Mycket kärlek, Bamse

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min fredag bestod utav jobb, jobb, jobb och lite mera jobb. Först ett par timmar på lagerjobbet innan jag for hem för att ta en paus ett par timmar innan jag skulle dra av ett fyra timmars pass på flygplatsen. Var hemma strax innan klockan 23 och slocknade i sängen på två röda kan man säga.

Liten sovmorgon igår innan jag for iväg till jobb nummer tre som var på Liseberg denna dag. Vädret såg lovande ut och vi räknade med att det skulle bli mycket folk, kanske rekord helg till och med? Och JA, det blev REKORD. Både besöks mässigt samt försäljningsmässigt, så himla kul verkligen. Matilda gjorde mig sällskap i Lilla boden för det var KAOS. Vi hann varken äta, kissa eller andas kan man väl säga. Så det enda vi käkade var marsipan, fyra chokladbollar, churros med nutella, två bananer och drack lite kaffe. Bra kostcirkel va? :)

Idag skulle jag egentligen ha åkt iväg till Linköping för att spela match, men så fick man oväntat agera lite fylle chaufför åt världens finaste människa och hans kompis tidigt imorse. Så jag valde helt enkelt att inte åka 60 mil tur och retur ensam för att spela en match. Så jag stannade hemma i sängen med honom istället..

Imorgon vankas det jobb på flygplatsen igen, återstår att se hur mycket kaos det kommer att vara i och med kvällens snömängd som har kommit. Men snö är ju så himla mysigt!!

Mycket kärlek, Bamse

Likes

Comments

Jag är ett riktigt känslomonster idag! Alltid samma visa vid den här tiden varje år, men värst var nog förra året, men årets känslomonster är fasiken inte långt ifrån alltså. En släng av ångest, svartsjuka och en massa olika känslor som går igenom kroppen. Inget jag kan stoppa, det får läka med tiden helt enkelt.

Jag har spenderat min eftermiddag och kväll på Liseberg där jag jobbar ett par dagar i veckan. I slutet av kvällen precis innan Matilda skulle avsluta sitt arbetspass så kom det förbi en norsk manlig kund. Väldigt trevlig och han började prata om att han kan hela kalendern utantill. Vi blev lite tveksamma men så frågade han när vi var födda och jag är född 30 mars 1991 och han sa då att det var en lördag - vilket alltså stämde. Hur coolt?! Tänk att sitta på den egenskapen och att vara så smart, jag är inte alls avundsjuk...

Mycket kärlek, Bamse

Likes

Comments

Till våren ska jag åka iväg på ett nytt äventyr, för jag ska nämligen till Danmark i tre veckor!

Vad ska jag göra där?
Jag har blivit uttagen som volontär till självaste Ishockey VM som går av stapeln i Köpenhamn och Herning. Min bas kommer att vara i Köpenhamn, där jag kommer att tillhöra Sport teknisk support och Team service!

Om jag är taggad? Svar JA!

Mycket kärlek, Bamse

Likes

Comments

Min vecka har varit lång, den har enbart bestått av jobb, jobb och lite mer jobb.

Det största som har hänt den här veckan är väl att jag har sagt upp min heltidstjänst på Volvo. Läskigt men jag var tvungen att ta ett beslut då min tjänstledighet tar slut nu sista november. Det finns många olika orsaker till att jag valde att säga upp mig därifrån. Två av dom var att jag inte ville vara låst på ett 7-16 jobb och jag mådde inte bra psykiskt där inne.

Dumt att säga upp en heltidstjänst tycker många, men man ska tänka på sitt eget bästa och inte lyssna på alla andra hela tiden. Jag har inte brist på jobb just nu heller om man säger så. Jag jobbar mer än vad jag sover för tillfället.

Början på veckan så lyckades jag även skada mitt ena öga. En utav katterna lyckades riva mig i ögat då de blev rädda för något när vi låg och sov. Så av ren olyckshändelse så sprang någon av dem över mitt ansikte. Tack och lov så skadades bara ögonvitan och en del av slemhinnan lossnade. Det behövde inte sys, utan jag fick gå hem med antibiotika salva och alvedon. Tack och bock för det!

Idag är det söndag, skulle egentligen ha spelat match men den blev inställd då motståndarlaget hade mycket sjukdomar i laget. Jag hänger inte läpp för det, jag fick mycket gjort här hemma istället.
Mitt källarförråd är rensat och fixat så nu är det fräscht där. Lägenheten fick sig en omgång också, lite julpynt har åkt upp men inte så mycket som jag ville ha eftersom en av katterna har en tendens att riva ner allt som har med kulor att göra...

Mycket kärlek, Bamse

Likes

Comments

Den här kvällen spenderades med två fina kollegor plus övriga kollegor från mitt lagerjobb. Det vankades nämligen Afterwork!

Amanda och Jennifer svängde förbi mig en sväng + två kollegor till för att förfesta lite innan vi skulle dra vidare till restaurangen. Väl där så var det så fruktansvärt stelt att gå in, det var så sjukt grupperat så man ville ju bara spy. Men jag och mina kompanjoner hade åtminstone varandra och oj vad roligt vi tre har tillsammans! :)

Tanken var att vi skulle dra vidare sedan, men jag och Jennifer blev så otaggade så vi bangade det. Jag fick skjuts hem av världens bästa kakmonster.

Mycket kärlek, Bamse

Likes

Comments

Dagen är äntligen över!

Jobb fram till lunch innan jag skulle hem för att ta tidig helg, men innan jag for hem så sprang jag förbi lunchrummet för att sno en bit tårta. Mitt jobb firar nämligen att de sålt för över 100 miljoner kronor under oktober månad - det vill säga rekord.

Rullade sedan hem för att laga lunch samt röja undan lite här hemma. Därför att vid 18-tiden så skulle mina "lagkompisar" komma förbi på lite Halloween firande som Iris hade styrt upp. Det var så himla roligt och mysigt. Vi avslutade kvällen med att kolla på en skräckfilm, och fy fan va vidrig den var..

Mycket kärlek, Bamse

Likes

Comments

Vart ska jag ens börja är ju frågan?

I förmiddags styrde jag bilen mot Skövde då min största orsak var att jag behövde byta bil med mina päron då min bil ska få ett däckbyte.

Men som jag knappt har berättat för någon så har jag även valt att byta lag mitt i säsongen. Jag valde att ta ett steg tillbaka helt och hållet från min före detta klubb här i Göteborg pga flera olika anledningar. Så tanken är att jag bara ska spela matcher med laget och vara med på någon enstaka träning när det tajmar in i mitt schema då jag är "hemma".

Så med en bra tajming så hade mitt lag är i Skövde sin första hemmamatch för säsongen tidigare i eftermiddags. Och jag var med och spelade! Det gick faktiskt över förväntan för min del trots att jag fick spela back som jag egentligen inte vill, men vi vann i alla fall med 7-0 mot Linköping!! 😊

Nu ligger jag redan hemma i min säng och förbereder mig mentalt för den träningsvärken jag kommer att ha när jag vaknar tidigt imorgon bitti..

Mycket kärlek, Bamse

Likes

Comments