Efter en lång midsommar-helg med massor mat, alkohol, kanotpaddling och skratt är man värd att krypa ner i en nybäddad säng precis efter man har duschat, det kan inte bara vara jag som älskar den känslan?
Klockan tickar och jag känner att jag ligger efter i allt, körkortsteori samt förberedelsen inför utbildningen jag har imorgon. Men istället för att göra något åt det tar jag fram en bok och fortsätter läsa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godkväll på er, för några dagar sedan fick jag ett samtal ifrån Nyheter24. De hade nämligen uppmärksammat ett inlägg jag skrivit i gruppen Honey & the bees angående min och en helt (dåvarande) okänd tjejs resa till Malta. Ni kan läsa om artikeln genom att klicka någon utav bilderna ovan!
Tänkte att jag så småningom kommer att skriva ut hela berättelsen för er att läsa.

Likes

Comments

Who am I?
Louise är mitt namn, född 1997 och bosatt i den fantastiska sommarstaden Varberg. För tillfället har jag iprincip fullt upp med intensivkurs för körkort, samt utbildning hos Cherry Casino till att bli en black jack dealer.
Vad är syftet med min blogg?
Finns egentligen inget syfte, bara en kul grej. Dela med mig utav bilder, tankar & åsikter samt mitt stora intresse för skor! ;)

Likes

Comments