Godkväll till er där ute. Kan börja med att säga att jag inte har haft tillgång till dator de senaste månaderna och har då alltså inte haft möjlighet att blogga. Fanns tidigare på Fames.se men har även tillbringat tid på Nouw som det heter nu och detta är min absoluta favorit portal. Så nu är jag tillbaka och kan beskriva lite kort vem jag är och vad jag gör här. 

Louise är mitt namn, jag är född 1997 och bor i den lilla västkuststaden Varberg som ligger lite söder om Göteborg. Med tanke på att jag är 17 år, borde jag gå gymnasiet, men istället hoppade jag av handelsprogrammet i höstas. Kände verkligen att det inte var min grej överhuvudtaget. Men det kan jag berätta mer om i ett annat inlägg. 
Anledningen till att jag är här är för att jag älskar att få skriva av mig, om vad som helst egentligen. Också för att kunna dela med mig av mina foton jag tar med min Nikon D3200, mina skissar/teckningar, då jag och pennan kommer väldigt bra överens. Även om personliga saker, tankar & åsikter, tips mm.

Mer beskrivningar blir det inte inatt, för nu känner jag att det snart är dags att lägga sig. Säger även förlåt för ett såpass tråkigt inlägg utan bilder och endast text, men det blir bättre ska ni se. Datorn är helt ny och har inte hunnit överföra något till den än, men det kommer. 

Kisses!

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw