Här kommer lite bilder tagna i Kväggeshyttan i Värmland för några år sedan men som jag fortfarande är nöjd över. Platsen betyder mycket för mig och jag kan sakna de värmländska skogarna ibland när jag sitter i Göteborg och pluggar.

Likes

Comments

Här kommer lite sminktips och alla produkter är från Makeup Revolution. Ett av mina favoritmärken när det kommer till budgetsmink. Kvalitén är otroligt hög för att vara så billigt som det är. Jag beställer oftast ifrån tambeauty.com men finns även i vissa svenska butiker som exempelvis https://www.nordicfeel.se/search?q=makeup%20revolution.

Jag ÄLSKAR verkligen dessa produkter! Främst rougen är stora favoriter. Ett tips om man vill få ut maximal lyster är att spreja rougeborsten med setting spray eller vatten, borsten ska vara fuktig inte blöt!, och sedan applicera. Rougen får då en slags metall finish, produkterna är verkligen inte glittriga men har väldigt mycket lyster ändå. Påminner om en slags rosa pärlemorglans vilket jag älskar för man ser lätt rosig och fräsch ut. Rougen är väldigt pigmenterade men färgerna är ljusa så det ser väldigt naturligt ut men samtidigt kan man bygga på om man vill ha en starkare effekt.

Likes

Comments


Ja såhär såg det ut för några timmar sen. Äggröra och sallad fick det bli. Har väldigt spontant infört LCHF i mitt liv och idag mår jag bra. Till skillnad från igår och förrgår... Sån huvudvärk, trötthet och rent utav helvetet på jorden iform utav sockersug. Men idag dag tre känner jag mig energifylld, glad, produktiv. Blev tvungen att träna för att få ner energikicken lite. Efter frukosten tog jag mig tid att redigera och greja lite med kreativa saker som jag älskar. Något jag är lite dålig på. Måste verkligen ta mig tid att göra sånt jag tycker är kul för det sätter liksom ribban för hur lycklig jag känner mig i övrigt. För på senaste har mitt liv kretsat kring jobb, plugg och mottagning i skolan och jag har liksom glömt bort att göra de där små sakerna som gör att man blir lycklig. Mer sånt och mer god mat.

Likes

Comments

Kärlek

Så nära men ändå så långt bort. Familjen nära och hjärtat fullt av kärlek men det räcker inte. Letar. Vill ha något mer. En famn, ett hjärta som slår i takt till mitt, ett hem, ögon att drunkna i och en hand som sträcker sig efter min.

Singel, inte ensam, fast kanske lite tom. Sjunger i duschen. Dansar hela natten. Går hem själv. Somnar. Ny dag, nya möjligheter. Kollar facebook, scrollar förbi nyförälskade par, blivande föräldrar och nyköpta hem. Gråter. Funderar på tinder. Ryggar tillbaka på tanken. Ligga? Snygga bröst! Vad har du på dig? JAG ÄR INGET OBJEKT!!! Skriker inombords. Faller samman men reser mig igen. Det måste gå. Kramar om mig själv. Kärlek. Hopp.

Jag älskar mig själv. Jag är otålig men väntan kommer vara värt det. Jag ska bevisa det för mig själv. Styrka. Kämpa. Det vänder snart!

Likes

Comments

Här kommer några bilder på min fantastiska lilla syster. Älskar hennes ögon. Det är så kul att titta tillbaka och bli påmind om att hon varit liten en gång i tiden.

Likes

Comments

Här kommer en fotobomb med lite gamla bilder tagna på Barcelona Zoo. Älskar verkligen att fota djur och detta var en fantastisk dag i mitt liv. Att ensam få strosa runt på Barcelonas gator och med några få klick med kameran föreviga den lyckliga känslan av självständighet och lycka. Även om man kan ha delade åsikter om just djurparker så ger de ändå en möjlighet att studera dem på nära håll. Så det här blev resultatet av min övning.

Likes

Comments

Drömmer mig tillbaka till tiden på Gotland. Saknar det så.

Likes

Comments

Här kommer lite bilder på några små fåglar, bilderna togs på en väldigt kylig dag på väg hem i från ICA. Min syster tyckte det var väldigt onödigt att stå så länge och fota dessa små varelser. Men de är ju så söta.

Likes

Comments

Instagram@louiseemilia95