Header

Det går ju inte att låta bli att shoppa när Hunkemöller har 9 par trosor för 270kr. Vart riktigt nöjd när jag beställde sist från dem. Det var synd att det var mycket som var slut nu bara men men lite basic underwear är alltid bra att ha 😃

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. HÄR / 2. HÄR 3. HÄR / 4. HÄR

När jag ser såna här kängor svider det alltid lite i mig att mina fötter är aningen för stora för mina ben, så snyggt och perfekta vardagsskorna med jeans för att få en tuffare look.

Likes

Comments

Där rök min sovmorgon, vaknade för en timme sedan och har kallsvettigt vridit och vänt på mig för att sedan ge upp och börja bocka av saker på Att göra listan.

Har sen i måndags haft riktigt ont i magen och känt av det extra på kvällarna. Kändes jätte märkligt för det kändes som när en blåsa spräcks fast i magen, typ vid livmodern där smärtan kom ifrån. Det kändes som att det stacks in något och vart en punktering. Märkligt. Sen dess har det gjort extra ont och sov inte jätte bra i natt.


Likes

Comments

God kväll! Efter en rolig arbetsdag så sitter jag nu framför tv:n efter lite fika. Ska snart lägga mig under täcket. Har sovmorgon imorgon, ska bli så skönt. Ska inte ens ställa väckarklockan tror jag haha. Tänk att det kan få en att känna sig lite wild and crazy när man börjar jobbet 14.00

Men har en liten lista på saker jag behöver få gjort imorgon så får se hur mycket jag hinner ☺️

Likes

Comments

Undrar när tröttheten ska lägga sig, Har ständigt känslan som att jag när som helst ska kunna somna. Framför allt när klockan börjar bli 13-14 på dagen så smäller det till som hårdast, det gör mig lite ångest laddad.

Fick in bra rutiner förut där med disken, tog hand om mig själv bra och med maten men det har varit under all kritik sen jag vart förkyld och sen har tröttheten hållit i sig. Bara ta en vårservett och tvätta bort sminket är en ansträngning.

Igår åt jag bra middag i alla fall och även frukt efter men sen halvsov jag i soffan tills jag gick och la mig för att somna nästintill direkt.

Har en hel lista på saker jag måste göra, ska bara orka ta tag i det.


Likes

Comments

Har nu fått i mig middagen, varm smörgåstårta med skinka och purjolök. Mamma gjorde detta några gånger när jag bodde hemma på mosters recept och fick det idag så vad middagen skulle bli vart lätt att lista ut. Vart verkligen jättegott. Vill helst äta flera portioner till men måste ha matlåda men har lite baguetter samt lite smet kvar som får åka in i ugnen en stund till. Extra gott med en sallad till, allra helst en god vitkålssallad.


Likes

Comments

Tjabba Tjena, tänkte be om lite tips, kommer nästa från och med torsdag nästa vecka vara väldigt upptagen och ha fullt upp men tänkte göra en rolig grej utav det. TEMAVECKA ❕

Därför undrar jag om det är något speciellt tema ni skulle tycka var kul, kanske till och med har förslag på roliga inlägg? Kan vara vad som helst, inspovecka, mat, smink ? Har ni nå förslag ?😃


Likes

Comments

Nouw Magazine

Better Blogging Nouw