Header

​Hej på er! Torsdag idag och imorgon åker jag och min pojkvän till Rhodos för en veckas semester :):):) Det ska bli sååå himla skönt verkligen, få ligga i solen, bada, läsa böcker, äta massa gott och bara NJUTA. Vi har ju inte blivit bortskämda med så mycket sol här i Sverige i sommar direkt så det ska verkligen bli helt underbart.

​Så dagen idag har mest gått åt till att packa och fixa lite saker som behövdes till resan såsom att växla pengar, köpa after sun osv. Vi flyger från Göteborg redan kl. 06.45 imorgonbitti så vi ska åka hemifrån vid 3 inatt = läggdags snart hehe. Lite sorgligt att det endast är två dagar kvar av semestern när vi kommer hem men då är man ju förhoppningsvis lite mer utvilad och redo för skolstart! Har ju inte pluggat på två år nu så ska faktiskt bli ganska kul att börja igen. MEN först: VACAAAY!! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Louise Carlsson heter jag, är 22 år gammal och born and raised i lilla sommarstaden Halmstad. Här bor jag i en lägenhet tillsammans med min pojkvän och ska till hösten börja läsa programmet Strategisk kommunikation och digitala medier på Lunds universitet i Helsingborg. Tänkte nu i samma veva även prova på det här med att blogga, det är något jag alltid har funderat på men aldrig riktigt tagit tag i så nu kände jag att det var dags att ge det en chans. Det kommer bli en blandning av allt ifrån resor, drömmar och tankar till vardagsbilder, plugg och träning. Hoppas ni vill hänga med! :)

Likes

Comments