Säg hej till min nya Macbook, Mr Rymdgrå!

Jag kanske var lite för spontan igår, men jag kände att jag behövde unna mig någonting. Så det fick bli en liten men kanske lite för dyr Mr Rymdgrå helt enkelt, han och jag ska nog kunna bli goda vänner!

Med det sagt så är nu min lilla apple familj helt komplett!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har precis intagit sängläge efter en heldag i Skövde, dit jag tog en liten mini roadtrip idag! Molly ligger alldeles intill och inspekterar min nya dator som jag införskaffade i samma veva när jag var "hemma"

Väl "hemma" så hälsade jag på mina päron och Cleo medan jag inväntade tiden till att få åka till min syster för att göra nya naglar. Det är som balsam för själen att få umgås med Cleo, hon sprider så mycket glädje även fast hon är lite speciell och dum i huvudet! :)

Som vanligt innan jag åker ifrån mina päron så får jag alltid med mig lite matlådor hem, så slipper jag laga själv. Idag fick jag med mig kyckling och ris med currysås, en utav mina favoriträtter!

Likes

Comments

Mina två små pälsbollar har varit på riktigt myshumör hela dagen!

Det kan väl bero på att jag hade finbesök av världens finaste människa igår/inatt! Då får de inte lika mycket uppmärksamhet som de brukar få...

Så när jag åkte iväg till jobbet vid 20-tiden så fick jag lite smått ångest. Men jag kommer hem redan vid 03, så de klarar sig tillsammans! 🙃

Likes

Comments

Vilken jävla helg det här har varit!

Jobbade på Landvetter igår kväll mellan 20.00 till 02.00 imorse, ett riktigt äckelpass. Men skönt med extra cash samtidigt som man inte har så överdrivet mycket att göra på dessa sena pass. Det är bara de sista timmarna mellan de två sista fighterna som är jobbiga.. Jag rullade in på min parkering strax innan 03-tiden, in i duschen för en lång njutbar dusch, det sista jag gjorde var att käka min sena middag som bestod utav lasagne. Slängde mig på soffan för en timmes powernap innan jag skulle kliva upp vid 05-tiden igen.

Blev upphämtad av Kicki vid 06-tiden för att sedan köra raka vägen ner till Skåne & Falsterbo! Och med en timmes sömn i kroppen så var man ju bra sliten!

Väl nere i Falsterbo så var det dags för den årliga funktionärs hopptävlingen på stora gräsbanan! Vi i pressteamet hade väl inte så överdrivet höga förväntningar på våra egna prestationer. Vi fick varsin lånehäst varav endast en utav dessa tre tog sig i mål. Jag tog mig över startlinjen i alla fall innan jag gav upp och utgick på hinder nummer tre!

Att få rida i Falsterbo och på stora gräsbanan har varit en punkt på min bucketlist och nu är den äntligen uppnådd!

Jag var hemma igen runt 16.30 och har sen 17-tiden legat i min säng med datorn i knät! Jag är helt slut, den här helgen har verkligen varit maxad! :)

Likes

Comments

Hjärnan var helt borta imorse när klockan ringde 05.00!

Men snart får jag gå hem, för jag har redan gjort klart min balans för dagen. En helt klar fördel när man kan jobba upp sig! 🙃💰

Likes

Comments

Detta är ett bevis på hur jag och mina katter spenderar våra lediga dagar tillsammans!
Hur söta & goa är dom inte? :)

Likes

Comments

Idag blev det en riktigt kort dag på jobbet!

Det har varit line stopp sedan 14.30 igår pga x antal kablage som låg någonstans i ett par lådor i Litauen! Konsekvenserna blev att vi fick gå hem tidigare men komma tillbaka idag som vanligt.

Men vi blev hemskickade lika snabbt som vi kom till jobbet idag! Just på grund av att de saknade kablagen just då befann sig någonstans uppe i luftrummet på ett fraktflyg istället för lastbil/båt & skulle inte befinna sig i byggnaden förrän någon gång tidigast ikväll!

Alla arbetade fram till frukost innan det togs ett beslut av ledningen att de som ville får stanna kvar, men ville man gå hem så fick man kompa ut!

Mitt beslut var ganska enkelt, jag åkte hem så jag var hemma strax innan kl.10 - lyxigt!

Nackdelen är att det blir övertid imorgon, på lördag och måndag till torsdag nästa vecka.. Men det är väl smällar som man får ta antar jag! 🙃

Sedan jag kom hem så har jag och Molly tagit varsin tupplur i soffan, mysigt! 💩

Likes

Comments

Dag två av Summerburst är nu över!

Gårdagen var helt perfekt, förfest hemma hos mig innan vi drog in mot stan vid 21-tiden. Rätt skönt att åka in lite senare den här gången faktiskt.

Som vanligt tappade vi bort en person, men hon återfanns senare utanför arenan efter kvällens slut. Träffade även på en gammal lagkompis och jag fick även säga hej till mitt kakmonster som kommer förbi ikväll!

Vilken helg det har varit, jag ska inte klaga! Jag är mer än nöjd! 🙃

Likes

Comments

Spenderade hela min fredagskväll på Summerburst med lite vänner! 🙃

Idag är det dag två, vädret ser inte så lockande ut just nu - regn! Hoppas det klarnar upp tills i eftermiddag!

Likes

Comments