Header

Hade ni en bra midsommar afton igår? Min var precis lagom faktiskt, jobbade till 17 sen bytte jag bara om hemma och åkte till mamma och Micke. Fick helt sanslöst god mat och sen tog vi det bara lugnt resten av kvällen. Åkte hem vid halv 10 eftersom jag jobbar idag. Ska snart pysa dit, ska äta klart och fixa mig lite bara.

Har shoppat lite så ska se om jag kan få schyssta bilder på det för att visa er 😜


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När jag ser mig i spegeln så känns som att jag har åldrats flera, flera år. Kroppen har förändrats mycket sen jag började med östrogenfria p-piller och tyvärr som vantrivs jag fruktansvärt med att se min kropp utan kläder, med kläder också för den delen men inte lika mycket. Känner att jag måste börja träna, men inte bara därför.

Saknar att träna, både promenaderna som var så sköna när jag fick kondition och faktiskt fick mina promenader till Power Walks och kunde gå en bra bit inom en visstid, samt att det var så skönt att sätta i lurarna i öronen med bra musik och koppla bort omvärlden lite lagom sådär. Gymmet är också något jag saknar, även om det är något jag tycker är otroligt tråkigt så var det en boost att få öka på vikterna sen att det syntes på kroppen och man kände skillnad, Dagliga smärtan i ryggen och ländrygg var mycket, mycket bättre. Klarade av jobbet på ett helt annat sätt.

Har denna veckan börjat med vardagsmotionen, gå till jobbet, finns ingen ursäkt för att jag inte ska gå till jobbet med tanke på att det tar ungefär 10 minuter. Funderar även på att betala in för ett månadskort på gymmet under semestern. Inte värt att betala in för mer utan bättre att börja så och se om jag får rutin på det. Ska orda för och efter bilder sen be någon att kanske ta lite mått så man även kan se förändringen.

Just när det gäller gym så är det mest psyket som sätter stop. Tycker det är svårt och är rädd för att göra fel och skada mig. Sen känner jag mig obekväm runt andra och ifall de tittar och tänker eller viskar mellan varandra att jag inte gör rätt alls. Jämför mig alldeles för lätt med andra. Sist när jag började gymma så hade jag ibland sällskap dit och dessutom fick jag hjälp med ett program men det kan jag nog inte få nu, det gör att det tar emot lite extra men tror jag kommer ihåg rätt bra vad jag hade för övningar. Få ta mig till gymet 5 på morgonen i början och känna in mig 😄


Likes

Comments

OM jag vart glad igår när jag gick på innLet´s Deal. Fick bara känslan att jag borde kolla dem och glad är jag för det! Min rakhyvlar har börjat tagit slut, håret på benen har ökat markant sedan det nya p-pillerna så nu har det börjat gå åt av rakbladen från Venus som jag fyndade för länge sedan via Let´s Deal . 24 stycken för 399kr från Venus, ungefär 16kr styck och nu hade dem äntligen den dealen igen så även om detta inte var i min budget så kunde jag inte låta bli. Rakhyvlar är ju så förbaskat dyrt annars och jag har aldrig riktigt vågat använda engångs. Detta är ett stort tips faktiskt! Finns även en kampanj för Gilette rakhyvlar för skägg. Perfekt 👌Inlägget innehåller reklamlänkar!

Likes

Comments

Semester om ungefär 4 veckor, när det gäller det så har jag inga planer. Har pratat med Sussie om att kanske få ta med Tilly på något kul, blir några dagar hos mormor och morfar om dem kan, sen MÅSTE jag till Gröna Lund 27 juli men har inget sällskap 😄

Däremot så har jag börjat planera väldigt inför hösten. Planerat att börja plugga, vet inte än vad jag vill plugga men känner att jag behöver byta vanor och rutiner både yrkesmässigt men även socialt. Detta innebär att jag kommer få nästan halva min inkomst istället och kan inte garantera att jag har extra jobb. Har därför börjat skriva lista på sådant som jag ska köpa på mig lite av, kattsand, kattmat och tvättmedel och sådant! Försöker komma på mer saker ?

Uppriktigt sagt så är jag rädd, dels för ekonomin och just det här att nu vet jag vad jag har och trivs med mitt jobb. Bara det här att jag inte kan spara pengar och dessutom väldigt gärna vill köpa ny soffa, bagateller egentligen.Likes

Comments

Detta gick inte som planerat riktigt, jag sov till halv 12 idag... Mm där försvann den lediga dagen, suck. Jag hällde upp en skål med kräm och mjölk sen tog jag på mig t-shirt och träningsshorts och gick motionsspåret, 2,5 km sen tog jag bilen för att handla och tanka lite.

Fick ta en promenad till affären också för glömde köpa en liten burk med öl, har gjort sjömansbiff och har man en skvätt öl i så blir det verkligen pricken över i:et. Vart helt okej men kommer få efter salta lite. Snart ska min lillebror plocka upp mig för ska hjälpa honom med lite ärenden sen blir det nog att göra chokladbollar för att ha lite fika på jobbet.

Helt okej start på midsommarveckan ändå, känner mig motiverad och taggad faktiskt!


Likes

Comments

Dagens middag, rostbiff med pommes, bea, sparris, rädisor och lite rött vin på det 👌🏻


Vaniljglass med blåbär.Likes

Comments

Nouw Magazine

Better Blogging Nouw