Har tänkt att jag ska rensa och sälja lite kläder, men ska bara orka rensa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Det blev en lite krock igår. Tur var så är alla okej. Man kan säga annat om bilarna dock. Först krock med andra bilen, och sedan rakt in i en stolpe. Inget brott hände, så  försäkringen kommer högst troligt täcka det, minus självrisken på 4500. 

Likes

Comments

Har nu en snarkande Johan i telefonen, sjuk den stackaren. Har varit en sån sjukt tråkig dag, vaknade halv fyra och är smått och gott insnöad. Har nu stängt in min katt i mitt rum, och då jävlar blir han mysig. Nästan.

Likes

Comments

Jag tycker det är så orättvist att de sista hon fick uppleva var en biltur, ett kallt vitt rum och en spruta i nacken. Önskar att du fått vara frisk och inte haft ont, och jag saknar dig så mycket .

Jag var med dig när du föddes, och jag höll dig när du dog. Kan fortfarande inte förstå att du inte längre finns här. Aldrig mer kommer jag kunna hålla om dig, eller känna dig krypa ned bredvid mig på natten.

Likes

Comments

Yodel är en app jag tycker är väldigt kul eftersom man är anonym och kanslihus saker till folk inom en viss radie. Men alla saker har väl sin downside. Jag har nästan inte ord för vad jag fann här. Är man anonym så kan det vara enklare att säga emot om något som är fel, men det var inte valet dessa personer gjorde.

Det mest sjuka här är kanske hur folk reagerar till vad hen skriver. Vad i hela jävla helvete? Blir ledsen, och äcklad. Förbannad. Hatisk. Detta må vara ett skämt, men det gör det inte okej. Man ska aldrig någonsin skämta om våldtäkt/sexuellt ofredande. Det kan sitta en förövare där och höra, tro att det är okej att göra det som just du skämtar om. Varför skulle man ens vilja skämta om det. Om du tycker det, lägg en liten kommentar här under och förklara vad som är så roligt med någon annans lidande och smärta. Förklara genast.

Likes

Comments