View tracker

Idag hade vi dubbelmöte borta mot Linköping med både div 1 & div 2 laget, så det blev gemensam buss dit!

Båda våra lag vann sina respektive matcher med 3-2 och jag kan inte vara mer än nöjd! Att jag ens klarade av att genomföra hela matchen är ett rent under med tanke på smärtan i mitt högra ben & fot. Det är helt blåslaget efter ett fall i en trappa i torsdags...

Inatt kommer jag sova gott! :)

Likes

Comments

Då var dagen kommen då jag skulle slutbesiktiga min nya lägenhet, en bostadsrätt som jag köpte för två år sedan ganska så exakt!

Den klarade besiktningen galant och om FYRTIO dagar så får jag äntligen flytta in! Jag är helt lyrisk, den är så fruktansvärt fin. Bra läge, bra planlösning och ja den har ALLT!

Tapeten i sovrummet ska vi nog inte prata om, för jag är KÄR. På riktigt, trodde aldrig att den tapeten skulle bli SÅ BRA!

Här kommer jag och mina två prinsessor att trivas som gudar! Som grädde på moset så blir vi ju grannar med en utav mina närmsta vänner, Ebba.

Det enda som saknades i lägenheten var alla vitvaror. Men det sätts först in precis dagarna innan man flyttar in, just pga stöldrisken tydligen. Vilket låter vettigt i mina ögon, man vill ju ha ett komplett hem när man väl flyttar in.

Jag är så LYCKLIG idag! :)

Likes

Comments

Mitt bästa beslut någonsin måste ha varit när jag bestämde mig for att skaffa katt, ångrar inte det för fem öre!

Molly och Smilla ger mig så mycket glädje här i livet, jag vill inte ens veta hur jag hade mått utan dem. De följer mig vart jag än går, sover i min säng och helst gärna på mig eller så nära det bara går. De står vid dörren varje dag när jag kommer hem ifrån jobbet. De har lärt sig alla mina rutiner! :)

Molly däremot har det lite kämpigt just nu. Hon går inte riktigt upp i vikt som hon ska, så Smilla har gått om henne med hästlängder. Men i samband med vaccinationen nästa vecka så ska vi ta en dubbelcheck på Molly och se vad det är som kan vara fel. Tror inte det är något allvarligt med tanke på att hon mår bra i övrigt, det är bara maten och storleken det är lite si och så med.

Likes

Comments

Känslan att komma hem till en nystädad lägenhet går nog inte att beskriva! :)

Likes

Comments

Ta vara på era nära och kära!

När du minst anar det så kan livet vändas upp och ner på en femöring, det var precis det som hände mig idag. Det finns inget slut på dessa tårar, det fortsätter rinna nerför mina kinder...

Tacksam för att jag har Smilla och hennes syster mitt i allt detta kaos! :)

Likes

Comments