Header

Kom hem för ungefär en timme sedan, beställde pizza direkt efter jobbet så har ätit den nu och kollat på ett avsnitt Arkiv X. Ska snart slänga in lite potatisgratäng i ugnen, var lat och köpte färdig som bara ska kryddas upp lite och få ett tunt osttäcke över sig. Ska steka fläskfilé som jag tinade upp tidigare och ha det i matlåda med lite bea. Blir en dusch efter det.

Pizzagubben var så snäll, fick en vitlökssås trots att det saknades en 5a för att ha råd med både den och sallad men han gav mig den i alla fall. Gjorde min dag lite grann👯


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Veckans -

- Varit helt tom på ork och motivation.

- Grått väder vilket påverkat ovan☝.

Veckans +

+ Varit duktig med matlådor hela veckan 😊

+ Massage i onsdags, välbehövligt och har en tid om ca 2 veckor igen.

+ Igår lördag hade jag, Malin och Victoria tacokväll hemma hos Malin och kollade på Mamma Mia 👌


Likes

Comments

Det är så grått och tråkigt hela dagarna, gillar det inte alls, blir trött och grinig haha! Nej men tycker verkligen att det är jättejobbigt att det inte är sol och ljust. Orkar inte göra något alls direkt. Bara ta tag i disken känns otroligt jobbigt samma med att plocka ordning i vardagsrummet.

Samtidigt känner jag sådan rastlöshet men kroppen vill inte. Väldigt frustrerande. Ska försöka få mig att göra lite matlådor för hinner inte göra några förrän onsdag efter jobbet annars.


Likes

Comments

Självklart är månadens Testagram ROSA! Det bästa med månaden, mer eller mindre allt är rosa och det är för att stödja kampen mot bröstcancer, love it!

Gillade även månadens box, även om jag först vart lite sur över att det inte var något ätbart i den ( 😉 ) men tycker det är bra grejer att få prova. En annan har ju ingen diskmaskin så diskmedel går åt kan jag lova! Har inte provat någon av produkterna innan alls eller ja, märkerna YES och Gillette har jag provat med inte just dessa varor.

Tycker det var oroligt fint att man fick ett Rosa Band med, ska sätta det antingen på svarta vardagsjackan eller fin kappan sen att man fick instruktionen " Bröstskolan" med tips och hur du ska känna på brösten för att upptäcka avvikelser, ju bättre du känner igen dina bröst ju lättare är det att upptäcka!

Innehåll


Yes Platinum Orginal

" Tuffa utmaningar i diskhon är ingen match för YES Platinum. Tränger igenom fett 3x snabbare än YES original. Utmana disken med bästa disk kraften. "

Gillette Venus Embrace Snap

" Din smidigaste rakhyvel! En portabel och kompakt rakhyvel som är perfekt för handväskan, resväskan eller gymväskan. Med 5 rakblad och fuktremsa som arkiveras i vattnet för mjukt glid"

Lenor golden Orchid

" Lenor har utvecklat ett sköljdmedel som gör att doften håller längre och med Anti-Age3 teknologin hjälper det till att skydda dina plagg från uttöjning, färgblekning och att tygget noppar. Låt dina kläder vara vackra längre och dofta ljuvligt"

Always Liners

" Always nya tunna och flexibla trosskydd är så komfortabla att du kan ha dem varje dag. De är dermatologiskt testade och andas vilket ger en fräsch känsla upp till 12 timmar. "

Rosa Bandet

" Oscarsbelönade skådespelerskan Alicia Vikander har designat Cancerfondens rosa band i år. Genom att köpa det rosa bandet bidrar du till att finansiera svensk cancerforskning och öka medvetenheten om bröstcancer"

Likes

Comments

Det är redan torsdag?! Galet känns som att det nyss var måndag och veckan bara börjat men nu är det faktiskt snart helg igen. Skönt även om det är lite stressande.

Fick för övrigt ett reflexväst för små hundar som jag tänkte kanske kunde passa på Happie, ha när vi går på innegården men även när hon är i löplina om något skulle hända men den var ju verkligen alldeles för stor. Men hon var ju lite små söt i den! 😊

Likes

Comments

Hur snabbt gick inte detta?! La min order på Madlady i måndagskväll och idag kom det så kunde hämta ut det på förmiddagen. Så jäkla nöjd och ska bli kul att få upp allt i och med hyllorna men ska köpa ramar nästa vecka !

Har efter jobbet varit på massage, vilket var välbehövligt för hade så fruktansvärt ont och har det fortfarande gör men det gjorde susen! Haft tvätttid nu på kvällen också så ska snart gå och hämta det sista.

Likes

Comments

Alldeles grått, kallt och regnar, inte konstigt att det var trögt att kliva upp idag, för det var riktigt jobbigt faktiskt. Sitter på jobbet och äter frukost och längtar redan till soppan på lunchen. Haha vet att jag tjatar lite om min grönsakssoppa men den vart sååå bra!!!😍

Ser så trött och liten ut haha! Men skönt att vila huden från sminket så får man se lite grå ut 😅

Likes

Comments

Jag har varit kär förut men inte så här, det aldrig ens varit i närheten av det jag upplevde denna sommaren och jag har inte innan... När det tagit slut känt mig så krossad och trasig. Ska jag använda formuleringen "Färdig använd" tr0?

Träffades veckan efter min födelsedag och en gång till precis innan min första semestervecka som jag spenderade bortrest Han kom redan samma dag till mig som jag kom hem från semestern och var hos mig i fem dagar. Det hela verkade vara på riktigt. Det var omöjligt att inte falla för honom för det jag mer eller mindre sökt hos killarna jag träffat hade han. Allt. Utseendet, längden och personligheten. Hur han var med mig under den tiden... Det var som en relation för mig, utan att gå in i detaljer för mycket för då blir detta längre än planerat, men stort sätt alla runt mig som visste om att vi träffades och som jag pratat med dem trodde som mig. Det var på riktigt!

Trodde jag, sen kom smällen då känslokaoset började när det väl vart till den gränsen att jag var tvungen att uttrycka hur mycket detta betydde för mig att jag verkligen ville ha en relation med honom. Det ville inte han, han ville kunna träffa andra, sa att han verkligen gillade mig men inte var redo just nu. Jag ifrågasatte varför han då uppmuntrat mig och varit som en pojkvän. Hållit min hand när vi var ute och gick, kramat och pussat mig inför mina föräldrar. Det hade inte varit hans mening. Jag kunde inte släppa taget och vi fortsatte att träffas, på något sätt ville jag ha hoppet kvar och ville inte förlora min chans helt. Den andra Oktober vart det officiellt över.

Jag var ledsen, kändes mig lite utnyttjad och kränkt över spelet. Det var av och på med hur intresserad han verkade att ha mig kvar i livet. Det är snart en månad sedan, i alla fall en lite mer än en halv och jag gråter fortfarande varje dag minst en gång mer för bitterheten nu men jag saknar honom.

Han hade använt formuleringen paus, det anser jag när man faktiskt inte ha en relation att det är slut. Över. Bara att man samtidigt vill kunna känna att man fortfarande kan höra av sig när det gått en tid för att man har lust utan att det behöver bli allt för konstigt.

När jag tänker på honom nu får jag en känslan av tomhet, ilska och att blivit förnedrad. Kluven på hur jag skulle reagera på ifall han hörde av sig igen, även om tanken kommer ofta, hur jag skulle reagera beroende på anledningen till hans uptagna kontakt med mig. Kan dock säga att i nuläget hoppas jag att han gör det oavsett anledningen.

Mitt liv har stannat upp ännu mer, detta var sista droppen för att min psykiska ohälsa skulle få ett bra grepp om mig, inte enda anledningen men en stor del. Det var på gång innan min semester men han höll det undan,,, Tills nu. 

Likes

Comments

Nouw Magazine