Dag två på EM är nu avklarat för mig!

Igår ankom ju alla dressyrhästar så idag var det dags för hopphästarna att ankomma. Så jag blev utlånad till hoppstallet över dagen..

Mycket att göra hela tiden, men jag blev så arg och frustrerad tillslut så jag placerade mig på stallkontoret och hade ansvar där istället. Perfekt, för då kunde jag följa den avgörande hoppningen i EM i fälttävlan!! 🏆

Så skönt att äntligen få snooza häst i en hel vecka igen, jag älskar det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vilken intensiv helg det här har varit!

Igår hade jag ett arbetspass mellan kl.05.00 till 15.00, lagom mör i kroppen var man när man endast fick två timmars sömn. Men jag har vant mig, snittar max fem timmar per natt i vanliga fall.

Direkt efter jobbet så var det raka vägen "hem" till Skövde som gällde, för det vankades 50-års fest för en av familjens absolut bästa vänner! Lagom fräsch stampade jag in hemma hos päronen med 70 kilo packning som vanligt. Det här är standard när jag har jobbat och har minimalt med tid att göra mig iordning på, femton minuter tog det. Det händer inte varje dag!

Femtio personer hade våra vänner tryckt in i sitt stora fina hus, varav jag kände kanske max 15 av dessa. I vanliga fall hatar jag sådana här stora tillställningar där man knappt känner några, men ibland måste man göra saker som man inte tycker om. God mat, trevliga människor och väldigt många fina tal hölls det! Dessutom fick jag ta igen förlorad tid med världens bästa Benjamin, min brorson. Han har blivit så stor sedan jag såg honom för första gången i maj!!

Jag valde att köra tillbaka direkt till Göteborg efter festen, så jag klampade in i min lägenhet strax efter 02-tiden inatt/imorse, då var jag lagom mör kan jag säga! Imorgon är det tillbaka till verkligheten på riktigt igen, Volvo produktionen drar igång igen...

Likes

Comments

Nyligen hemkommen ifrån jobbet och jag har precis bäddat ner mig i sängen!

Det var längesen jag tyckte det var kul att gå till jobbet, det här nya extra jobbet har verkligen gjort stor nytta för mig, rent psykiskt mest. Det känns som att det mesta börjar sitta nu och man börjar se ett mönster i hur allt fungerar på flygplatsen. Nästa vecka är det åter till det vanliga dårhuset, vilket ger mig sådan fruktansvärd ångest. Men tur då att jag kommer fortsätta att arbeta helger på flygplatsen, det ger mig ett lugn inför framtiden.

Det är så mycket känslor som snurrar runt i mitt huvud just nu, inte bara arbetsmässigt utan riktiga äkta känslor för en person också. Jag hatar kärlek och jag hatar känslor. Jag hade lovat mig själv att inte få några riktiga äkta känslor för den här personen, men det var kört redan från början...

Mina två katter, Molly och Smilla är det som dämpar min värsta ångest för tillfället. Dom tillför så mycket kärlek så det räcker och blir över. Dom är världens bästa terapi!

Likes

Comments

Måndagsmys deluxe här hemma!

Min lagkompis Anja är här och ska sova över, vi dricker cola och äter chokladbollar samtidigt som vi tittar på kriminalserier på tvn.

Vi var iväg till ishallen tidigare ikväll för att kika på ispremiären för de andra lagen. Vi andra går inte på is förrän om cirka två veckor. Men under sommaren så har man ju på riktigt glömt hur kallt det är i en ishall, vi höll på att frysa ihjäl därinne.

Imorgon ska jag eventuellt jobba på flygplatsen igen, men det är forfarande lite oklart! Men lite ledighet har ju heller inte skadat, med tanke på hur mycket jag har jobbat den här månaden redan...

Likes

Comments

Tiden springer iväg och jag gör ingenting annat än att jobba på min semester. Men när jag inte jobbar så ligger jag bara hemma i soffan och gosar med mina katter.

Jag blir så otroligt lätt rastlös, så jag är så tacksam över att jag har mitt extrajobb på flygplatsen. Nu jobbar jag inte varje dag, men ett par gånger i veckan bara. Annars vet jag inte hur jag hade överlevt den här sommaren. Men tanken slår mig att jag bara har 1,5 vecka kvar tills jag går tillbaka till mitt ordinarie jobb. Jag vill inte tillbaka, helt ärligt. Jag lever med ständig huvudvärk när jag jobbar där, men nu under den här semesterperioden så har den varit som bortblåst. Beror det på luften eller alla giftiga kemikalier som osar omkring därinne i fabriken?

Idag blev jag "inringd" till ett jobbpass på flygplatsen, ett nattpass som börjar ikväll som pågår från 21.45 till 07.15 imorgonbitti. Det ska bli intressant att se hur jag klarar av detta. Men jag är tacksam för alla pass som jag får, för pengar gillar jag! :)

Imorgon förmiddag så ska jag äntligen fylla på mina fransar igen och då kan jag passa på att sova i två timmar under tiden som jag alltid brukar göra. Det är så skönt!

Likes

Comments

Är katterna lyckliga så är jag också lycklig!

Mina föräldrar har varit här hela dagen för att fixa min balkong! Vi åkte verkligen runt flera varv genom hela Frölunda för att hitta alla saker som vi behövde för att kunna näta in balkongen. Lyckades vi hitta allt? Nej. Så vi fick bygga en tillfällig lösning eftersom nätet ändå inte ska sitta kvar så länge. Eftersom halva min balkong redan är inglasad pga brandregler som bostadsföreningen har så valde jag att lägga pengar på att glasa in den resterande halvan av balkongen. Beställningen är gjord, men det är lång väntetid på montering så den åker inte upp förrän till våren..

Bättre sent än aldrig brukar man ju säga! Men katterna är lyckliga att kunna vistas ute på balkongen nu iaf, de har legat där ute hela kvällen!

Tänk när balkongen är inglasad nästa sommar! Vilka mysiga sommarkvällar vi kommer att ha där då! :)

Likes

Comments

Vilken vecka jag har haft, jag kom hem i måndags eftermiddag efter nästan nio dagar på vift!

Falsterboveckan har blivit min absoluta favorit tävling att jobba på som funktionär. Nackdelen med att den går utomhus är väl om det är dåligt väder, men under denna veckan så har det tack och lov både varit kanonfint väder samt en hel del regn. Lite gott och blandat kan man väl säga!

I Falsterbo så jobbar jag på presscentret, vilket jag är så glad över att jag valde att göra. Vi fixar med ackreditering till alla journalister, fixar startlistor samt resultatlistor, hämtar ryttare till presskonferenser m.m. Mitt främsta uppdrag är att agera journalistvakt. Vilket innebär att följa med journalister ner till de stängda stallen då de inte har rätt ackreditering för att få vistas där själva.

Det kanske låter som att vi inte gör så mycket, men det gör vi. När det är som mest hektiskt på presscentret så hinner vi knappt äta eller gå på toa. Men man tänker inte så mycket på det i vanliga fall heller, med tanke på att det är så fruktansvärt kul att jobba där! :)

Mitt enda kap på mässan i år var en otroligt snygg jacka ifrån Equestrian Stockholm som i vanliga fall kostar 1599:-, men den såldes ut för 399:- i deras monter. Det kallar jag KAP på riktigt!

Likes

Comments

Lång och regnig dag!

Spenderade ett par timmar i stallet med två journalister som skulle göra ett reportage om en hästskötare. Skönt att få se lite hästar också än att bara sitta inne på presskontoret..

Imorgon drar de stora och roliga klasserna igång! 🙃

Likes

Comments

Hur mysigt är inte detta? 😍🙊

  • 115 readers

Likes

Comments