Påminner er, mina kära läsare, att jag har en ny blogg!
MIN NYA BLOGG

Och denna blogg är gjord av STUDIOGT
Kika in deras sida med! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

CommentsDet är ingen höjdare att vara sjuk, ingenting är bra då.
Har, för nostalgins skull tittat på ratrace, har inte sett hela än, någon gång måste man väl kliva upp från sängen, vilket jag gjorde. Rakt in i duschen och tillbaka igen. Nästa vecka har vi tydligen en tentamen, mer än så har jag inte fått veta. Kuligtliv.se. 
Får se om det kommer någon information under veckan. Just nu vill jag bara sova egentligen, men får en sån huvudvärk om jag sover för mycket, så ska väl undvika den biten. Att sova bort hela dagen.

I'm trying to put it all back together.
I've got a story and I'm trying to tell it right.
I got the kerosene and a desire.
I'm trying to start a flame in the heart of the night - the fray

Likes

Comments"Lousie, ikväll var jag ute och tittade på stjärnorna. Det gjorde mig otroligt sentimental. Jag tänkte på vår barndom tillsammans. 

Kommer du ihåg hur vi var? Vi trodde vinden pratade med oss.
Vi trodde stjärnorna ändrade plats för att visa oss vägen till glömda platser. Idag vet jag att det var Alnitak, Alnila och Mintaka vi tittade på. Orions bälte.
Vi lekte Sagan om Ringen i skogen, trodde vi blev jagade av Wargs.
Vi hade en liten stuga där vi brukade sova. I stugan tände vi doftljus och rökelser. Vi hängde upp vitlök på väggarna för att hålla vampyrer borta.
Vi klädde fönsterna med gardiner med månar på.
Vi ritade teckningar som vi sålde till främlingar på gatan. Vi lyssnade på Lars Winnerbäck och kom på egna danskoreografier som vi sedan visade upp på "Roliga Timmen" inför klassen på fredagar. Vi pallade äpplen och spelade in Ö5 på min blåa bandspelare, vårt egna radioprogram. Vi lånade böcker om varulvar på biblioteket, så att vi visste vad vi skulle göra utifall vi stötte på några.
Herregud. Jag kallade dig Lolle på den tiden.
Vår fantasi hade ingen gräns. Vi var fantastiska. ÄR fantastiska.
Saknar dig Lollofis. Ser fram emot att se Europa tillsammans med dig i sommar.

Love you always! / Din alldeles egna Måne."

DETTA, skrev min vän på facebook idag, och jag är fortfarande mållös, fan vad jag älskar min vän, usch. 
Borde vara olagligt att ha en sån underbar vän som jag har, just nu är hon i Irland. Men snart kommer hon hem igen, sist sa vi faktiskt hejdå ute vid en fyrvägskorsning. Det kommer jag nog aldrig att glömma faktiskt. 


Likes

CommentsJag är sjuk, som fan. Har fått hostmedicin utskrivet i alla fall, ska hämta det senare. 
Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan ändå, fastän jag inte riktigt kan prata. Jag tyst... haha. Det kommer inte bli lätt. 
Nu ska jag äta hallon och yoghurt, ha det fint!

Likes

CommentsJAG ÄR KLAR, med alla uppgifter, tre dagar innan skolan är jag klar med allt. FY FAN VAD SKÖNT DET ÄR.
Karolin kom en sväng, vi pluggar ihop ganska ofta nu faktiskt, vilket är nice. Visst, vi sitter med två helt olika saker, helt olika ämnen, men det är roligt ändå. Både hon och jag får mycket gjort. 
Snart ska jag sova, är aptrött. Men har så himla svårt för att somna! (när jag väl sover, kan jag verkligen sova, hör ingenting, haha)
Fattar inte vad det kan vara... kanske att man tänker mycket på det, inte konstigt att det blir så då liksom. Har typ druckit en hel liter cola light också... vilket såklart ställer till problem.. kanske borde sluta med koffein?
Hah, dagens skämt. Skulle aldrig sluta med koffein. 

Hon känner efter om livet kan va lite mer
Det är grått som om ett moln träffat hennes kvarter
Det är ingen som pratar längre
Det är såna dagar som vänder allt upp och ner - Winnerbäck

Likes

Comments

Usch  vad svårt det är att kliva ur duschen på morgonen. Man ska inte duschen på morgonen, det är så varmt och skönt att man skulle kunna somna på plats, vilket kan vara livsfarligt.. haha precis som att ni inte skulle veta att det är farligt att somna i duschen...
Satt mest där för värmen, fan vad jag frös i natt, fastän jag sov med mjukisar och ett linne, hackade jag i princip tänder idag när jag vaknade. 
Min första kaffekopp är lite halvljummen, orkar inte fixa nytt. 
Får väl dricka pissjummet kaffe denna lördagsmorgon. 


Likes

CommentsDagen började med bakning och plugg, men den slutade med.. absolut ingenting.
Jag känner ingenting. 
Det är konstigt hur man reagerar, hur man bemöter chocken som kommer från ingenstans. Jag såg mina tomma ögon idag, det enda jag tänkte på var att mascaran inte skulle rinna och smeta ut sig på kudden. Hur fan noga får man bli då? 
Har även en bild där jag ler, med samma tomma ögon. 
Nej, idag skulle jag vara duktig, göra klart alla läxor, göra prov, promenera, göra mig fin, känna mig fin. Sen är det precis som att man får en käftsmäll, det betyder ju ingenting att man är fin, att man bakar eller promenerar när hela jorden börjar skaka, när jorden spricker och slukar alla känslor på nolltid. Tänk vad skört livet är, om en sorg gnager och en till kommer blir man helt menlös. 
Det går över, eller rättare sagt: man stöter bort det. Man smular sönder det och lämnar en bit här och där. Är det konstigt att man ibland vaknar upp svettig? Nej. Inte när man är i ett tillstånd där någonting i livet slits ifrån en. Ena sekunden är du stabil, rak, ärlig och lycklig. Andra är du jävligt oärlig, ryggen sviker, lyckan försvinner och pupillerna vibrerar. 
Det går över, eller rättare sagt; du måste vara stabil, för andras skull. Man får inte vara svag. Svag får du vara då bomberna störtar ner i ditt hem. 
Grejen är att när små saker händer, och stora saker, som gör ont. Räcker det med ett fel ögonblick.
Jag hatar att gråta, jag hatar att sakna. 

Hon sa: "Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll
Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll
Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt
Nu ska jag passa mig för dom, som aldrig gjort som dom har tänkt
För jag vill aldrig bli en sån, så har jag lärt mig det igen
Det kanske passar nån, men inte mig och inte än" ~ Winnerbäck

Likes

Comments
Jag har bakat bröd för första gången SJÄLV. Förut har alltid Emil fått äran att baka, eftersom han är utbildad kock men nu tänkte jag att det var min tur. 
"Det här var godare än pappas pizza!", sa Nicolaj när han fick smaka. Pappan i fråga är då Emil. Med andra ord fick jag 10 av 10 från lillebror i betyg, vilket jag glatt tar emot. Brödet blev inte runt.. det blev inte rakt eller så, men det är ju charmigt, eller hur? det är ett superenkelt recept, men att jag klarade av det... JAG som aldrig bakar, lagar eller donar alls i köket. Känner mig stolt faktiskt!
det ser typ ogräddat ut, gjorde även det på bilden som jag hittade, men helvete vad bra det blev. 
receptet hittar ni HÄR
Nu ska jag fortsätta plugget med goa bröd. 

Pussisar

Likes

Comments

Promenaden med Busan gick ungefär som väntat.. det tog oss 20 minuter att traska en kilometer. 20 MINUTER. men eftersom hon är så söt och faktiskt har rätten till att stanna vid varje liten sak hon finner intressant, fick promenadtiden bli lite längre än tänkt.

Likes

Comments