Den här damen och hennes syster ger mig så mycket kärlek trots att dom är två små as mer än 90% av tiden!

Likes

Comments

Min måndagsfrukost blev en måndagslunch istället!

Vem är jag ens? Kliver upp strax efter klockan nio, plockar lite här hemma som vanligt när jag går upp. Ställer mig sedan och lagar pasta med kyckling tikka masala.

Likes

Comments

Jag lyser med min frånvaro har jag märkt!

Den största anledningen är väl för att jag har alldeles för mycket att göra, så är helt slut på kvällarna! I torsdags så åkte jag spontant hem till Skövde för att överraska hela min familj som var hembjudna på middag hos min storasyster och hennes sambo på påskmiddag! Jag hade inte tänkt komma, men tänkte att åker jag då så får jag sovmorgon dagen efter :)

Mammas reaktion när jag klev in genom dörren var priceless, jag älskar att överraska min familj! Så i torsdags var det första gången på över ett år som verkligen hela familjen var samlad samtidigt. Mamma, pappa, alla syskon med deras respektive och så jag då - forever alone..

Den enda anledningen till att jag skulle hem till Skövde & vända var för att byta bil med mina föräldrar, då min bil måste göra ett däckbyte samt service så att den inte får körförbud. Sedan så passade jag även på att ta med mig min present hem som jag har fått av min familj, ett stort jävla katträd till mina älskade katter. Tjugoåtta kilo kärlek fick jag släpa från bilen och in i lägenheten. Men katterna är mer än nöjda och så länge dom är det så är jag också nöjd!

Likes

Comments

Dags för bio med en gammal efterlängtad lagkompis!

Det känns lite komiskt att vi för en vecka sedan valde att se på Patriots Day, med tanke på dagens händelser i Stockholm..

Likes

Comments

Idag levererades äntligen min soffa hem till mig efter x antal veckors väntan!

Jag är mer än nöjd och katterna har också godkänt den! Kan man vara kär i en soffa? 🙃

Likes

Comments

Soffan är såld eftersom det anländer en ny, mycket bättre och större imorgon!

Så ikväll har jag och mina vandaler spenderat våra timmar på en mysig madrass på golvet..

Laddar för en ny dag på jobbet imorgon innan jag äntligen kan gå på långhelg igen! Ser mest fram emot att få hem den nya soffan imorgon! 😍

Godnatt! 😴

Likes

Comments

Igår var det dags för lagavslutning med mitt underbara lag!

Dagen till ära så hade jag fixat så att vi skulle spela bubbleball och fy fan va kul det var! Men nu dagen efter är det inte lika roligt, har så ont i kroppen så jag kan knappt röra mig..

Efter aktiviteten så åkte vi hem till mig för att käka och bara umgås. När klockan började närma sig småtimmarna så var det några av oss över arton som valde att gå ut. Vilken kväll det blev! :)

Likes

Comments

​Idag fyller jag tjugosex, TJUGOSEX jävla år! Nu är jag officiellt närmare trettio än tjugo, börjar få lite smått ångest faktiskt! 

Dagen har jag spenderat på jobbet med mina underbara kollegor, mot min vilja så så sjöng mina kollegor för mig under intaget av tårtan som jag bjöd på. Mysigt! 

Likes

Comments

Jag älskar mina katter mer än något annat!

Men idag har båda två varit lika billiga när jag upptäckte att de har börjat riva sönder min underbara tapet i sovrummet..

Till en början så har det bara varit Molly som har gjort en massa bus, men idag tog jag minsann Smilla på bar gärning. Det trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle göra..

Likes

Comments