Idag har jag varit med katterna hos veterinären, det var dags för den sista grundvaccinationen. Så nu är det klart och det dröjer ett år tills vi ska dit igen för nya vaccinationssprutor! 😊

Likes

Comments

Efter 732 dagar så har jag äntligen fått nycklarna till min nya lägenhet!

Lite småsaker har jag redan flyttat hit, alla persienner och mörkläggningsgardiner är uppsatta. Så på lördag går det stora riktiga flyttlasset! 🙊

Likes

Comments

Dag fyra av Gothenburg Horse Show!

De första hästarna har äntrat arenan, nämligen 30 små söta ponnyer som ska deltaga i Sverigeponnyn. De står ej uppstallade hos oss, då det inte finns plats eller möjlighet till det för så många ponnyer. Så de står en kort biltur härifrån.

Dagen har rullat på i ett, allt det sista har fixats iordning inför den första ankomsten av hästar. Jag och Tommi blev placerade i grinden, vi har rutin därifrån men även pga min fotjävel som aldrig vill bli bra. Imorgon drar den största ankomsten igång, det är då alla internationella och nationella hästar, ryttare och grooms kommer. Så då blir det fullt upp! :)

Likes

Comments

Min tid är över, i fredags spelade jag min sista seriematch!

Många säger att jag kommer att komma tillbaka, men när man har fått sin motivation körd i botten två säsonger i rad så känner jag bara NEJ. Nu räcker det!

Likes

Comments

Första dagen av Gothenburg Horse Show är nu avklarad! Alla grejer är framplockade och allt arbete är påbörjat. Allt är långt ifrån klart men vi har hela helgen på oss, då de första hästarna kommer först på måndag.

Imorgon är det en ny dag, en hektisk dag nummer två på GHS, men det är så roligt! :)

Likes

Comments

Långhelgen är här och nästa vecka har jag "semester", vilken lycka!

Nyss hemkommen från en snabb Familjeturné i Skövde efter jobbet. Först åkte jag direkt hem till min syster för att fixa naglarna, sedan till min kära mors jobb på förlossningen för att byta bil med henne och sedan hem till min kära far och Cleo för att säga hej lite snabbt.

Dags att sova, för imorgon drar Gothenburg Horse Show igång och jag spelar även min sista seriematch i ishockey! 💩

Likes

Comments

Det var slitsamt att gå upp idag, med tanke på att jag och mina lagkompisar somnade vid 04- tiden imorse..

Den spontana pizza kvällen igår var mysig, tre av tjejerna stannade kvar över natten. Så vi tog en lång sovmorgon till lunchtid idag, haha!

Min eftermiddag har jag spenderat i ishallen där det vankades match för div-1 laget och jag hade lovat bort mig att ha hand om live-rapporteringen som vanligt. Frös arslet av mig, men det gör jag varje gång i den där iskalla hallen.

Intog sängläge redan vid 19-tiden idag, nyduschad och två katter som bara vill mysa dämpar min söndagsångest. Imorgon är det dags för sista arbetsveckan innan jag går på "semester" i en vecka, underbart!

Likes

Comments