Header

Fick något flipp att jag ville uppdatera så here I am. Jag har haft bra dagar sedan senaste inlägget. Har haft en riktigt rolig utekväll med vänner, hunnit med en liten resa till Stockholm där jag & Love såg You me at six och har även haft en myskväll hemma hos Julia!

Nu ska jag och Felix snart iväg till Gekås för att storhandla till flytten. Har en låång lista som fylls på hela tiden så det kan nog bli dyrt MEN jag är taggad!! 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Long time no see. Här är lite gott och blandat av det senaste från livet. Var en helg i Kalmar och skaffade två nya tatueringar och hälsade på Love. Sen har det blivit en och en annan fika, lite drinkar, gos med Abbe, Pinchos (igen) osv. Har även blivit med LÄGENHET så i slutet av mars/början av April flyttar jag ihop med min pojkvän (!!!)

Livet rullar på!

Likes

Comments

Idag blir det en lugn lördag. Ska få gjort lite uppgifter till skolan och kurera mig då jag har åkt på en förkylning, not so fun.

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag haft fullt upp med skolan och har utöver det hunnit köra gokart, umgåtts med vänner och pojkvän. För att fira två lediga dagar tog jag och Rebecca några glas vin igår. En bättre måndagskväll!

Likes

Comments

Har börjat umgås mer med Elin vilket såklart är väldigt roligt.

Det har blivit bowling, restaurangbesök och förfester med mina tjejer.

Joinade såklart mamma och pappas årliga fest.

Har börjat träna och ta hand om mig själv mer än någonsin. Ser verkligen fram emot att se ett resultat både fysiskt och psykiskt!

Mitt hår fick äntligen en make-over!!

Malmö blev en fin avrundning på första månaden av året.

Likes

Comments

Har verkligen längtat efter månadens Glossybox då den är SÅ FIN. Innehållet var inte heller så pjåkigt för den delen. NÖJD! 

Likes

Comments

Idag blev det att stanna hemma från skolan då jag inte känner mig helt kry. Verkar ha åkt på en förkylning så blir att jobba hemifrån idag. Ska försöka få gjort så mycket som möjligt så att jag kan släppa på stressen lite!

Likes

Comments

I lördags åkte jag och några tjejkompisar till Malmö för att se Green day och bo på hotell. Hade verkligen en jättemysig vistelse där med god mat och mycket skratt.

Likes

Comments

Resultatet av gårdagens frisörbesök. Jag är verkligen SUPERNÖJD!

Likes

Comments

Dagen har bestått av skola, frisörtid och träning i stort sett. Gick ifrån frisören supernöjd med nytt & fräscht hår. Önskar man kunde va så len i håret alltid...

Nu har jag precis duschat & käkat lite fruktsallad. Tänkte fortsätta med att ta tag i en uppgift som jag är lite stressad över. 

  • 96 readers

Likes

Comments