändringen som du gjort under de senaste 5 åren? Måste nog ha varit när jag och mamma flyttade ihop med hennes kille i ett hus här i Hudiksvall.
25. Vad är ditt livs största prestation? Det har jag nog inte hunnit med att göra än. Inte något sådant stort iallafall.
26. När var sista gången du var stolt över dig själv? Småsaker kan väl hända då och då, men det jag kommer på såhär på rak arm är när jag har gjorde riktigt bra ifrån mig på ett prov i skolan, och det var innan jullovet.
27. Om allt var möjligt var skulle du bo? Någonstans i USA, antingen på landet med djur runt omkring mig eller på en strand i ett vitt stort hus.
28. Vad hindrar dig från att göra det första steget mot din dröm? Just nu skolan, men det är ju en väg mot drömmen egentligen så..
29. När var sista gången du tog risken? Risken?


30. Vilka är de 3 personer som haft mest inflytande på dig? Mamma, pappa och mormor.
31. Vad är din djupaste hemlighet? Den djupaste hemligheten förblir det haha.
32. Vad är lycka för dig? Min familj, mina vänner, när det går bra i skolan och mode.
33. Vilka vanor vill du sluta med? Varför inte börja idag? Att äta så fruktansvärt med onyttigt som jag gör, haha bra fråga.
34. Hur mycket är du beredd att offra för framgångsrik karriär? Alltså det är ungefär samma svar som på frågan innan som liknade denna. Det beror helt på, hade nog offrat rätt mycket men absolut inte saker som min familj osv. Om ni förstår hur jag menar då..?
35. Vad du aldrig kommer att glömma? Hur det kändes att förlora sin första kärlek, dom konserter jag varit på men främst Justins, tonårskärleken, (vilket jag fortfarande befinner mig i, alltså tonåren). Finns många svar på den här frågan men dessa är dom som ligger högst upp på listan eller vad man ska säga.
36. Vilka var de mest känslosamma ögonblicken i ditt liv? Haha Justins konsert åter igen och där kommer det med att förlora första kärleken upp igen också. Det skulle jag säga var dom gånger då jag känt tusentals med känslor på ett oslagbart sätt.
37. Om du skrev om ditt liv och bara nämnt de mest färgstarka, levande, stark och imponerande perioder på hur många sidor skulle boken vara? Jadu, rätt segt men jag vet faktiskt inte.

38. Hur många gånger har du blivit kär? 2.

39. Hur många gånger har ditt hjärta brutits? Det beror på hur kraftigt eller vad man ska säga. Men riktigt ordenligt en gång. Sen har jag haft väldigt många nedgångar i mitt liv men kan inte kalla det att mitt hjärta brustit gång på gång under den tiden.
40. Vad får dig att hålla motivationen uppe och fortsätta? Ja nu undrar jag då hur "grovt" dom menar här, om det är bara när pluggmotivationen är dålig eller när man mår väldigt dåligt psykiskt. Så jag svarar på båda helt enkelt. Har jag dålig motivation till skolan är jag ganska jättedålig på att hålla den uppe om jag ska vara ärlig, skjuter då väldigt ofta fram saker och tappar orken ännu mer tyvärr haha.. Något som kan funka ibland är när jag tänker på vad jag vill bli i framtiden. Sen när jag mår väldigt dåligt så tänker jag på alla helt otroligt underbara människor jag har runt omkring mig, att man faktiskt bara har ett liv (vad vi vet), min framtid och det jag drömmer om.
41. Ger du upp för tidigt? Ja, det gör jag oftast, tråkigt nog.
42. Vet du hur det känns att vakna upp med ett leende? Ja gud ja, och det är verkligen en av dom bästa sakerna som finns. Känslan som är då är verkligen så himla härlig.
43. När var sista gången du grät? Igår, rip.
44. Tycker du om dina födelsedagar? Ja, det är alltid roligt med presenter och att bli lite extra uppskattad och uppmärksammad en dag.
45. Är du i fred med dig själv? Olika dagar, olika gånger, väldigt olika.
46. Om inte ekonomin hade betydelse, skulle du arbeta som du gör nu? Svårt att svara på när jag inte har ett jobb hehe.
47. Hur mycket tid spenderar du i sociala nätverk? Hahaa.... Alldeles för mycket.
48. Är koppen halvtom eller halvfullt för dig? Okej jag fattade cirka ingenting utav den frågan :)
49. Har du upplevt något paradigmskifte? Samma här?
50. Vanligtvis lyssnar du på ditt hjärta eller din hjärna? Inte då hjärnan iallafall. Saker som jag vet kommer såra mig gör jag i princip ändå, säger ganska mycket.

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Goodmorgon!! Klockar är strax efter 10. Jag sitter och kollar lite på one tree hill och myser med Morran<3 Har precis ätit frukost och fixat iordning mig, om ungefär en halvtimme går min skjuts till skolan så jag ska sätta på mig några kläder nu och chilla det sista framför OTH. Vela bara kika in här en sväng. Pusss!!

Likes

Comments

Resor

Hallå!! Eftersom att uppdateringen under tiden jag var i Thailand inte blev av så tänkte jag att jag nu skulle göra en summering i bilder om resan, kanske någon textrad eller så också. Jag insåg nämligen när jag hade varit där cirka tre dagar att nästan i princip varje dag kommer se identisk ut, så ja. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt och planerat med bloggen, den fick helt enkelt lida när jag var där.


Detta ovan bestod i princip hela resan utav, glass och frukt. Enligt mig säger det ganska mycket om en semester, att den blev riktigt lyckad haha.

En av dagarna åkte vi med en båt ut på havet till tre stycken olika öar och snorklade. Det var en helt magisk vy, nästan overkligt blått vatten. Den nedersta bilden, alltså denna som är precis över texten valde jag att inte redigera så ni får se, visst är det fint??

En svingod banana split, en helt okej efterätt som jag av misstaag råkade smaka på innan jag fotade den och en inte så god pannkaka.

Detta var när vi åkte iväg till en strand ungefär en halvtimme bort och chillade där. Det var en rätt molnig dag men vi fick på oss en hel del sol ändå. Vattnet var grönt och fint så det var rätt fotovänligt. Glassen med tillhörande chokladsås som dom serverade var helt sjukt god.

Den här bilden togs faktiskt en riktigt solig dag, vilket definitivt inte syns?? Men det är nog jag som redigerat bort det, tyckte den blev coolare på det här viset. Det var jag och Alva som försökte få till inspo-bilder, och jag skojar inte vi försökte med allt. Fem bilder av 300 blev ungefär bra, och då var detta en av dom. Alltså det är ju ingen speciell bild mer än en rumpa som speglar sig i vattnet, vilken jag tycker gjorde den lite inspo haha. Kanske bara är jag....

Tre random-pics. En tagen på hotellrummet efter en heldag i solstolen, en tagen ombytt påväg till middagen (jag bara såg en bild i mitt huvud som jag tönkte kunde bli bra, för att navelpiercingen matchade min crop top, brukar faktiskt väldigt ofta göra det). Sist men inte minst, ännu en selfie i spegeln och den här gången var jag nöjd med mina nyinskaffade shorts och tröja.

Dom två bilderna till vänster är tagna under en kväll då vi tjejer bestämde oss för att vi var riktigt sugna på shopping och dom typiska pannkakorna som finns att köpa typ överallt på gatorna. Min favorit är med banan och nutella på, helt klart. 😍Bilden till höger är på en väldigt söt katt som må ha vart den keligaste och gosigaste katt jag träffat.

Den här "bilden" valde jag att ta med för att jag kollade så jääädrans mycket på SKAM när jag var i Thailand. Satt ute i receptionen till närmare 2, 3 flera nätter. Blev helt tagen. Värt och nämna att jag kollade klart på säsong 3 på en natt. Så det var i Thailand jag följde strömmen och började kolla på SKAM, som nu är en av mina favoritserier. Sen vadå att man inte ska få kolla på det i Sverige nu? Vad är det för skit?

Hmm, ja hörni. Det finns mycket bra och dåligt att säga om denna lilla resan. Vi hade bokat våran egna long tail båt. Det fanns mat i priset, drickor och snorklingsmaterial, dom som körde båten kunde ta oss precis dit vi vela åka så det var en väldigt bra grej. Vi valde att åka till endast en ö men det var en fin en, vi träffade på en varan, solen var riktigt riktigt stark så vi fick bra nog med färg den dagen och så åt vi lite frukt, självklart. Vid 15 började det bli mörkt på himlen och det kom närme och närme oss, så vi bestämde oss för att ta våra grejor och åka hemåt. Vi hade liksom 2 timmar på båten innan vi var hemma. Efter 10, 15 minuter på havet så blev det storm, alltså helt ärligt tror jag aldrig varit så rädd nästan, iallafall inte på ett braaa tag. Vi var tvungna att vända och vänta ut det för jag och Elvira som bokstavligen hatar djupt vatten och allt som finns under det vägrade fortsätta. Vi var bokstavligen dyblöta för vågorna hade svämmat in och på oss. Jag trodde jag skulle dö, helt ärligt. Efter vi väntat ungefär 45 minuter begav vi oss emot och det var väldigt mycket lugnare då. Nu i efterhand när man suttit och lyssnat på historier om en kille som överlevt cirka 5 orkaner så var nog det vi var med om iiinte en så stor grej haha... Men det kändes verkligen skitobehagligt och hemskt i stunden. En minnesvärd båttur helt enkelt. Haha där fick ni er en liten story också.

Det var även det sista jag hade att visa er. Tråkigt nog har jag ingenting från julafton mer än en suddig och mörk snapchat-bild på mig och Elvira. Vi gjorde inte något annorlunda heller så, utan vi åt thailändsk mat mitt på stranden som dom flesta andra kvällar. Hoppas ni gillade det här! Jag tyckte iallafall det var kul att skriva, även om det kanske blev snäppet långt.. Märkte det nu när jag suttit här någon timme haha. Jaja, puss & kram!!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!! Idag kom Elvira, Alva och deras familj hit och gör oss sällskap. Dom kom vid 14 och det enda som dagen har bestått av är bada, sola, äta, och återigen sola, bada och äta. Ja men det är ju så det ser ut här, jag älskart.

Likes

Comments

Vardag, Resor

Idag har vart en härlig dag förutom att jag mått illa lite till och från, förmodligen den stora klimatförändringen eller något liknande. Vi började med frukosten, sen hyrde vi en bil och åkte till ett apotek och köpte lite salva, medicin och spray för mina myggbett, åkte sen tillbaka och la oss på stranden, tog en Cola och bara njöt för stunden. Det började bli lite drygt med all sand efter ett tag så vi gick upp till poolen och la oss där, doppade oss + åt lite lunch, jag åt chicken nuggets och pommes. Sedan låg vi liksom där tills solen började gå ner och bli svalare. Chillade då i rummet, spelade kort & vilade en sväng tills klockan började närma sig middagsdags. Vi åt på samma ställe idag som igår, det var riktigt bra där. Servicen var grym och glassen var helt otroooolig haha.

Likes

Comments

Resor, Vardag

Haha imorse så sov vi över frukosten, liksom första dagen... Jag hade verkligen sett fram emot att prova den, men men jag hinner fortfarande haha!! Klockan är runt 23 nu så nu är det ju snart frukost igen ändå haha, och imorgon så ska vi då jäklar upp, ska sätta minst 10 larm. Så istället för frukost gick vi ner på stranden, jag beställde in en frukttallrik och pappa åt lite käk. Resten av dagen har vi bara legat och myst på stranden, fått massage och ätit middag. Nu har vi precis spelat lite kort. Jag tänkte se på julkalendern och sen kolla lite youtube strax. Försöker att inte bli ihjälbiten av alla myggor, sitter nämligen utanför vår bungalow som igår, ska slänga in en bild så ni får se hur mina ben ser ut. Det ser förjävligt ut haha..

Förresten haha, har fotat en gång med kameran jag har med mig. Glömmer den alltid, inte så konstigt med tanke på att det inte är en vana för mig att ha med den. Men jag har ju min telefon och det blir ju absolut inte dåliga bilder med den!! Så ni vet liksom, sen tar jag med mig kameran om jag kommer ihåg, vilket jag förmodligen sällan kommer göra haha. Jag kom ju åtminstone ihåg att ta med den hit, framsteg ;)

Frukttallriken jag åt

Restaurangen vi åt på ikväll och mina typ ihjälbitna ben ":)"

Pappsen<3

Två snapchat-filter precis innan vi skulle till och få massage

Likes

Comments

Resor, Vardag

Hej!! Nu är vi i Thailand, haha varit ett tag nu också. Kom fram till själva hotellet vid 13 tiden, vi checkade in, gick till hotellrummet, eller ja vi har snarare en bungalow. Jättemysigt och endast 1 minut ner till stranden. Resten av dagen har vi bara chillat runt, som vi förmodligen kommer göra resten av den här resan också haha. Det är ju trots allt så det ska vara!! Vi har dock inte solat något speciellt idag, utan bara lallat runt haha. Just nu sitter vi nere på stranden med restauranger som lyser bakom oss, lampor som glittrar och lyser i träden, vågorna som slår och så hör vi svag musik i bakgrunden. Så jäkla mysigt rent ut sagt. Vi ska alldeles strax äta lite middag, är inte så värst hungrig men det har nog blivit så för att jag ätit så pass dåligt det här dygnet, lär åtminstone försöka få i mig något. Senare mot kvällen så tänker jag sätta mig utanför vår bungalow med datan i knäet, lite godis framför mig och kolla på Gossip Girl. Äkta mys.

Det är värt att nämna att när jag skriver om tid så snackar jag ju definitivt om tiden här i Thailand, och det skiljer 6 timmar. Vi ligger 6 timmar framåt, så när klockan var 13 på dagen här så var den 07 på morgonen hos er i Sverige. Äe, jag vet inte, jag tänkte bara att det kanske krånglar ihop något någon gång eller så, inte för att jag vet vad det skulle kunna vara men hur som. Då vet ni det, om ni inte redan visste förstås..;)
Pussar och kramar!!

Likes

Comments