Header

Om jag var trött igår så är jag ännu tröttare idag. Jobbig arbetsdag, psyket ville inte alls. Tvärnit. Efter jobbet vart det att byta om, köpa med lite dricka, påsegodis sen stanna på kiosken för att köpa med en french hotdog sen bar iväg för att hämta mormor och morfar och även mamma och moster på Arlanda.

Har sen jag kom hem bara segat i soffan och kollat på serier och så blir det en timma till ungefär😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, har just nu lunchrast, blir att slänga i sig en billys lite snabbt och sen prova nya Solero. Vi fick in nyheterna idag så nu blir det testa testa testa.

Fick även Testagramboxen idag 😍

Likes

Comments

Just nu vill jag verkligen bara hasa mig ner i ett varmt bad och bara mysa men kommer somna direkt då. Tänker nog spara det till helgen. Skulle ha velat haft en till badbomb eller något hemma, vill ju spara den glittriga till en partykväll, men skulle vara behövligt för har så fruktansvärt ont i benen och framför allt fötterna, i hälen och trampdynorna när jag går och lägger vikt på dem. Pulserar i benen när jag sitter ned.

Började först tänka att jag kanske överansträngt dem på något sätt men kom på att jag har nya arbetsskor sen några veckor så kanske är dem som ger en senare smäll. Aja. Blir att kolla på lite Prison Break innan natti natti.

Likes

Comments

Din kropp
Vad är du mest nöjd med?

Är mest nöjd med min längd, kindben och låren...


Vad är du minst nöjd med?

Inga kurvor alls, var riktigt nöjd med brösten men sen jag fick sluta med p-piller med östrogen så är dem inte lika fasta längre vilket jag tycker känns väldigt obekvämt. Så förbaskat stel också.


Vad får du mest komplimanger för?

Min längd, mina tänder och mina ögonbryn


Vilken kändis skulle du vilja byta kropp med?

Ingen aning faktiskt, skulle inte vilja byta, bara justera lite


Hur tar du hand om din kropp?

Går på massage varje månad, det är väl det. Känner att man var både mer nöjd med min kropp och att den mådde bättre när jag träna men kommer inte igång.


Likes

Comments

Fick idag sms om att Testagramboxen för mars månad nu var påväg till mig och så slog det mig att jag inte visat den jag fick för februari, ingen jätterolig box faktiskt men det var gott i alla fall 😉

AJAX Max Power

" En ny generation allrengöring med en ny kraftfull formula. Produkten kan appliceras direkt på ytan eller blandas ut med vatten. Miljömärk med EU Ecolabel, dvs ett klimatsmart alternativ. För ett rent och fräscht hem!"

Rek pris: 29.90kr


Extra Polar Ice

" Vinterns fräschaste lansering är här! En isande god nyhet, Polare Ice ger dig en fräsch känsla i munnen. Sockerfria och innehåller Xylitol. "

Rek pris: 14.90kr


Mjälloms Tunnbröd Råg

" Ett rustikt och smakrikt rågtunnbröd, bakat av fullkornsmjöl av råg och vete. Gott med bara smör eller en god ost. Mjölloms Tunnbröd är ett familjeföretag från Höga Kusten där farmor Ruts recept gått i arv i generationer. Tips: Bryt brödet och använd till ostbrickan. "

Rek pris: 22kr


Santa Maria Burrito Mix

"Förvandla en vardagskväll till en fest med Santa Maria Burrito mIX. Burrito spice innehåller chillipeppar, rökt paprika, ingefära och spiskummin helt utan modifierad stärkelse. färgämnen, citronsyra och maltodextrin. Passar perfekt både till kött och färs. "

Rek pris: 11.90kr


Fisherman´s Friend Rasberry

" En ny fräsch smak som finns i din butik från vecka 7. En mildare variant för det som gillar fruktiga och friska smaker. Pastillen som kickar igång dig! "

Rek pris: 12.90kr


TWIX & SNICKERS BITES

TWIX bites " OK, vem älskar inte TWIX! ! Småbitar som gör dem perfekta att dela med sig av. En perfekt blandning av mjuk kola och krispigt kex. Gammal goding i ny förpackning. "

SNICKERS bites ( Hann äta upp innan bild 😳 ) " Och här kommer äntligen de må goa snickersbitarna som har har varit så populära att det sålt slut på hela lagret redan innan jul, vilket är lätt att förstå när du smakar dem. Samma läckra orginalrecept . Äntligen här "

Rek pris: 23.90kr

M&M´S Peanut

" Jag blir lycklig av att bara titta på dem. Och överlycklig när man stoppar stoppar dem i munnen. Jordnötter med läcker mjölkchoklad med ett krispigt färgglatt lager gjort av socker. Dela dem med dem du älskar och kolla på en bra serie, som SKAM. "

Rek pris: 22.90kr


Då kommer snart Marsboxen också, blir spännande att se vad den bjuder på😃

Likes

Comments

God morgon. Ska om en stund ta mig till jobbet för härligt söndags jobb. Solen skiner och blir nog att gå idag, måste börja skärpa till mig på den fronten.

Jag och Victoria fick infall igår efter jobbet att åka och äta något och pyste till vad vi kallar Pellans, dygnet-runt-öppen öppet matställe som många lastbilar stannar på och även andra såklart. Jädrar så gott det var 😃

Likes

Comments

Nouw Magazine

Better Blogging Nouw