Allt började år 2011 när jag hade som ondast pch efter de har de bara fortsätt.
Att alltid känna sig svullen och har ont, i magen. Det spelar ingen roll vad jag äter för ändå har jag ont, spelar ingen roll om jag tränar. Har fortfarande ont. Min jävla ibs är hemsk och den är värre när jag har en infektion i kroppen.

Ville bara säga de, hej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har alltid undrat vad de är som är fel på mig och varje dag funderar jag på hur jag ska kunna ändra på mig själv.
För ingenstans har jag kommit i livet, ingen fest människa är jag för alkohol har varit något negativ för mig och inte vill hamna i något beroende eftersom de går i släkten och har snus jag är beroende av.
Men jag insåg något JAG är så VÄRDELÖS.
Jag har inte kommit någonstans, jag har inget spännande liv och kommer aldrig komma någonstans i mitt liv.
Eftersom jag ALDRIG lyckas med något så kommer jag aldrig få uppleva mina drömma.
Vänner har jag inte många av, jag har knappt 2 liksom. För jag är helt värdelös.
JAG HATAR MIG SJÄLV OCH FÖRSÖKER ÄNDRA HELA TIDEN MEN KOMMER ALDRIG LYCKAS. Fuck Ebba Louise Öhrn. Jag suger.

Likes

Comments

Igår efter jobbet så tog jag mig en lång dusch, sen gick jag och la mig. Somnade ganska omgående även att sömnproblem är något jag börjat lida av igen.
Tog mig en sovmorgon, åkte ut till min mamma och fikade sen drog jag till Evelina och Koffe, varit där tills nu. Jag älskar att vara hos dem för dem är så härliga. Sen Nova är ju helt underbar, önskar så mycket att jag hade en eget barn som jag kan älska och ge all min engeri till!


Jag sitter just med en mudmask i ansiktet som motverkar mina finnar, den har gjort under med min hy och alla andra produkter som jag använder. Är så jäkla glad att jag fann produkter som funkar för mig. För har dem senaste 5 åren haft sån jäkla problem med blemmor, finnar och utslag.


Likes

Comments

Inte alls mycket som händer i mitt liv just nu.

jag jobbar, jobbar och åter jobbar.
Så mycket som händer på jobbet, en ny börjar och en annan slutar denna veckan. Ganska sorgligt att folk ska sluta men det är det som är i arbetslivet. Alla söker vi efter något annat, dock otroligt tungt eftersom man kommer varandra så oroligt nära eftersom man träffas 5 dagar i veckan och umgås, skrattar.

Dock har jag något roligt att berätta, vi kommer flytta den närmaste månaden och idag sa vi upp vår lägenhet som vi bott i över 1,5 år. Min första egna bostad så det är väldig speciellt, men den nya lägenheten är så fin och vi kunde inte verkligen inte missa chansen att ta den. Så nu är jag fyllt upp med att rensa, packa och sälja möbler. Dessutom kommer det bli såååå kul att få inreda ett nytt hem.

Men nu ska jag käka lite innan det blir ett kvällspass innan helg, suger dock att man jobbar kväll en fredag men jobbar med en underbar person som också kommer sluta FAST nästa vecka så ska ta vara på tiden men mina goa kollegor som ska testa på nytt i livet!Likes

Comments

Jag bygger en fasad för de är vad folk kräver av mig. Att jag ska vara glad och le hela tiden. Men just nu finns de inte mycket som får mig att le och jag ljuger om jag säger att jag mår bra. Jag är i en period där jag mår väldigt dåligt och ska söka hjälp för de. Men jag orkar inte just nu göra de för jag måste låta mig vara ledsen och förstörd.
Jag vet att de kommer bli bra och att jag kommer le en dag. Men inte just nu och förmodligen inte den närmaste veckan.

Likes

Comments

Idag är de min öppningsdag, öppnar alltid på onsdag och de är väl helt okej. Hade dock velat ha en annan dag i veckan och lite mer variation än vad jag har nu! Dock hoppas jag att en dag kunna försörja mig via min business eller skapa ett egenföretag!
När jag lyckas försörja mig via min business så kommer jag har arbete som en hobby eller för att komma ut i de sociala! För jag älskar att arbeta och har gjort de sen min praktik på maxi, åh vad jag saknar maxi ❤️ men nä ska forsätta med arbetet här så kanske hör av mig sen 😆

Likes

Comments

Hej mitt 13 åriga jag, om jag hade vetat de jag vet nu så hade jag berättat. Men mitt 13 åriga jag, tack för du inte gav upp. Tack för du kämpade hela tiden, tack för du blev förstörd och tack för du hatade dig. Tack för du blev envis och att du skadade dig.
Om du hade vetat det jag vet idag så kanske du inte sett svart eller skadat dig.
Och jag be om ursäkt att jag inte lät dig be om hjälp och är ledsen att du fick vara själv.
Men du ska veta att jag inte är frisk och att jag inte alltid är glad, att de finns dagar då ångest äter upp mig. De finns dagar jag vill skada mig men DU gjorde så jag inte gör de.
Och de finns även dagar jag inte orka ta mig upp.

Mitt 15 åriga jag,tack för du träffade idioter som sårade, utnyttjade dig för din kropp, att du bytte sorg mot sex. Jag beklagar att du inte trodde du skulle bli kär igen eller någonsin. MEN du träffade han, den rätta, mannen i ditt liv.
Jag beklagar att du förlorade din bästavän och att du blev förstörd, jag vet att du tänker på han varje dag och han tänker på dig. Jag tänker på han varje dag fortfarande han är min finaste ängel.


OCH HEJ TILL MIG FÖR DU ÄGER, för jag inte låtsas att allt är bra, att jag är ledsen och glad! Jag har gått igenom borde sorg glädje och lycka. Jag vet att livet kommer vara tuff och jag kommer gråta, skrika och ligga vaken om nätterna men dem dagarna är inte lika ofta som för 7 år sen.
Vi är bäst ❤️

Likes

Comments

Hur gammal är du?
20 år, fyller 21 om 6 månader!
När vaknade du idag?
Vaknade runt 8-8:30!
Vad åt du till frukost?
Torr mackor med havssaltsmör😆
Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:
Kommer inte helt ärligt på något just nu..
Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Mina bröst om man kan säga de är jag nöjd och mina tänder minst nöjd med..
Vad har du gjort idag?
Jobbat värsta mördapasset mellan 10-17 och sen spenderat min kväll hos Evelina!
Vilken film såg du senast?
Kommer inte ihåg..
Är du besatt av någonting?
Celius och frukt!
Beskriv en perfekt dag:
Vara en ledig, vara i stallet och umgås med vänner & sambo.
Beskriv platsen du befinner dig på just nu:
I evelinas soffa 😍
Vad lyssnar du på just nu?
Bilsnack..
Hur går du helst klädd?
Hoddie och tajts 😍
Är du morgon eller kvällsmänniska?
Svårt och säga men sover länge och gå lägger mig tidigt!
Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Praktik och slöjd!
Vad köpte du senast?
Hoddie, croptop och tajts!
Vad har du i dina fickor?
Min mobil!
Vilken är din favoritaffär?
Hm!
Vilka smeknamn har du haft?
Lollo och Lohans
Vilka är dina största svagheter?
Att jag är för snäll.

Likes

Comments

Idag är de min sista semesterdag och jag börjar jobba imon. Jag ska erkänna att jag har ångest och att de ska bli jobbigt men även förbannat kul! Att får tbx rutiner och att träffa mina underbara kollegor!

Har varit hos min mormor och morfar idag, dem betyder så mycket för mig och stöttar mig i varje steg jag tar! Samma med min mamma ❤️ dem är bäst!
Ligger just nu i soffan med min kära sambo, har jobbat lite och har stora mål! Men har inte mått bra i helgen så har inte kunnat göra så mycket jag vill.

Men nu lägger jag undan mobilen och umgås med min pojkvän!

Likes

Comments

För över ett år sen ville jag ändra mitt liv.
Efter att trott att alkohol varit det viktigaste för att skapa kontakter, att hitta vänner och att vara rolig.
När en av mina närmaste vänner blev gravid så insåg att jag inte ville leva ett liv där helgerna inbar festande och alkohol.
Jag ska inte säga att jag tycker de är kul att gå ut på krogen och ta en drink för då ljuger jag men jag sitter hellre hemma framför en film eller dricker alkoholfritt! Jag är inte nykterist men jag insåg vad jag ville, jag ville skapa familj, ha barn och de är vad jag alltid velat. Jag vill bli mamma, jag vill ha barn. De är min dröm.

Många tycker de är för ungt, men inte jag. Det roligaste jag vet, och det finaste jag vet är barn, familjer och kärlek man får av barn.
Jag har alltid sagt, jag ska vara ung mamma. Finns inget som skulle stoppa mig.
Jag är i en period där jag mår dåligt av att se barn, mammor & pappor, gravida kvinnor. Även att de är det finaste jag vet.

Jag vill bryta normen för vad som är rätt för om jag skulle bli gravid så vet jag att mitt/mina barn skulle bli så otrolig älskade och JAG skulle göra vad som för dem.

Likes

Comments