Header

Tänk vad sol och värme kan göra för att man ska få inspiration. Ännu är inte orken med riktigt för att kunna få igång mig och måste sätta upp tydligt vad det är jag vill göra.

Min kost har varit under all kritik under vintern och framför allt Mars månad. Lunch på jobbet har jag skött mig bra med men middagarna inte lika mycket. Har varit en hel del snabbmat men sen även många kvällar då jag inte ätit något alls. Inte konstigt att man inte haft ork men blivit en ond cirkel: Är för trött för att orka laga mat så äter något litet, snacks som popcorn eller inget alls och då får jag ingen ork till vardagen och så fortsätter det.

Tänkte därför försöka ha lite av en matdagbok en liten tid här, framför allt när det gäller middagarna som är mitt största problem. Tisdagar och andra dagar när jag jobbar sent så blir ingen middag men då är det mitt mellanmål på kvällen som gäller. Tänkte att detta kanske skulle boosta mig att äta bättre då jag nog skulle skärpa mig lite för att inte skämmas 😳

Igår åt jag pytt i panna med ägg och rödbetor och provade även Coca-Cola zero SUGAR som jag fick via Testagram, märke ingen skillnad direkt efter att dem skulle ha ändrat den lite. Dessutom fick jag såklart ont i magen för att det är i aspartam, stevia och aspartam funkar bara inte 👎


Likes

Comments

Vilken underbar dag. Kroppen får en chock samtidigt som den njuter.

På förmiddagen åkte jag till pappa för att hämta en av fälgarna från när däcken vart förstörda för att kolla om man kunde köpa vinterdäck nu till nästa säsong då man har det klart, bokade även in liten service med att få byta olja samt kolla filter, så ska lämna in den på fredag över dagen och få det fixat. Kommer nog beställa däck då också, ska tänka lite på det.

Vart att jag degade lite hos pappa när jag hämtade däcken också i solen. Var 23grader i solen som stekte mot väggen. Blåsten var till och med lite ljummen.

Kom mer eller mindre precis hem från en promenad med Victoria och vovven Mira. Riktigt skönt, lagom temperatur, fick väldigt ont i höften bara. Dels är det väl min gång men nu är jag riktigt otränad. Hoppas jag kan få lite inspiration att komma igång igen. Nu blir det en glass och sen börja med middag.


Likes

Comments

Santa Maria Coconut & Pepper Bread

" Coconut & Pepper tortillabröden har en nötig kokossmak med ett uns av peppar, perfekt tillsammans med Jamaican Jerk Tacos "

Rek pris: 15kr


Jamaican Jerk Spices 

" Jamaican Jerk Spices tillsammans med Coconut Tortilla och Mango Sause, kyckling och grönsaker får du e karibisk upplevelse "

Rek. pris: 22kr


Mango Sauce

" Mango Sause är en fruktig sås av solmogen mango och utvalda kryddor till Jamaican Jerk Tacos."

Rek pris: 22kr/styck


Coca-Cola Zero SUGAR

" Nu re-lanseras Coca-Cola zero SUGAR med förbättrad smak, fortfarande helt utan socker och kalorier. Samtidigt får Coca-Cola zero SUGAR en ny uppdaterat design. Kommer i flera olika förpackningsstorlekar. "

Rek pris: 10kr


Kiviks Musteri Jordgubb & Lime
Frukt- och bärsdryckkoncentrat 

" En somrig dryck att njuta av under härliga kommande vårdagar. En frisk, glad och solig upplevelse. Blanda med 1+4 vatten i en tillbringare och tillsätt några isbitar, bara att njuta av. Skönt att inte bära hem vatten i onödan "

Rek pris: 5.90kr


Panda Natural Laktrits

" Panda Natural är högkvalitativ lakrits som endast innehåller 4 ingredienser- lakritsrot, melassirap, vete och anisolja. Lakritsen innehåller varken palmolja, gelatin eller konserveringsmedel och innehåller endast 0,5% fett. Passar vegetarianer och veganer "

Rek pris: 23 kr


FAST Naturally High protein bar

" Naturally high protein bar från FAST är en högklassig proteinbar som dessutom är glutenfri. Den innehåller 42% protein och finns i tre goda smaker. Mintchoklad , jordgubbar med en hint av vit choklad samt toffee.

Rek pris: 25kr


Dumle Lime Spring Edition

" Nu finns världens godaste Dumle med limesmak! En söt syrlig smakupplevelse som endast kommer att finnas i butik under begränsad period, så det är bara att passa på att njuta. "

Rek pris: 20kr


Pepsodent Long Active

"Nya Pepsodent Long Active är en flourtandkräm berikad med zink som med dina naturliga antibakteriella egenskaper hämmar bakterietillväxten under dagen- så att tänderna hålls skyddande från morgon till kväll. Kommer i 3 olika varianter, White Fresh, Fresh Breath eller Intensive. "

Rek pris: 22kr


Jordan Easy Clean Flosser

" Easy Clean Flosser erbjuder en bekväm lösning som hjälper hela Sveriges befolkning att använda tandtråd varje dag. Ny design med ergonomiskt skaft, tandtråd med flour som gör att man lättare kommer åt alla tänderoch med utbytbara byglar. Det är lätt med Jordan. "

Rek pris: 22kr


Första intryck

Detta tycker jag känns som en riktigt intressant box. Mest taggad på att prova Tortillakitet från Santa Maria. Även Dumlen men den kunde jag inte hålla mig med så den har jag redan smakat och dessutom ätit upp, mycket godare än vanlig Dumle tycker jag.

Mest skeptisk till Coca-Cola Zero då jag inte gillar Coca-Cola och heller inte sockerfria och lightprodukter, får alltid ont i magen men prova ska jag allt göra!

Likes

Comments

Är så rastlös men samtidigt trött. Känner fortfarande av magen men just nu är det lite lugnare i alla fall. Har ätit lite våfflor med glass och passionsfrukt och nu har jag fastnat framför Smurfarna på tvn.

Ska nog dressa om och ta mig ut en sväng tror jag. Antingen en promenad men skulle även bara vilja köra lite bil.

Likes

Comments

God morgon! Solen skiner, katterna spinner och jag har lite tid hemma innan jobbet. Skönt! Har större delen av veckan börjat jobba 7 så att få börja 10 känns lyxigt.

Vaknade straxt innan 6 såklart men skönt att ligga och dra sig även fast endometriosen gör sig extra till känna idag, magen ömmar bara jag lägger handen på den eller trycker lite lätt. Har nu hamnat i soffan framför tvn med Vanilla i knät som spinner och tittar surt är jag rör mig lite.


Vanilla som innan jag flytta var så skygg och man fick bara klappa henne. Hon ville aldrig vara i knät men sen jag flyttade så kommer hon alltid på morgonen och SL ligga på mitt bröst och sitter jag i soffan så ska hon vara i knät i alla fall lite halvt så hon ligger med tassar och huvud på benet. Snuttan.

Likes

Comments

Har längtat efter denna påsen, dem som är påväg ännu mer men denna är så kaxig och har ett bra statement. Madlady har ju en ny kategori sedan tidigare som heter GRL PWR, beställde prints och muggar via den förut och nu denna t-shirt. My pussy, Mt rules. Snyggt och så jädra sant.

Dock vart jag tvungen att skicka tillbaka för ett byte. Tog S som är min vanliga storlek men den var jätteliten, kunde knappt få på mig den så tänkte testa en L istället. Tagga tagga. Har 2 andra t-shirts påväg också från annan butik som jag försökt få tag på i 2 månader.

Style update

Inlägget innehåller reklamlänkar

Likes

Comments

Nouw Magazine