​Premiären som hockeydomare är nu avklarad! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gick upp snor tidigt imorse för att följa med en kompis och hans ryttare på tävling till Falkenberg!

Bör jag ens nämna att jag höll på att frysa ihjäl trots att jag hade på mig dubbla fliströjor, vinterjacka m.m? Nu är det skönt att vara hemma i värmen igen, men jag är bara hemma en stund innan jag ska iväg igen. Den här gången ska jag till mitt andra hem - ishallen för att döma en match som vårat utvecklingslag ska spela.

Likes

Comments

​Idag var det första omgången av vår nya "Fredagsquiz", men eftersom vi är lediga imorgon så fick det bli Torsdagsquiz idag istället.

Jag stod för den första omgången. Jag valde att ha ämnet lastbilar för att testa mina kollegor och se hur deras lastbilskunskaper är. Vi bygger ju lastbilar... 

Det var blandade resultat, så det slutade med att jag fick utse en vinnare genom utslagsfrågan som jag hade! 

Likes

Comments

​Söndagsfångsten börjar smyga sig på, trots det så har jag inte rört en fena idag! 

I fredags så var jag iväg på AW med några av mina goa kollegor, jag var nykter och agerade taxi. Så det blev en vända till Kungälv och sedan Backa. Jag landade inte hemma i sängen förrän strax efter 03-tiden. 

Bara ett par timmar senare så skulle jag befinna mig på en kurs som började kl.9.00 och jag bör väl inte ens säga att jag sov mig igenom halva kursen? Det var en lagledarkurs som jag var på, för att få en liten större inblick i hur det är att vara lagledare. 

Idag har jag bara myst med mina små pälsbollar! Grannen var över för att låna en hammare och han blev dökär i dessa två, så nu har man fixat kattvakt när det behövs också. HAHA! 

Likes

Comments

Idag gick jag lite tidigare ifrån jobbet då jag skulle iväg till veterinären med mina två gosbollar!

Det var besiktning, vaccinering och chipmärkning som stod på schemat. Och allt gick prima ballerina! Mindre roligt att jag blev ett par kronor fattigare, men det är det helt klart värt! Behöver väl knappt nämna att dessa två charmade nästintill all personal på djursjukhuset?

Likes

Comments

​Idag har jag faktiskt varit iväg i stallet i Fjärås, där jag eventuellt ska hjälpa till med lite hästar någon/några dagar i veckan framöver. Tanken är att jag ska tömköra denna goding här nedanför bland annat. 

Att få hänga i ett stall är som terapi för själen, man släpper alla tankar man har! :) 

Likes

Comments

Det ryser i hela kroppen när jag tänker på hur fina mina två små mysbollar är! 

Det slutade med att det blev två långhåriga katter istället, två systrar som har fått namnen Smilla och Molly. Smilla är den ljusa av dem, lite blyg och tillbakadragen, men följer gärna i sin systers fotspår. Och så den mörka är då Molly, wild and crazy! :) 

Likes

Comments