Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alldeles perfekt väder för en promenad med hundarna, en termos med varm choklad och de nybakade tunnbröden från igår. Trevligt sällskap med förstås!

Likes

Comments

Efter ett träningsuppehåll så gav vi oss ut på tävling trots allt. Min prinsessa klarade sig galant på ett av två lopp. Det ena loppet gick lite utför då en hund stod och stormskällde bredvid banan samt att vi var lite otränade/dåligt förberedda. Det andra loppet hade hon fattat lite mer vad det handlade om och jag kunde få upp hennes fokus mycket bättre och vi fick 84 poäng. För Emelie gick det galant hela dagen och vi är stolta hundvänner, vilken uppåtgående träningskurva dom har! Underbart att se. Vi är också påväg uppåt så nu i nytt år och allt är set dags att börja träna for real. Vi är klara för uppflyttning, det gäller bara att ta steget.

Likes

Comments

Nu sitter vi på Stena Jutlandica påväg hem efter en helg i Fredrikshamn. Vi valde att åka iväg över nyår och hittade ett nyårserbjudande på Scandic the reef, badhotellet. Man kan säga att det var Robin, jag och barnfamiljerna men det hade vi räknat med när vi valde att åka dit. När vi kom fram så fick vi ett helt okej dubbelrum med fräscht badrum och sådär. Efter det så gick vi och åt lunchbuffé som var riktigt god. Vi hann inte bada första dagen utan vi valde att ta det lugnt inför nyårs firandet som skulle börja vid sex och innan dess skulle vi göra oss iordning. Det var väldigt fint uppdukat inne på restaurang Calypso-Bahamas. Förrätten var av inspiration från havet sen till varmrättsbuffèn var det oxfilé, fläskfilé och lam, olika potatis, potatisgratänger med god sallad och frukt. Till efterrätt var det en chokladfontän som man doppade frukt i och olika kakor sen ost å kex å sååå, fri dryck mellan 18-22. Vi spelade lite airhockey, pingis och sådär under kvällen och vid 12 slaget så skålade vi i champagne under hotellets fräna fyrverkerier. Efter det så gick vi till nattklubben där vi hittade några att umgås med medan vi lyssnade på liveband och hade det kul. Hela bakisdagen tillbringade vi i de olika bubbelpoolerna och sprang runt i badlandet bäst vi orkade. Vi hann även med en runda på stan (som var stängd) och att bara ta det lugnt. Tänk va mycket vi fick för ett billigt pris, och tänk va kul man kan ha om man tillåter sig ha kul bland barnen. Vi är nöjda, nu mot år 2016.

Likes

Comments

Har haft en härlig jul med närmsta släkt och vänner. Julafton firades med mamma, pappa, morbror, syster X2 plus Tim och Tilda samt 3 hundar. Allting rullade på i bra takt och under tiden åt man så mycket som det bara gick. Julklappar varvades med mat och julklappsspel och där emellan en paus med Kalle anka.

Juldagen firades med Robins familj. Himla mysigt det också, god mat och trevligt sällskap. Jag klagar inte!

På annandagen så var det dags för tjocka släkten. Alla syskon förutom hårt arbetande Mette var där med familjer. Vi blev omkring 20 personer och även här åt god mat och blev uppiggade av barnens härliga energi. Det är kul att vara hemma och träffa alla igen. Ladda upp med lite familjeenergi.

Likes

Comments

Hade en fantastisk lördagkväll igår den 12 december. Bjöd över några av de närmaste vännerna från klassen och hade knytkalas med jultema. När vi ätit klart så spelade vi julklappsspel och andra sorters sällskapsspel och hade det jättetrevligt. Är tacksam att ha hittat så fina vänner här nere i Kalmar. Känns bra i själen när man går och plockar här hemma efter gårdagen och känner att det blev riktigt lyckat.

Likes

Comments

En favorit i repris! Älskar Kalmar slotts julmarknad. Kan nog vara något bland det mysigaste som händer under året. Provsmaknig och många söta tomtenissar. Julen är på ingång.

Likes

Comments

Idag var jag hundvakt till Lizzy, världens myshund. När jag kom ut ur duschen så undrade jag vart hon var. Hon hade lagt sig på köksbordet. Så fruktansvärt rolig liten knorr det där. Sedan åkte jag hem med lizz till matte och vi åkte tillsammans till nyöppnade eko här i Kalmar där jag köpte lite ljus och smågrejer. Fanns mycket fint, speciellt lyktor, lampor och inredning. Hade det inte varit typ 1 h kö så hade jag nog åkt tillbaka snart! Men det får lugna sig först :)

Likes

Comments