Hur fint är inte detta presentsnöre? Jag älskar det, hittade de inne på lagerhaus och bara var tvungen att köpa det. Dessutom passade det super bra då jag ska iväg och fira 25 års dag för min mammas bästa kompis dotter...haha hängde ni med :). Önskar jag också får så här fint inslagna paket på min födelsedag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Såå idag har jag mesta dels tagit det lugnt, vilat lite efter alls stress och hets över hem tentan. Men jag blev som sagt klar igår och det känns så jävla skönt!! Nu ska man bara gå runt och vara nervös och orolig över betyget..hehe. Imorgon så är det föreläsning introduktion för nästa kurs, snabba puckar här, så drar vi igång igen.

Juste jag var hos frissan i fredags och snyggade till håret, blev så nöjd! Mörk hårbotten och ljus blond i längden. Därför åkte jag till Nacka Forum och köpte en hårinpackning för mitt hår mår nog inte så bra efter all blekning.

Passade även på att köpa mig en smoothie från Naked juice bar, mums!

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag på er alla! Min dag spenderas först med att skriva klart hem tentan och det lyckades jag med, wohoo! Sedan åkte jag och Jocke in till stan för att äta lite alla hjärtans dag middag tillsammans. Resten av kvällen blir bara till att mysa och slappa i soffan framför tv:n med geléhjärtan.Likes

Comments

I söndags var jag och fixade mina naglar, denna gång fick det bli silvriga holographic naglar, så nöjd! Denna dag har jag spenderat till att skriva på min första hemtenta. Det är så mycket som måste med men det som känns jobbigast är alla referenser som måste vara med...mycket att tänka på. Imorgon är det skola och seminarium som står på schemat och massa plugg för att bli klar med tentan i tid tills nästa onsdag!

Likes

Comments

Idag hade jag min första riktiga skoldag, med seminarium i 3h. Dock så tog det mig ca 40 min att hitta dit jag skulle, BUV (Barn och ungdoms vetenskapliga institutionen) låg på andra sidan järnvägen, av roslagsbanan, bakom en skog typ..aja sjukt svårt att hitta dit. Men jag hittade dit och jag kom i tid, yaay, Känns skönt att äntligen vara igång.

Till middag idag gjorde jag och Jocke egna hemmagjorda pizzor, sååå gott! Jag hade skuren skinka, räkor, cocktail tomater och som topping när pizzan var klar lite ruccola sallad, riktigt gott. Detta var första gången vi försökte göra just det här receptet med deg från grunden och som tur var blev det riktigt bra.

Likes

Comments

Okej hörrni, jag skriver mitt första inlägg för det här året med att idag var första skoldagen för mig på Universitet. Jag ska nu officiellt börja plugga till förskollärare! Idag hade vi introduktionsdag för alla lärarstudenter på morgonen och sen efter lunch delades vi upp i dem program vi skulle läsa i för mer info och introduktion fast då bara för oss som pluggar till förskollärare. Kan säga såhär, mitt huvud är mosat med massa ny information (nästan lite för mycket kan jag tycka under första dagen) så är helt färdig. Dock känns det så bra att äntligen få komma igång, wihoo!

Likes

Comments

Några söta klänningar som jag är sugen på till sommaren, långt kvar dit men man kan drömma sig bort!

Klänning 1 här Klänning 2 här Klänning 3 här

Likes

Comments

Okej, så jag och min pojkvän flyttade ihop och blev sambos för några veckor sedan. Och det som cirkulerar i mitt huvud är ju inredning...skulle kunna köpa och göra om så mycket. Dock så hyr vi denna lägenhet i andrahand och får därför inte ändra för mycket, men jag kan ju fortfarande dekorera med små prylar som gör att det ser mer hemtrevligt ut. Just nu är jag inne på köket och det som lockar mest är att snygga till det på köksbänken. Jag skulle vilja ha någon snygg skärbräda eller kanske en låda där man kan ställa oljor och kryddor samt en snygg växt.


Här nedanför ser ni tre olika inspirations bilder jag hittade på nätet, synd bara att vårar kök går mer åt vit och mörkt trä men det är också snyggt!

Likes

Comments

Okej något riktigt bra hände mig den 8 december 2016...fick svar från antagning där jag såg detta! Jag ska börja plugga till fritidspedagog i vår på Stockholms Universitet är så glad!! Min högsta dröm är att plugga till förskollärare men jag har under dessa 3 år som jag sökt in hamnat som reserv..väldigt tråkigt och det har gjort mig väldigt besviken och ledsen. Jag har vikarierat som fritidspedagog under en period och vet vad det går ut på samt att jag tycker att det också är kul. Detta besked gjorde att en tung tung sten lättades från mig och jag kan äntligen andas ut genom att få en utbildning som ger mig ett fast jobb. Är så redo för 2017 och det ska bli spännande att få börja plugga!

Likes

Comments

Såhär vackert var det i tisdags morgon när jag var på väg till jobbet, en riktig vinter. Men idag är det bara iskana överallt, vi kunde knappt vara ute med barnen på gården idag då det inte var sandat. Imorgon är det torsdag men känns som fredag för mig då jag är ledig fredagar. På lördag ska jag till Mos för att fixa mina naglar inför jul och nyår sen blir det troligtvis bio med pojkvännen. Tänk att det snart är julafton redan..vart har tiden tagit vägen!?

Likes

Comments