Idag har jag spenderat mer än fem timmar i ishallen och det känns i kroppen må jag säga!

Mina tjejer skulle spela en träningsmatch mot ett inlines lag beståendes av män/gubbar/kalla det vad du vill! Vad resultatet blev i den matchen behöver vi inte prata högt om..
Direkt efter den matchen på två perioder så spolades isen om då det vankades en till match, men den här gången mot klubbens utvecklingslag. Men det gjordes en rokad, så alla tre lagen blandades ihop till två mixade lag istället. Så vi betade av även två perioder i den matchen, resultatet blev rätt jämnt. Minns dock ej om det var svarta eller vita som vann, men vad spelar det för roll egentligen.

Efter mer än fem timmar i ishallen så är jag helt slut i kroppen, slocknade som ett litet barn i soffan efter att jag hade ätit middag. Mamma ringde & väckte mig strax innan 23 för att tala om att de precis hade landat i Sverige igen efter två veckor i Thailand. Welcome home to Sweden! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tidigare ikväll så tvingade jag med mig min lagkompis Anja till Mölnlycke för att titta på våran allra första SSL match någonsin, det vill säga en innebandymatch alltså! :)

En kollega till mig är målvakt i Pixbos damlag så jag hade lovat mig själv länge att jag skulle titta på en match och så blev det idag. Men tyvärr så satt min kollega på bänken hela matchen.. Intressant sport det där ändå, får ju röra varandra mer än vad vi i damhockeyn får göra. Reglerna förstod jag ingenting av, så Anja vräkte ur sig i periodpausen att vi kanske skulle ha googlat igenom alla regler innan matchen, haha!

Det slutade med en vinst för Pixbos del, så det var en bra kväll!

Likes

Comments

Dessa två emoji kuddar fick jag hem med posten igår!

Det är ett litet intern skämt mellan mig och en nära vän, vi kallar nämligen Molly för Bajjen då hon har en tendens att kleta in sig själv i sitt bajs när hon har gått på lådan.. Så dessa två kuddar passar henne perfekt enligt mig! :)

Likes

Comments

För ovanlighetens skull så tvingande jag mig iväg till ishallen tidigare ikväll, trots att motivationen är nere på noll just nu!

Men jag har legat hemma och latat mig alldeles för länge nu, ända sedan jag trillade ner för en trappa på fyllan för lite drygt två månader sedan och skadade foten & benet rätt så illa... Men idag tog jag tag i mitt liv och åkte runt på isen i min älskade värmedress.

Foten är nästintill helt bra nu, men benet är fortfarande svullet och gör ont. Jag kan stå på skridskorna, men problemet är att skridskon klämmer precis exakt där svullnaden sitter = oskönt!

Jag känner att jag behövde det här ikväll, man blir tankad med så mycket ny energi ifrån dessa tjejer. De livar upp ens vardag kan man säga!


Jag har ett dilemma inför nästa säsong;

1. endast vara aktiv som spelare
2. endast vara aktiv som lagledare
3. lägga av helt

Min hjärna går på högvarv, varje dag! Jag och beslutsångest är inte bästa vänner direkt..

Likes

Comments

När jag flyttade till min nya lägenhet så lovade jag mig själv att jag skulle börja laga mer hemlagad mat! Jag själv trodde knappt på det, men nu tjugotvå dagar senare så har jag endast köpt hämtmat två gånger!

För mig är det ett stort steg att laga egen mat, dels för att jag hatar att laga mat och tycker det är fruktansvärt tråkigt. Men det är betydligt billigare än hämtmat flera gånger i veckan, samt att du kan laga precis exakt det du är sugen på för stunden.

Idag fick det bli pasta carbonara, det måste vara den godaste omgången hittills. Och då har jag ändå lagat det ett par gånger tidigare. Mums!

Likes

Comments

Det är fredag och det innebär att jag är ledig ifrån jobbet som vanligt!

Men lik förbannat så vaknar man snor tidigt runt 06-tiden, är kalas pigg och kan ej somna om. Katterna har blivit sådär lagom mysiga på morgonen, ska alltid ligga så nära som möjligt och helst gärna över ansiktet..

Lunchen är lagad och intagen, lägenheten är städad och nu ligger jag och Molly i soffan & myser! Smilla har hittat en ny favoritplats inne i badrummet där hon mer än gärna ligger och sover själv, så hon håller sig undan från oss.

Likes

Comments

Långhelgen är avklarad med bravur!

Tidigt i fredags morse så var det dags att åka in med katterna till veterinärkliniken, för det vankades nämligen kastrering för dem båda. Mina små pälsbollar lämnades strax efter kl 07 och jag fick hämta hem dem igen strax efter 14-tiden. Jag hade förväntat mig världens största ärr på deras magar, men så visade det sig att snittet inte ens var lika stort som en enkrona...

Tratten skulle sitta på i minst sju dagar för snabbast & bästa möjliga läketid och för att katterna inte ska kunna slicka på såren. Yeah right, Molly gav tratten endast fem minuter när vi kom hem. Sedan så var tratten av! Men dom sköter sig bra, så de får faktiskt gå utan sina trattar, tror det gör mer skada om de sitter på. Med tanke på hur vilda dom är nu när narkosen och den värsta smärtlindringen har släppt.

Så den här helgen har vi bara tagit det lugnt, jag och mina två små pälsbollar! :)

Likes

Comments

Molly i ena änden av soffan, Smilla i den andra änden och jag sitter mellan dom! 🙃

Smilla & Molly älskar lediga dagar, speciellt när matte har långhelg! 😻

Likes

Comments