Header
View tracker

Är just nu påväg till Uppsala i skrivande stund, ska in på möte och sen uträtta lite ärenden både för mig och även hjälpa mamma med lite saker.

När jag kommer hem har jag även då fullt upp, ska veckohandla och laga matlådor, diska, försöka få en tvättid eller eventuellt åka till mamma för att få det mer kritiska rent.

Vill ni följa min dag? Följ mig på snapchat vettja 💁 louiseberghh🌸


Happie var inte ett dugg peppad för måndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

... För mig i alla fall, så enkelt och snabbt som möjligt. Vart lite "nachos" och oliver samt lite av Andersson och Tillmans prickig korv, som inte riktigt passade in men ja det var gott och jag vart mätt.

Sörjer lite just nu, sett klart på Grimm säsong 5, var sån cliff hanger i slutet att jag var tvungen att kolla om sista avsnittet. Dessutom lite besviken över att jag inte får någon "ledig dag" imorgon utan ska vara i Uppsala till 11 men det är för en spännande anledning dock. Ska gå ut och se om jag kan få tvättid imorgon eller onsdag. Annars får jag åka till mamma och köra en maskin.

Nej, ska tvätta av spacklet och diska lite innan jag ska sova. Så fruktansvärt trött!

Likes

Comments

View tracker

Slarvfia. Hade planerat att det skulle komma inlägg igår innan vi åkte iväg med jobbet på julbord men kom jag ihåg det? Icke. Det var i alla fall jättemysigt med julbord igår. Vi var på samma ställe som förra året, Scandic Uplandia, förra året när vi var där hade det varit så lugnt och trevligt samt god mat, det ända som vi vart besvikna på var att det inte var någon bra service, var svårt att få in mer dricka och dem plockade heller inte bort tallrikarna mellan omgångarna. Tyvärr var det detsamma i år, man fick verkligen fiska efter ögonkontakt vilket var svårt när dem inte ens tittade mot vårt bord.

Tyckte inte maten var lika god heller så tyvärr var inte matupplevelsen något som föll mig i smaken alls.

Likes

Comments

Inte den bästa bilden men ja, kameran höll på att ladda ur och ville verkligen visa detta hjärta jag köpte i onsdags på Blomsterträdgården, gillar det ruffiga med träet och kontrasten med glittret. 49kr så lätt värt!

Dessutom en guld/koppar glittrig kotte som ska få göra min amaryllis sällskap. Lite piffigt sådär.

Likes

Comments

FREDAG! Spelar ingen roll att man jobbar lördag och söndag för det är ändå något speciellt med fredagar. Dock lite sur över att jag inte har matlåda så får bli en äcklig färdigrätt idag igen. Överväger om jag ska beställa pizza idag efter jobbet eller på söndag. Alla dessa vardagsproblem 😜

Likes

Comments

God kväll! Tänkte skriva lite kort innan jag lägger mig för att sova och orka med jobb imorgon igen. Hade varken ork eller inspiration att komma med några tidsinställda inlägg mer än det som kom tidigare idag.

Skulle egentligen vilja skriva en summering och skriva av mig och mötet idag men vet ni? Det var så meningslöst och gav verkligen ingenting tycker jag. Inte så här direkt i efterhand i alla fall. Även om jag verkligen uppskattar att han som sjuksköterska faktiskt tog sig tid att hoppa in och ha samtal med mig men det märktes tyvärr allt för väl att han faktiskt inte är psykolog.

Gick bra på jobbet och det flöt på som det skulle.

Jobbar imorgon 10 till 19 och sen hela helgen också samt att vi ska på julbord med jobbet på lördag. Fullt upp med andra ord. Har inte ens hunnit lagat matlådor eller tagit några bilder till bloggen.

Likes

Comments

Nouw Magazine

Better Blogging Nouw