Header

Contains affiliate links

Aldrig varit inne på Zara förut, inte vad jag minns i alla fall och den har ju funnits i Uppsala ett tag ändå men igår var första svängen jag var in. Överlag kändes det inte som min stil alls, fanns några enstaka plagg jag tyckte om när jag snabbkika lite. Däremot hittade jag ett par byxor som jag fastnade mycket för.

Marinblåa kostymbyxor. Provade dem inte men kändes som att antingen sitter dem som ett smek eller så ser dem förfärliga ut på mig. Får se om dem hänger kvar i tankarna eller inte helt enkelt. Dock när gäller kostymbyxor generellt så stör jag mig så på längden på byxbenen, tycker inte om alls när dem är så korta 😣


Likes

Comments

Denna dagen har tillskillnad från gårdagen varit en katastrof.

Började redan imorse direkt när jag vaknar att jag ska förbereda inlägg men kan inte ladda upp några bilder alls. Inte via datorn eller appen på mobilen. Nada. Därav att det varit så tomt.

Sen när jag dragit på mig kläder och ska åka till jobbet. Sopar av snö från bilen, sätter mig och spänner fast mig och ska började backa för att puttra iväg och det tar emot som f*n. Får motorstopp på motorstopp när jag kommit "ur" min parkering så kliver jag ur för att kolla om det fastnat snö under någonstans, vilket det inte hade. Backdäcken var däremot platta. Båda två. Ingen luft alls och kunde ifrån det läget knappt rulla någonstans.

Försökte först att backa tillbaka för att parkera igen men det var ju såklart lönlöst men jag kunde mycket, mycket sakta kör runt parkeringen så jag kom på min plats men det tog emot för mitt lilla blåbär.

Ringer till pappa, dels för att informera om däcken ifall han kan hjälpa mig och även så jag kunde på skjuts till jobbet. Under dagen har vi fått reda på flera som fått däcken sönder skurna samt blivit utsatta för annat sabotage på samma parkering.

Stör så mycket på detta för att chansen att man får reda på vilka det är, är ju lika med 0 mer eller mindre och här måste vi då betala och fixa för att få våra bilar körbara igen. Jag gjorde en polisanmälan för principens skull även om det inte leder någon vart men i alla fall. Nu det känns lite surt med gammal bil så man inte har halv eller hel försäkring på den men har förhoppningsvis några som kan passa ändå utan att behöva köpa nya.

Förstår uppriktigt inte vad man får ut utav att skära sönder däck, alltså vad är underhållningen i det ?

Aja finns människor till allt. Jag ska sova nu, hoppas det i alla fall, och tagga för jobb imorgon igen. Blir ju en liten promenad också. Suck.

God natt!

Likes

Comments

Vilken toppen kväll detta vart! Efter jobbet sminkade jag mig och grejade innan jag tog bussen till Uppsala för middag med Agnes. Det vart Unico, älskar det.

Vi båda tog Fläskfilé Oscar och jädrar i mig så gott. Efter det var vi inte riktigt sugna på att åka hem utan fick med henne till Shotluckan och tog några alkoholfria shots. Älskar det stället!

Likes

Comments

Ibland kan jag tycka det är lite surt att ha ett jobb där man har bestämda arbetskläder, en uniform på jobbet. Det var ju rätt kul i skolan att snygga till sig vissa dagar, speciellt om man köpt nya kläder som man känner sig otroligt nöjd med och bara vill visa upp.

Dock känner jag att det för det mesta är otroligt skönt. Man behöver inte bry sig över huvudtaget utan man vet exakt vilka byxor, vilken skjorta och tröja man ska ha. Ibland kunde man ju nästan missa bussen till skolan för att klädvalet tog för lång tid. Alltid varit sådan som aldrig kunnat planera just kläderna. Även om det innebär att mycket kläder sällan kommer till användning, fast det är kanske egentligen ett tecken på att man har för mycket? Antagligen.

När man kommer hem blir det ju oftast av med jobbkläderna och på med mjukisbyxor, i alla fall för mig. Sen går man och bara myser med håret i en knut.

Har jag ledig dag är det lite olika. Vissa lediga dagar är det mer eller mindre pyjamas hela dagen eventuellt mjukisar medan andra, som i fredags, passar man på och verkligen tar tit på sig med smink och kläder för att få känna sig riktigt fräsch ibland.

Outfiten nedanför känns rätt likt vad jag har till vardags oavsett om jag verkligen lagt ner till eller inte. Hade det varit en annan topp och väska så hade det varit på pricken mer eller mindre. Väskan är söt men inte alls min stil.


Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Jacka HÄR 2. Tröja HÄR 3. Byxa HÄR 4. Väska HÄR 5. Sko HÄR

Likes

Comments

Min inspiration är så låg just nu fast ändå inte. Det är bara det att jag inte vet hur jag ska få ut den på ett bra sätt. Just nu är jag i en riktigt , jag, jag, jag fas, känner att jag verkligen fräscha till mig och ta tag i det jag inte mår bra av. Fast just nu handlar det mest om det ytliga. Känner att man får mer energi att ta tag i insidan när man är trygg med utsidan. Hur ytlig är jag på en skala ?

Äntligen fixas brynen igen, sist vart dem så ojämna så dit jag gick sist går jag inte igen men denna gången var jag hos Rosie igen och dem vart så bra.

Tänkte vid lön åka in till stan och kolla runt på KICKS, Make Up Store och liknande för att få lite sminkinspiration, eller lite rekommendationer. Är så usel på att veta vilka produkter man "ska ha" och hur man egentligen ska använda dem, hur jag ska sminka efter mina ansiktsdrag och så vidare.

Dags att börja röra på mig också, vanlig vardagsmotion men funderar på att införskaffa mig några hantlar och någon kettlebell för att träna hemma, enklare övningar. Är på ett sätt så sjukt sugen på att skaffa ett gymkort igen men känner jag mig själv så kommer jag knappt gå dit, jag kommer känna mig så obekväm med att ha människor runt mig. Visserligen gick det bra när jag var där vid 5 på morgonen och 9-10 på kvällen men känner att det orkar jag inte längre, eller så är det precis det jag bör göra för att FÅ ork. Blir inte klok på mig själv.

Hoppas verkligen att jag och Erika kan tima någon dag framöver så jag äntligen kan få klor igen. Bara det skulle få mig att känna mig så mycket fräschare.

Så länge ögonbrynen och naglarna ser bra ut kan resten se lite halvdant ut.


Bild från förra veckan

Likes

Comments

Nouw Magazine

Better Blogging Nouw