Header

Likes

Comments

Denna dagen har varit en av de bättre faktiskt! Först gick jag i skolan till två. Efter det var jag, Vilhelm och David och kollade i lite affärer innan jag mötte upp Hanna och Hanna. Vi satt och fikade lite på da matteo. Efteråt gick jag till nordstan för att möta upp min moster. Vi begav oss till tugg och kände otroligt goda hamburgare. Ett ställe jag rekommenderar! Sedan gick vi till operan där det nalkades musikal. Vi satt på första balkongen nästan i mitten så jag tyckte vi fick rikitgt bra platser! Musikalen var också super bra tyckte jag. Jag har ju inte sett filmen hair så jag har ju inte något att referera till. Vilken kanske var ganska bra eftersom att tydligen hade inte musikalen exakt samma ha flint som filmen. Men jag gillade iallafall denna musikalen! Nu ligger jag i sängen och har ångest över franskaprovet imorgon, ska plugga mu det sista innan jag ska Nanna. Men vi hörs, puss

Likes

Comments

Har tittat på dessa skorna ett bra tag men igår så bestämde jag mig för att de skulle bli mina. Jag är super nöjd och tycker de är otroligt snygga!

Likes

Comments

Ännu en vanlig tisdag rullar förbi i min förhållandevis trista vecka. Efter skolan mötte jag upp Vilma My och Johanna för en fika på kopps. Där satt vi ett tag och pratade och åt. Jag satt även och pluggen en stund matte. Vilket jag gör nu också. Har prov imorgon och jag är verkligen så nervös, vill helst bara skita i hela provet och inte dyka upp... Men vi får se. Vi hörs imon, puss

Likes

Comments

Jajemen, nu är jag och många andra ungdomar tillbaka vid skolbänken. Som tur är har schemaläggarna på Hvitfeldska gett mig en väldigt skön måndag, så dagen har varit väldigt skön. Efter skolan åkte jag till Nordstan för att införskaffa en present till mamsen som fyller år idag. Efter det åkte jag till mitt favoritfik på tredje lång och satte mig i en timme och pluggade franska och matte. Lite senare kom min otroligt saknade Johanna och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Nu är jag hemma och ligger i sängen och tittar på allt jag kan hitta om Hov1, har blivit helt obsessed efter konserten i onsdags. Ska senare plugga lite mer matte, det lär tyvärr behövas :// men vi hörs, puss

Likes

Comments

Kvällen igår var riktigt bra! Jag har varit taggad i en vecka på att få de Hov1 och de överträffade till och med mins förväntningar. De var så sjukt duktiga och för att inte tala om deras utseende, jag var helt såld. Har fått upp ögonen ännu mer för dem nu, innan var jag inte så insatt men nu har jag tänkt på dem hela morgonen!

Likes

Comments

Många ser dagen som en vanlig tisdag, andra ser det som en högtid. Jag skulle vilja säga att jag står mittemellan dessa. Dagen började som vilken dag som helst. Jag genomförde den vanliga rutinen, dock så satt jag ute en stund idag för att läsa en bok och njuta av solen, man får passa på nu när det är så fint väder! Efter det gjorde jag mig iordning för att åka in till stan med mina hjärtan för att käka middag.
Jag ser som sagt dagen på båda sätt, fick ju tillbringa dagen med mina finaste tjejer!
Vi hörs, puss

Likes

Comments

Har haft en superbra start på lovet verkligen! Har verkligen hållt igång dessa dagar och har inte haft en enda lugn kväll. Har vinat lite med mina bästa vänninor och har haft en mysig dag på stan med en otroligt saknad tjej.

Idag är det alla hjärtans dag, känner inget behov alls av att vara tvungen att vara men just den speciella personen. För mig räcker deg gott och väl att bara vara med mina nära och kära, det är dem som trots alls betyder mest!
Men vi hörs mer senare, puss

Likes

Comments