Header

I onsdags tränade jag ben, kom ihåg övningarna jag fick utav Martin förut men satan alltså! Der märks hur stel och kort i musklerna och även svag i musklerna jag har blivit för detta var så tungt och gjorde så ont. Har dessutom svårt att pusha mig själv när det är så jobbigt så tyvärr vart det en del fusk. Nästa gång får jag ta igen det.

Osäker på om det är träningsvärk eller om det bara är stelhet jag känner men stretcha har blivit en högre prio i alla fall. Måste mjuka upp mig lite. Aja.

Stretchade mellan övningarna för att se om det kanske kunde hålla tillbaka den kommande stelheten lite, nja det gjorde inte så mycket tror jag.

Igår har det blivit att pyssla hemma och mamma och lillebror åt middag här, mysigt! Jakob hjälpte mig även med att rensa avloppet i köket. Har försökt själv men det har suttit åt för mycket och med tanke på hur mycket han fick plocka isär så var det nog lika bra att han gjorde det. Nu kan jag diska ordentligt igen 😍


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår när jag bara satt och mer eller mindre väntade på att det skulle bli middagsdags och sen bli sent nog för gymmet så fick jag sms av Victoria som undrade om jag ville med på en spontan tur. Sjävklart! Vi åkte till Gysinge och fikade på Café Udden. Miljön där uppe är så otroligt vacker med Dalälven. Vart en räkmacka och en morotskaka innan vi.

Vart ingen middag direkt efter det utan hade besola, tapenande och lite kex som jag plockade fram istället. Nu blir det städa och röja och hoppas att falukorven tinar fort. Mamma och brorsan kommer över på middag ikväll.


Likes

Comments

Var lagom till Solrosen lagom tills dem öppnade vid 11 och mötte pappa och bjöd honom på lunch. Tog en liten snabbtitt på vad dem hade, framför allt så kollade vi efter cykel då jag mer eller mindre "måste" ha en annan cykel.

Har blivit inte frälst i deras Hälsofralla som dem kallar den, mörkt bröd med keso, oliver , gurka, tomat, sallad och riven morot. Persiljan och örtsaltet är verkligen pricken över i:et.


Likes

Comments

Tittar sällan på film längre, får aldrig ron till det och känns lite trist själv, i alla fall när man ska se nya. Favoriterna kan jag titta om och om igen på samma kväll men tittar sällan på nytt nu mer. Senaste dagarna har varit annat dock.


I söndags gick Jaws/Hajen som kvällsfilm, en klassiker jag inte sett eftersom jag folk får det att låta som en riktig splatter rysare men det var ju inte direkt i närheten? Helt klart sevärd, skulle kunna se den igen utan att beklaga mig för mycket men blev ändå inte överförtjust men att det är en klassiker kan jag förstå med tanke på när den kom.

Betyg 3/5

Gårdagen bjöd också på filmtittande till maten, ville ha något med action och att det händer saker. Har velat se den nya Tarzan filmen sen den gick på bio men det har inte blivit av men såg att den fanns på Netflix så den fick det bli.

Har haft jättemycket förväntningar på den, som sen lugnat sig efter att folk man pratat med har avskytt den och totalt sågat den så nu var det mest se för att se. Själv så tyckte jag att den var riktigt bra! Inte fullpott men den var otroligt fint gjord tycker jag med bra skådespelare och en handling som funkar med tidigare Tarzan filmer man sett. Skarsgård gör rollen grymt bra!

Betyg 4/5

Sista filmen för kvällen vart Child 44, den har stått i bokhyllan länge men inte blivit av att jag sett den. Har inte sett mycket filmen som utspelar sig i Ryssland och Sovjetunionen efter andra världskriget och tyckte det vart väldigt intressant när dem tar med inslag som man faktiskt fick läsa om på historialektionerna i skolan. Dessutom flera svenskar med och inga dåliga heller: Joel Kinnaman, Noomi Rapace och Fares Fares.

Den vart lite trög i slutet tycker jag, eller om det vart för sent på kvällen för mig bara men det är en film jag ska tvinga min far att se som läst mycket om andra världskriget och se vad han tycker. Han kan verkligen kritisera den här typen av filmer!

Betyg 3/5

Likes

Comments

Fick i maj kryddmixer från Santa Maria för hamburgare via Testagram. Ni kan läsa mer om produkterna HÄR. Trodde inte att jag skulle gilla kryddmixerna så mycket som jag gjorde, även om dressingen var lite för stark men annars så vart det verkligen en full pott enligt mig. Hade lite sallad och rostad lök till, gjorde picklad gurka av en del av mixen, ska prova med lök imorgon när jag äter rester tror jag, hade inte lök hemma nu.

Men kan varmt rekommendera dem för det blir god smak på hamburgaren utan att det tar över och samma med gurkan och dressingen, märks att det är ett kit för det gifter sig så bra! Finns verkligen inget behov av att krydda extra tycker jag för det blir salt och pepprigt i harmoni.


Likes

Comments

Första semesterdagen och frivillig så ringde klockan tidigt för att ta sig till första gympasset på ungefär 1 år. För att börja tryggt så vart det rygg, lite axlar och biceps. Ryggövningarna var dem jag prioriterade mest förut så dem kände jag mig trygg med att börja med, kändes som att jag gjorde dem rätt också. Hade vikt så jag kände vad jag gjorde, att jag fick det här "nypet" i skulderbladen men det var ändå ingen direkt ansträngning men för att känna att jag gör rätt. Gjorde lika på axlar som var betydligt jobbigare även med lägsta vikten. Dock kommer jag inte ihåg så mycket axelövningar och heller inte övningarna för armar så måste googla lite och se vad jag känner igen.

Kunde inte låta bli utan jag vägde mig innan jag satte på mig skorna och började med uppvärmningen. Slutet på sommaren förra året vägde jag nästan 58kg, 57 komma någonting. Nu var vikten på 50.9 och vet att det är både fett och muskler jag har gått ner.

Ska kolla lite på mer övningar som passar målen jag har.

Likes

Comments

Veckans -

- Mycket stress, har haft svårt att sova och haft svidande känsla inför besked om framtids förändringar... Besked som jag ändå inte fick.

- Kan det inte bli sommar på riktigt nu? Värme och sol! Visst det har varit fina dagar, speciellt fredag och lördag men kom igen nu!

- Jobbar sista passet idag sen är det semester .


Veckans +

+ Har fått gymtaggen aktiverad så nu är det dags att börja igen!

+ Pumpat cykeln så nu är däcket inte platt längre och jag har kunnat cykla till jobbet.

+ Umgåtts med Victoria, pizza i torsdags och i fredags vart det fika på Solrosen och en trip till Uppsala 😃

+ Äntligen vart det thai mat som jag haft craving på i några veckor!


Bilder från veckan :

Likes

Comments

Nouw Magazine