Beauty

Hej piger eller skal jeg skrive herre?

Har fundet lidt forskellige girls gifts set frem, så du måske kan blive inspireret i hvad du skal købe eller ønske her til jul. Der er både creme sets, makeup sets og hair sets. Jeg er vild med disse, og som regel kan du spare lidt penge ved at købe de sets.

Til de herre der læser med, så går du/i ikke galt i byen ved at købe nogle af disse hjem. God shopping - knus L

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Beauty

Hej piger

Jeg ville lige vise jer et naturligt look som kan gå ind og give noget friskhed til huden. Jeg er personligt rigtig vild med dette look, til hurtigt ud af døren eller til skole/arbejde. Jeg har beskrevet produkterne længere nede. Håber i kan bruge det næste gang i lige skal have en naturlig makeup på eller i står og mangler et produkt lige det sådan et look. Knus L

1. Tromborgs mineral foundation HERE

2. Dior's bold brow mascara HERE

3. Diorskin rosy glow blush HERE

4. Dior addickt lip glow HERE

5.Clarins instant light natural lip perfector HERE

6. YSL touche eclat face highlighter pen HERE

7. Clarins supra volume mascara HERE

8. Esteé lauder the illuminator primer HERE

9.Esteé lauder double wear lip liner HERE

Likes

Comments

Inspiration

Hej piger

Har i hørt om den app der hedder Zale? En app der er smart til dig der ikke har tid/lyst til at surfe rundt på nettet efter udsalgsvarer. Det eneste du skal gøre for at finde vare på udsalg er oplyse hvilken strørrelse du er. F.eks. i buks og sko strørrelse. Efter er det bare at surfe rundt.

Du kan finde Appen i din app store eller find den her

Likes

Comments

Cool

Hej piger 

Lige fortiden er jeg så vild med fine tegninger, især tegninger fra Jamie Lee Reardin. Jamie er opvokset i Toronto, Canada. Nu bor og arbejder hun i Los Angeles. Hun studeret Fashion kommunikation og design, hvor hun fokuserede på avanceret Illustration.

Find flere fine tegninger på hendes Hjemmeside eller på Instagram

Likes

Comments

Wishlist

Hej piger

Har i set Hermés taske, med denne gammel dages hestestaldslås. Er vild med den lidt skæve tanke om hvordan man skal lukke tasken, fedt tænkt.

Hver håndværker er oplært hos Hermès og producerer i gennemsnit 2 tasker om ugen fra skind til tasken er færdig. Der er ingen må overtage andres arbejde undervejs, for selvom taskerne ser ens ud, så hedder det sig, at Hermès’ håndværkere altid kan genkende deres egne tasker på armen af en kendis eller på en hylde i butikken.

Se flere tasker fra Hermés her. Knus L

Likes

Comments

Wishlist

Do you need a new blazer?. Then i got you girl.

Blazer: 1 2 3 4 5

Hej piger

Har fundet lidt forskellige blazers frem til jer, jeg er vild med blazers lige fortiden. De kan give et hvert look et pift. Personligt er jeg vild med et simpelt look såsom en t-shirt og et par bukser/jeans. Knus L

Likes

Comments

Beauty

Hej piger

Det har nu været længesiden jeg har lavet et indlæg med månedens favorit. Derfor får i lige for oktober. Jeg har i oktober har jeg været helt vild med duftepinde. Helt præcis denne fra Skandinavisk. Knus L

Likes

Comments

Wishlist
Hej piger

Har du fået købt dine vinterstøvler? Jeg har fundet et par frem som jeg syntes er vildt fede. De kan ihvertfald holde ens fødder varme til vinter. Find dem hos Ganni.

Knus LouiseLikes

Comments

Wishlist

Hej piger

Kender i mærket HEARTMADE? Julie Fagerholt er kvinden der har lavet Heartmade. Sikke nogle fine stiletter hun har lavet. Jeg er helt vilde med disse øjne stiletter. I kan finde flere lækre ting på hende hjemmeside.

Knus Louise

Likes

Comments

Inspiration

Hej piger

Kender i mærket COACH? Jeg har i hvertfald fået øje på her på det sidste. De har lige lavet parfumer, både en EDT og en EDP. (EDT- Eau de toilet og EDP- Eau de parfume). Hvis du får muligheden for at kunne dufte dem, vil jeg klart anbefalde dem. Faktisk var det mærket COACH de fandt på "the dog tag", som ses både på deres tasker og på de nye dufte. Jeg syntes ihvertfald de laver nogle fine ting, har fundet lidt frem til jer. Tjek deres side ud her.

Knus L

Likes

Comments