Okej hörrni..för ungefär en vecka sedan nämnde min kille att vi kan få hyra en lägenhet i nacka i andrahand, Och redan den 4 november får vi flytta in! Alltså detta är så sjukt spännande och jag är så taggad, längtat väldigt länge efter att få flytta ihop med min kille!

Det är i alla fall en två (minns ej hur stor), men äntligen säger jag bara! Det kommer säkert komma lite mer uppdatering och inrednings prylar på bloggen!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Helgen började i fredags efter jobbet med middag på Vapiano i gamla stan med två tjejkompisar, jätte trevligt och få ses och snacka med varandra.
Sedan åkte jag hem med min kille och dagen efter begav vi oss till MOS där vi träffade Frida och åt lunch samt kollade på massvis ned inredning. Kvällen avslutades hos min killes mormor och idag så åkte vi till Nacka Forum och jag köpte en regnkappa på lager 157.
En händelserik helg med andra ord!

Likes

Comments

Imorse när jag gick ner för att äta frukost möttes jag av mamma som stod och bakade bullar...tur hade jag på min sida då en plåt med vaniljbullar redan var klara! Så till frukost fick det bli ett glas mjölk och en härligt god nybakt vaniljbulle!

Likes

Comments

Beställde precis hem del 2 av outlander serien, håller på med första boken fortfarande men är snart klar. Älskar denna serie både att läsa och titta på, Tips till er som gillar dramaserier. Första boken heter Främlingen. 

Likes

Comments

Okej..ett tag sedan nu igen. Har inte hänt så super mycket under dom dagar jag inte bloggat, i fredags blev jag sjuk vilket var så himla typiskt då jag skulle äntligen få träffa Jocke igen efter 3 veckor..men han stannade som den trappa kämpe han här. I söndags åkte jag in till löwenströmska sjukhuset för att kolla min hals, visade sig att jag har halsfluss..så under dessa tre veckodagar har jag varit hemma och käkat penicillin ska fortsätta med det några dagar till.

Känner dock att jag är på bättringsvägen nu och har inte ont i hals/öron längre och är relativt pigg så ska faktiskt försöka jobba imorgon (smittar inte).


Likes

Comments

Är inne på andra dagen i jobbveckan och redan helt slutkörd. Vill bara ha helg nu, som dessutom blir en bra helg. Ska ut på middag med mina vänner och fira en kompis som fyller år, ser mycket fram emot det!

Likes

Comments

​Har fått glasögon, lite svårt att vänja sig vid men slipper i alla fall ha ont i huvudet nu! 

Likes

Comments

När jag i helgen spenderade min tid ute på landet med min familj satte sig jag och mamma mitt bland blåbärs buskarna och plockade på oss 2l blåbär. Vi har så otroligt mycket blåbär på tomten och vi skulle kunna plocka 100ggr så mycket mer. Mamma har dock plockat på sig en del under sommaren och gjort massvis med burkar hemmagjord blåbärssylt!

Likes

Comments