View tracker

Hej, det är eran tjej Rebecka här! Idag ska jag göra en fashionista tag och uppdatera er lite om mitt liv. Hoppas ni gillar tagen. <3

 1. Favoritplagg? Mitt favorit plagg måste nog vara ett par mörkblå söndriga byxor med svarta klackar och en vit eller svart topp och min lurviga rosa jacka.
 2. Favoritbutik att shoppa kläder? Mina favorit affärer är Bik bok, Cinco, Gina tricot och Cubus.
 3. Det nyaste plagget i din garderob? Det måste nog vara min ljus/mörka gråa klänning som är hög i halsen med en silver dragsida på framsidan ifrån bik bok och min rosa lurviga mysiga jacka ifrån bik bok.

Sådan lurvig rosa jacka har jag kostar 399kr. Klicka här https://bikbok.com/sv/7190235_F306

4. Ditt äldsta plagg? Det vet jag faktiskt inte vad de är, men jag har ett par extremt söndriga byxor som jag har haft sedan 2011 och jag passar i de frf, dock är de lite stora. Men de byxorna måste nog vara de äldsta plagget jag har i min garderob.

5. Ditt dyraste plagg? Det dyraste plagget jag har måste nog vara min kappa som kosta runt 1500kr eller en annan jacka.

6. Kläder som betyder något för dig? Det finns ett linne som jag har i min garderob som jag hade på mig för första gången för fyra eller två år sen. För det linnet hade jag på mig när jag såg min morfars sista andetag, det är därför det betyder ganska mycket för mig.

7. Beskriv din klädstil med tre ord! Jag har ingen aning vilka ord som beskriver min klädstil.

8. Vilka klädtrender förstår du dig inte då? Första trenden jag inte förstår mig på är att man ska ha på sig vilka som helst jeans och så ska du dra upp trosorna så att man ser de, och de är sååå fult enligt mig. Andra trenden kommer ifrån fjortis tiden, då man skulle ha tofsar på jeansen.

9. Äger du ett klädesplagg som du har köpt om 2ggr? Ja, jag älskar mina ljusblå byxor med ett hål på varje knä och det är sååå snyggt så jag har köpt flera sådana många ggr.

  Slut på tagen. Nu tänker jag uppdatera er i mitt liv, lite. 

  Hej igen, hoppas ni gillade tagen om man ens kan skriva så. Aja. 

  Egentligen börja jag skriva på detta inlägget igår men var tvär trött så gjorde bara halva inlägget. Idag är det lördag den 15 oktober om du inte visste de. 

  Om 16 dagar är det höstlov och det betyder att jag och min ska familj ska lämna Sverige för att åka till London, vi ska vara där i 5 dagar och jag tänkte starta en videofyme kanal där jag kommer lägga upp vloggar mm ifrån London. Så att jag kommer filma vägen ditt, tillbaka och vad vi gör på dagarna. Men sen måste jag fråga om jag få filma där vi ska bo, då vi ska bo hos mammas gulliga vän som bor i London (NO SHIT). Men den sista dagen ska vi bo på hotell i London, så där kan jag filma. Men jag kommer skriva mer om London resan i ett helt inlägg. 

  Som sagt är det den 15 oktober, idag har jag och mammi varit på Hönö och ätit lunch, då jag åt en Caesarsallad då jag älskar sallad. Sen gick vi runt i olika affärer och hoppa sedan in i bilen för att åka färjan hem till Torslanda. Men på vägen så handla vi godis och mat till ikväll. Sen var vi även inne på lindex för jag skulle kolla på ett par byxor men det var förkorta för mig och jag är 179 cm. Men jag köpte tre par trosor för att de behövde jag. Men nu är vi hemma och väntar på att bingo lotto ska börja. Den börjar 20.00 och föra gången så van jag 100kr så att jag tror jag kommer vinna idag också. 


  Men hoppas att ni har haft en hittills bra lördag. Så hörs vi i nästa inlägg. 


  Puss och kram <3 

  Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  Likes

  Comments

  View tracker

  1. Visa intresse genom en enkel hälsning – Försök att inte vara inställsam, ett ”Hej, vad har du för dig?” räcker ofta längre än man kan tro.
  2. Ha tät kontakt – Försök att se till att ni har tät kontakt för att ständigt vara i varandras medvetande.
  3. Bjud ut rätt tidigt i er relation men undvik att sätta press – Föreslå rätt tidigt i er konversation att ni ska ses men gör det på ett sätt som inte bygger upp förväntningarna för en ”klassisk dejt”.
  4. Ses med en opretentiös aktivitet – Ta en promenad eller en kaffe, svårare än så behöver det inte vara.
  5. Hör av dig direkt, tacka men var försiktig med komplimanger – Spela inte svår utan hör av dig direkt och ge konkreta tankar efter dejten.
  6. Håll kontakten men vänta med att bjuda ut igen – Efter er första träff se till att hålla kontakten och fortsätt konversationen som innan ni sågs. Ni behöver inte boka en ny dejt på en gång.
  7. Se till att ni ses en andra gång – Be denna gång din flirt att välja aktivitet för dejten för att se till att denne känner sig i kontroll över situationen.
  8. Var mer givmild med positiv feedback efter denna dejt – Känner du att din flirt är bekväm, var denna gång mer givmild med positiv feedback efter dejten.
  9. Intensifiera era dejter men skynda långsamt med närmanden – När ni båda är bekväma med varandras närvaro se till att ses mer ofta men avvakta med närmanden.
  10. Är det rätt så är det lätt – Då kommer ni båda vilja ha mer ut av er relation vid det här laget

  Likes

  Comments

  View tracker

  ​Hej, det är eran tjej Rebecka här!

  Idag är de Tisdag... Asså vad ska man säga? Man är ju extremt trött sen i måndag. Ändå så började man 11.00 idag och kunde sova till 07.00 som alltså var en timme längre än vad jag brukar. Sen hade jag imorse lyckan att många därifrån jag bor ska på gymnasiemässa och den mässan är ju väldigt nära min skola. Så det finns inte så många plaster på bussen. Men de kommer säkert vara så hela veckan vet inte hur länge mässan är men aja. 

  Skola var det idag också, på morgonen hade jag engelska som jag älskar. Sedan hade vi Hantverk intro då vi var på ett föredrag med GHD (Good hair day, every day). Om du inte vet vad GHD är så är det lite enkelt förklarat, så är de ett företag som gör hårproduker så som locktänger och plattånger och fönar. Märket är även skapat i England. För på mitt gymasie har vi turen att få våra egna GHD produkter som vi ska använda till undervisningen m.m. 

  Runt 14.30 slutade vi, egentligen skulle vi sluta 15.50 idag. Men lite lyx blev det istället. 
  Efter att jag hade slutat så gick jag till korsvägen där min buss stannar som jag tar hem. Men jag missade den så jag var tvungen att ta grön till Nordstan och sedan gul till Torslanda. 

  BTW: Nordstan började följa mitt privata konto på instagram, lite coolt är det ju... <3

  Imorgon börjar jag 09.20 och slutar 13.40 :)


  Men vi hörs imon 

  Sedan mitt på natten runt 03.00 kommer ett till inlägg. Så se till att kolla in det och följa min blogg och gilla detta inlägg.


  Puss och Kram 

  Rebecka 

  Likes

  Comments

  Hi, it's you're baby girl Rebecka here

  Today, i'am trying to write in English so not just Swedish people can read it. That's good, right?

  Today it's Wednesday, that means that is my longest day for me in school. We hade something called "Material och miljö" that basically means "materials and environment" in English. Today we learn how you wash you're hair and stylie it. My friend Arta, washed my hair and styled my hair. I'am gonna post a pic of how it looked, after the "treatmeant".

  The resultate was sooo good, i love it.

  The other lessons was, Swedish and math. My the and at 15.00 Swedish time.


  Do you know was Purpose tour is, haha?
  It's Justin Bieber's i think world tour. And know he is in Sweden, and it is such a cool thing to be in same country like Justin Bieber.
  If you wonder, yes i'm sort of a beliber.
  But i'm not going to his concerts in Sweden becasue that, i don't have the money and i have just been sick so yeah.
  But my friend Arta fr.o.m. my school are going to his concert tomorrow and that so cool. But i'm gonna miss her.


  Tomorrow it's Friday and i have two lessons then i am going to a place in sweden called Kungsbacka. It's a littel bit outside Gothenburg where i live.
  I'am gonna wisit my grandma :).

  So yeah

  Over and out

  Likes

  Comments

  Hi, det är eran tjej Rebecka här.

  Idag är det den 25 september ofc.

  Som jag skrev igår så skulle vi ha gäster idag, å de hade vi. Gästerna kom 13.00 och vi åt mat och pratade och hade anmält roligt. Sedan runt 16.00 så åkte de hem så jag satt och kolla lite på tv. För att sedan åka med mamma till ica maxi för att köpa chips då jag var sugen på det.

  ​Imorgon är det Måndag och jag är såååå opeppad på att gå till skolan. Då jag blir så andfådd när jag går att jag får host attacker och orkar inte röra på mig då jag för föra veckan fick ett virus typ och jag mådde piss och de gör jag fortfarande men jag har allifall inte 40 graders feber.... Det är även så tråkigt att vissa lärare klagar på mig för att jag sitter för mycket på de lektioner som är 3-2 timmar långa och man får inte sitta. Jag måste sitta ner då jag är 179 cm och om inte jag kan äta på morgonen pågrund av illamående så blir jag extremt yr men de får man tydligen inte vara på hantverks programet. Så imorgon ska jag prata med de lärarna som stör sig och förklara. 

  Men skit i det. 


  Nästa vecka 29-30 september kommer ju Justin Bieber till lilla Sverige. Är de någon av er som ska gå? 

  Om jag skulle haft pengar skulle jag såklart också åkt ditt men nu kan jag inte de så kanske någon annan dag:) 


  Kram

  Rebecka 

  Likes

  Comments

  Hej, det är eran tjej Rebecka här.

  Idag är de Lördag!!! Weeey.

  Det betyder att man får godis och träffa kompisar och bara chilla och ha de roligt. Men idag var jag verkligen tvungen att städa mitt rum och skrivit på två uppgifter så jag kunde dessvärre inte träffa en vän. Men jag har snart städat klart så då ska jag chilla till max och bara ha de mysigt. Så i kväll tänkte jag läsa lite på en bok jag nyss lånade, sedan kanske kolla på en film, sedan skriva ett inlägg som kommer upp imorgon något och jag behöver verkligen tvätta lite kläder så att jag har något att ha på mig denna helg och nästa vecka.

  Juste idag på morgonen så var jag ensam hemma så jag passade på att mysa till de lite och kolla på lite tv. Så jag hade ett inspelat avsnitt av The tonight show, då Shawn mendes var med och sjöng m.m. Det var verkligen mysigt. Jag passade även på att göra ansikts (stav) mask mm. Men efter ca 2 och en halv timma så var min mamma och lillebror klara med att shoppa så de kom hem, så då var de lugna över heheh.

  Imorgon är det söndag och då ska vi få gäster ifrån min mammas sida. Det ska bli så roligt.

  Men vi hörs imorgon i nästa inlägg.


  Puss och kram

  Rebecka 


  Btw: bilden är taggen ifrån gothia cup invigningen 2016. 

  Likes

  Comments

  Hej, det är eran tjej Rebecka

  Idag är de FRIDAY, de betyder att man nu äntligen är lite ledig.

  Idag hade jag Makeup lektion där vi gjorde bas och sedan neutralisering och frans markering. Såååå roligt älskar verkligen makeup lektionerna.

  Efter makeup lektionen hade vi idrott och efter de slutade vi.

  Sedan åkte jag hem med bussen och när jag väll var hemma så åta jag lite små saker och kolla på tv. Efter det gick jag och duscha och fixa mig för att åka iväg till mammas vän för att äta god matt och bara mysa.

  Så nu tittar jag på tv och bara myser. Kommer nog somna snart eller något sådant hehe

  Men vi hörs imon

  Puss och kram
  Rebecka

  • 78 readers

  Likes

  Comments

  Hola everyone

  I augusti den 22 började jag på utbildningen som makeup-artist. Jag går på ett gymnasium som heter Burgården där du kan välja makeup stylist eller att bli frisör, mm. Jag valde som sak att bli Makeup artist. Utbildningen är på 3 år som alla andra "normala" program. Jag läser sammanlagt runt 7 ämnen nu i 1:an på höstterminen. Jag vet inte om de kommer ändras men de får man se.

  Och för er som inte vet var burgården är så är de väldigt centralt i Göteborg. Scandinavium ligger precis bredvid min skola och bredvid Scandinavium ligger Liseberg.

  På fredagar har vi idrott och eftersom att vi är i mitten utav staden så finns de inte så många idrotts platser i närheten av oss. Så har vi idrott uppe på Berga Kungen (en bio) i Göteborg.


  Om ni nyss oxå har börjat på gymnasiet så skulle de va roligt om ni kommentera vilket program. För att de är intressant att läsa


  Men vi hörs i nästa inlägg

  Kram<3

  • 91 readers

  Likes

  Comments

  Hej alla :)

  Nu var de jätte länge sen jag skrev på denna blogg. Men jag har inte orkat skriva och så har jag haft mycket att göra. Men nu har jag mer lust att skriva igen.

  Dock är jag svin trött, för att nu i 1 och typ en halv vecka så har jag sommar jobba. Jag vaknar as tidigt och slutar sent. Men de är ett roligt jobb, tänk å få städa någon stans eller jobba på bibliotek, jag är sååå nöjd med de jobb. Det finns även ett par snygga killar. Sen har jag träffat en gammal barndoms kompis som jag inte har träffat på typ 14 år och sen har jag träffat en ny bästa vän Paulina.

  Jag sommar jobbar, som Ferie entreprenör. Där man är i olika grupper, där man ska planera ett event m.m.

  Om ni har lust att komma på eventet så klicka här.
  Som ni säkert ser är det Queen b på bilderna. Jag var nämligen på Beyoncé, jag kan helt ärligt säga att dedt var en bästa konserten i mitt liv. Dock var min mobil på lagning så kunde inte ta några bilder. Det är fortfarande ofarbart att jag har varit i samma bildning som Beyoncé och att jag även har andats samma luft so henne. Asså gud, jag älskar henne verkligen.

  ​Godnatt och hejdå. 

  Jag skriver snart igen säkert.


  Kramis <33 Bye

  Likes

  Comments

  1. Romantisk spets och volang.

  Under våren och sommaren 2016 har trenden med romantisk spets och volang har fullkomligt exploderat. Klä dig från topp till tå i volanger eller spets eller satsa på lite av de.

  2. Synliga axlar.

  Vi plockar med oss trenden att vissa axlarna från våren till sommaren 2016. Klänningar, toppar och blusar - off shouler är modellen vi helst sportar i sommar.

  3. Retroinspirerade badkläder

  Retro är rätt när det kommer till badmode sommaren 2016. Baddräkten är ett nyckelplagg och bikinitrosorna får gärna ha högre midja än tidigare.

  4. Bohemisk inspiration

  Låt bohemen inom dig göra entré under sommaren 2016. Inspireras av blommiga mönster och vida kjolar och snegla lite extra åt lösa, romantiska siluetter.

  Likes

  Comments