Idag hade jag min första riktiga skoldag, med seminarium i 3h. Dock så tog det mig ca 40 min att hitta dit jag skulle, BUV (Barn och ungdoms vetenskapliga institutionen) låg på andra sidan järnvägen, av roslagsbanan, bakom en skog typ..aja sjukt svårt att hitta dit. Men jag hittade dit och jag kom i tid, yaay, Känns skönt att äntligen vara igång.

Till middag idag gjorde jag och Jocke egna hemmagjorda pizzor, sååå gott! Jag hade skuren skinka, räkor, cocktail tomater och som topping när pizzan var klar lite ruccola sallad, riktigt gott. Detta var första gången vi försökte göra just det här receptet med deg från grunden och som tur var blev det riktigt bra.

Likes

Comments

Okej hörrni, jag skriver mitt första inlägg för det här året med att idag var första skoldagen för mig på Universitet. Jag ska nu officiellt börja plugga till förskollärare! Idag hade vi introduktionsdag för alla lärarstudenter på morgonen och sen efter lunch delades vi upp i dem program vi skulle läsa i för mer info och introduktion fast då bara för oss som pluggar till förskollärare. Kan säga såhär, mitt huvud är mosat med massa ny information (nästan lite för mycket kan jag tycka under första dagen) så är helt färdig. Dock känns det så bra att äntligen få komma igång, wihoo!

Likes

Comments

Några söta klänningar som jag är sugen på till sommaren, långt kvar dit men man kan drömma sig bort!

Klänning 1 här Klänning 2 här Klänning 3 här

Likes

Comments

Okej, så jag och min pojkvän flyttade ihop och blev sambos för några veckor sedan. Och det som cirkulerar i mitt huvud är ju inredning...skulle kunna köpa och göra om så mycket. Dock så hyr vi denna lägenhet i andrahand och får därför inte ändra för mycket, men jag kan ju fortfarande dekorera med små prylar som gör att det ser mer hemtrevligt ut. Just nu är jag inne på köket och det som lockar mest är att snygga till det på köksbänken. Jag skulle vilja ha någon snygg skärbräda eller kanske en låda där man kan ställa oljor och kryddor samt en snygg växt.


Här nedanför ser ni tre olika inspirations bilder jag hittade på nätet, synd bara att vårar kök går mer åt vit och mörkt trä men det är också snyggt!

Likes

Comments

Okej något riktigt bra hände mig den 8 december 2016...fick svar från antagning där jag såg detta! Jag ska börja plugga till fritidspedagog i vår på Stockholms Universitet är så glad!! Min högsta dröm är att plugga till förskollärare men jag har under dessa 3 år som jag sökt in hamnat som reserv..väldigt tråkigt och det har gjort mig väldigt besviken och ledsen. Jag har vikarierat som fritidspedagog under en period och vet vad det går ut på samt att jag tycker att det också är kul. Detta besked gjorde att en tung tung sten lättades från mig och jag kan äntligen andas ut genom att få en utbildning som ger mig ett fast jobb. Är så redo för 2017 och det ska bli spännande att få börja plugga!

Likes

Comments

Såhär vackert var det i tisdags morgon när jag var på väg till jobbet, en riktig vinter. Men idag är det bara iskana överallt, vi kunde knappt vara ute med barnen på gården idag då det inte var sandat. Imorgon är det torsdag men känns som fredag för mig då jag är ledig fredagar. På lördag ska jag till Mos för att fixa mina naglar inför jul och nyår sen blir det troligtvis bio med pojkvännen. Tänk att det snart är julafton redan..vart har tiden tagit vägen!?

Likes

Comments

I lördags åkte jag, Frida och Therese in till Brisak som ligger i Värmdö Köpcentrum, där det fanns hur mycket julpynt som helst och andra nödvändigheter. I julavdelningen hade dem gjort ett riktigt vinterland och det var så vackert.


Idag ligger jag dock hemma med ögoninflammation som dök upp igår kväll och det bara eskalerade, mitt vänsteröga är helt svullet och rött, Har vaknat flera gånger inatt och då knappt kunnat öppna ögonen...usch! Så det får bli en ligga till sängs/soffan dag idag.

Likes

Comments

Okej..för snart två veckor sedan flyttade jag hemifrån tillsammans med min pojkvän! Och jag har varit lat med att uppdatera er angående flytten, den har i alla fall gått jätte bra och det känns super bra. Även om det var jätte jobbigt känslomässigt att flytta från min familj, min trygghet, men jag kommer träffa dem ofta!
Ovan ser ni några frå bilder från sovrummet, sängen och lite små inredningsdetaljer på byrålådan.
Ska försöka komma med lite mer inrednings bilder.

Likes

Comments

Söndag igen, dessa helger går alldeles för fort. I lördags gjorde jag högskoleprovet och det känns väl sådär vet faktiskt inte riktigt hur jag ska känna. Men där försvann i alla fall en hel helg dag. Men det tog jag igen idag med min lillebror då vi gick på bio tillsammans i kista och kollade på Marvels Doctor Strange, mycket bra tycker jag. Imorgon vankas det jobb och efter jobbet ska jag möta upp Jocke så ska vi åka till lägenheten och kolla på den.

Ha en bra söndagskväll!

Likes

Comments

Idag firar jag och min största kärlek 3 1/2 år. Det har gått så himla fort men ändå känns det som om vi kännt varandra hela livet och jag blir mer och mer kär i denna man varje dag! 
Tänk att vi om en vecka ska få flytta ihop, äntligen.

Likes

Comments