Igår avbokade vi våran resa till Cypern och bokade istället en resa till KAP VERDE!!! Är så jäkla taggad och det känns som ett så himla fint och drömmigt ställe. Längtar verkligen ihjäl mig. Nu får veckorna gå fortare än fortast tack!

Likes

Comments

Just nu sitter jag och Terese hemma hos mig och pimplar lite cider och vin och bara myser. Imorgon åker hon tillbaka till Umeå igen så därför passar vi på att ta vara på den lilla tiden som är kvar för den här gången! Hoppas ni får en bra lördagkväll!

Likes

Comments

Likes

Comments

En sån här kväll var precis vad som behövdes igår. Tacomys med världens bästa vänner. <3

Likes

Comments

Likes

Comments

Men alltså hur fin är inte den här låten då?! Kan inte ens tröttna på den. Helt omöjligt. Gåshud.

https://open.spotify.com/track/2O0UWIMFeMtFR0LJMuIPjJ

Likes

Comments

Lite bilder från veckan som varit.

Som sagt så är jag hemma i Borlänge igen och det känns väl lite sisådär. Hade mer än gärna stannat kvar på bästkusten. Nu är det back to reality igen. Från att ha umgåtts med en massa människor 24/7 i över en vecka till en tom lägenhet helt plötsligt. Lite separationsångest får man allt tyvärr. Nu är allt som vanligt igen. Bara sådär. Får nog ha som mål och nyårslöfte nu att nån gång under detta år flytta mig till västkusten jag med. Det låter faktiskt som ett väldigt bra mål om jag får säga det själv! (Det ska iallafall bli skönt att få sova i en riktig säng nu och min alldeles egna dessutom). 

Likes

Comments

Sämst kvalité på dessa bilder.

Idag tog jag mitt pick och pack och lille katt och satte mig på tåget hem till Borlänge och anlände här runt 18-tiden. Terese hämtade mig på stationen och sen åkte vi hem till mig och jag svirade om och sen drog vi oss mot stan för att möta upp Elin. Vi käkade middag på pinchos och det satt fint! Jag verkligen ÄLSKAR att gå ut och äta såhär. Speciellt med mina goa vänner. Skulle lätt kunna äta ute varje dag och kväll om ekonomin var på topp.

Likes

Comments

Även om 2016 var ett ganska så ruttet år för min del så bär jag iallafall med mig en hel del härliga minnen också! Men det känns jäkligt skönt att det är nytt år nu och det här året ska banne mig bli så mycket bättre. 2017 bring it ON!

Likes

Comments

Igår begav jag mig ut en sväng för en liten promenad vid havet, och wow vilket väder det var! Det är ju verkligen balsam för själen med såna promenader. Solen, havet och vyerna. Inte konstigt att man trivs så bra här!

Likes

Comments