View tracker

Igår vankades det lagfotografering och som vanligt så drog det ut på tiden. Jag såg ut som en rullande köttbulle medan alla andra blev lika fina som vanligt! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår hade vi hemmamatch mot Halmstad, en match som vi vann rätt så enkelt med 7-0!

Och för ovanlighetens skull så fick jag spela forward hela matchen... och tack gode gud för det, för jag har inte kunnat träna på tre veckor pga sjukdom.

Likes

Comments

View tracker

Jag och min goda vän Elin möttes upp på torget förut för att köpa tillbehör till att göra tacos! Tacos är bland det bästa jag vet och att äta det framför en film med en av mina närmsta vänner är bäst! :)

Likes

Comments

Molly och Smilla går numera under namnen Bajjen 1 och Bajjen 2! Eller så kan man säga Bajsmaskinerna...

De har någon slag förkärlek till mitt badrum, speciellt handfatet. Men de gillar också att ligga på en blöt handduk i duschen. Mina små knasbollar! :)

Likes

Comments

Dagarna bara springer iväg, jobbar jag inte så hänger jag allt som oftast i ishallen. Men den senaste veckan så har jag varit hur sjuk som helst. Världens förkylning som inte vill ge med sig, tränade i tio minuter i måndags innan jag snällt fick ge upp då kroppen skrek av smärta. Vilket jag i efterhand förmodligen tror var ett stycke feber som dök upp. För den natten grät jag mig till sömns pga feberfrossa, vilket är bland det värsta jag vet. Om jag var hemma från jobbet? Nej, självklart inte. Lite förkylning och feber har väl ingen dött av tänkte jag nu när det var kort arbetsvecka. Jag pinade mig igenom tre dagar, den fjärde dagen var hemsk. Men jag klarade mig igenom den också med nöd och näppe.

Imorse så trodde jag att febern var borta helt, men icke sa nicke. När jag stod i duschen så kände jag bara hur det började snurra i hela kroppen och det började svartna för ögonen. Fick snällt kliva ur duschen och sätta mig på golvet för att inte drabbas av panik som jag alltid gör när jag blir helt svimfärdig...

I torsdagskväll fick jag oväntat finbesök, som stannade ända tills i eftermiddags! Alltid mysigt med lite sällskap! :)

Imorgon vankas det hockeymatch för mitt lag ute på schlätta, jag kommer att åka med. Men jag ska inte spela då jag fortfarande inte är helt frisk. Plus att jag inte vill utsätta kroppen för något onödigt nu när jag ska göra ett hälsotest på måndag som jag verkligen måste klara. Så jag åker med som ledare istället! :)

Likes

Comments

Inte många knop gjorda här inte idag, jag och mina katter har bara tagit det lugnt! Precis som vi brukar göra på söndagar :)

En fyra dagars arbetsvecka väntar då vi är lediga på jobbet på fredag. Så på torsdag tar jag med mina katter och åker till Skövde över natten. För på fredagen så ska min bil få sina däck bytta till vinterdäck. Och på lördag så vankas det hemmamatch här i Göteborg! .

Likes

Comments

Varje gång jag har duschat här hemma så älskar katterna att ligga på en handduk i duschen, och det var exakt precis det de gjorde igår! :)

Förstår ni hur svårt det är att slita sig från dessa två? De har lärt sig mina rutiner på morgonen när jag går till jobbet och de har själva sina rutiner då med. Lite kul faktiskt!

Likes

Comments

Gick upp snor tidigt imorse för att följa med en kompis och hans ryttare på tävling till Falkenberg!

Bör jag ens nämna att jag höll på att frysa ihjäl trots att jag hade på mig dubbla fliströjor, vinterjacka m.m? Nu är det skönt att vara hemma i värmen igen, men jag är bara hemma en stund innan jag ska iväg igen. Den här gången ska jag till mitt andra hem - ishallen för att döma en match som vårat utvecklingslag ska spela.

Likes

Comments