View tracker

Kärlek

Så nära men ändå så långt bort. Familjen nära och hjärtat fullt av kärlek men det räcker inte. Letar. Vill ha något mer. En famn, ett hjärta som slår i takt till mitt, ett hem, ögon att drunkna i och en hand som sträcker sig efter min.

Singel, inte ensam, fast kanske lite tom. Sjunger i duschen. Dansar hela natten. Går hem själv. Somnar. Ny dag, nya möjligheter. Kollar facebook, scrollar förbi nyförälskade par, blivande föräldrar och nyköpta hem. Gråter. Funderar på tinder. Ryggar tillbaka på tanken. Ligga? Snygga bröst! Vad har du på dig? JAG ÄR INGET OBJEKT!!! Skriker inombords. Faller samman men reser mig igen. Det måste gå. Kramar om mig själv. Kärlek. Hopp.

Jag älskar mig själv. Jag är otålig men väntan kommer vara värt det. Jag ska bevisa det för mig själv. Styrka. Kämpa. Det vänder snart!

Likes

Comments

Här kommer några bilder på min fantastiska lilla syster. Älskar hennes ögon. Det är så kul att titta tillbaka och bli påmind om att hon varit liten en gång i tiden.

Likes

Comments

Här kommer en fotobomb med lite gamla bilder tagna på Barcelona Zoo. Älskar verkligen att fota djur och detta var en fantastisk dag i mitt liv. Att ensam få strosa runt på Barcelonas gator och med några få klick med kameran föreviga den lyckliga känslan av självständighet och lycka. Även om man kan ha delade åsikter om just djurparker så ger de ändå en möjlighet att studera dem på nära håll. Så det här blev resultatet av min övning.

Likes

Comments

Drömmer mig tillbaka till tiden på Gotland. Saknar det så.

Likes

Comments

Här kommer lite bilder på några små fåglar, bilderna togs på en väldigt kylig dag på väg hem i från ICA. Min syster tyckte det var väldigt onödigt att stå så länge och fota dessa små varelser. Men de är ju så söta.

Likes

Comments

View tracker

​Här har vi några av mina absoluta favoritprodukter från Rituals. Älskar dofterna på ljusen, de fick jag som gåva sist när jag handlade på Rituals. Älskar verkligen rituals hudvårdsprodukter har aldrig känt mig så len eller ren som nu. Dessa produkter är värda varenda krona. <3

Likes

Comments

​Är ovan vid kameran, har varit ett alldeles för långt uppehåll mellan användningarna nu. Det ska det bli ändring på. Mer fotograferande!!! Älskar det, att se världen genom linsen, det är som att man ser världen något bättre. Som att man ser sånt man aldrig såg förut. Har blivit otroligt bra på att göra sånt jag älskar sen jag flyttade till Göteborg. Ser fram emot att se vart mina nya vägval för mig. Fyller mina dagar med kärlek och det har aldrig känts lika bra som nu. God natt på er <3 

Likes

Comments

Instagram@louiseemilia95