Header

Var länge sedan jag gjorde en summering med positiva och negativa saker som varit under veckan... Nu har det ju faktiskt hänt lite i veckan så det finns lite att punkta upp också, vi börjar med det dåliga och avslutar med det bra!

Veckans -

- Börjat blivit kallt. Var några fina varma kvällar men nu slutet på veckan har det varit riktigt burrigt. Usch.

- Tröttheten och bristen motivation blir bara värre och värre.

- Slarvat med matlådor. blivit så mycket annat så har inte blivit några gjorda. Sen att läsk och godis begäret stigit i höjden har inte heller varit bra för plånboken

Veckans +

+ Veckans höjdpunkt är helt klart att Jakob, min lillebror tog körkort på torsdagen. Lördagen spenderades med att han körde min bil och jag satt bredvid och vi åkte till Sala och Heby samt åt på Pellans. Riktig toppen dag. Åkte till mamma för att väcka honom sen kom jag inte hem förrän runt halv 7 på kvällen!.

+ Fick kontrakt för egen parkering, så det blir en vinter med motor och kupé- värmare.

+ Gått lite promenader med Victoria vilket jag känner har gjort gott för både kropp och själ.

+/- Både plus och minus. Bra för bilen men inte plånboken på kortsikt. Fick ju lämna in bilen och få lamporna bytta i måndags, Men skönt att ha det gjort nu när mörkret kommer.

+ Fick träffa Sussie och familjen i lördags. Super kul då man inte träffas så mycket längre så de var verkligen grädde på moset.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Börjar få skapligt ont i rumpan nu haha! Firar att Jakob tog körkort i torsdag och vi har nu åkt fram och tillbaka till Sala till Tärnsjö och nu åker vi från Tärnsjö till Heby för att tigga fika hemma hos Tilly, Sussie, Anders och småttingarna. Bra så får han köra massor, han skulle bjuda på krubb ikväll också så jag blir bortskämd men det får man väl bli när man bjudit innan en hel del sen när han kommer få låna bil framöver 😁

Likes

Comments

Kunde verkligen inte förmå mig själv till att skriva något igår kväll. Slutade 18 och var hemma vid 20 över och då ringer min lillebror och säger att han tagit körkort. Helt sjukt att mi LILLEbror tagit körkort. Perfekt då han har mycket praktik och tidiga morgnar. Så bytte om sen plockade han och en kompis upp mig så åkte vi och överraskade pappa.

Just nu sitter jag och Victoria med matkoma hemma hos mig och kollar på Beverly Hill fruarna. Vart pulled pork med lite enkelt till. Så gott!

Likes

Comments

Började runt 8 idag på morgonen, innebar att klockan ringde 06.00 imorse. Gillar att ha gått om tid på morgonen även fast det tar mellan 10-15 minuter att gå till jobbet, inte ens 5 när man väl satts sig i bilen. Dels känner jag bara det här med att ha tid att ligga och dra sig och ta det lugnt. Ska jag inte sminka mig har jag ännu mera tid trots att jag alltid är på jobbet ungefär en timme innan jag börjar.

Fick den rutinen egentligen när jag flyttade hemifrån. Blir lätt rastlös när jag sitter själv, framför allt när jag dessutom faktiskt ska någonstans. Får också bättre ro att äta lite innan jobbet och då har jag varit vaken en stund så klarar av att äta vilket jag annars inte gör. Morgonmänniska men absolut ingen frukostmänniska. Är jag dessutom på jobbet så tidigt så hinner man prata lite mer cheferna och kollegorna om det är något att tänka på och så vidare. Blir mer förberedd 😄

Likes

Comments

Nummer 1

Fota! Tycker det är jättesvårt och när jag väl fotar och tar kort ligger allt i redigeringen för bilderna i sig är sällan speciellt bra. Visserligen är det bara ljus och värme jag generellt korrigerar men känns rätt pinsamt med tanke på vad jag läste på gymnasiet. Skulle vilja få hjälp med att lära mig fota just för att bevara minnen men även för bloggen eftersom det är så otroligt roligt men begränsat när man inte kan fota bra.

Nummer 2

Ta tag i saker. Hur mycket jag än vill eller vet att jag behöver eller måste så skjuter jag på det. Allt från att komma igång med träning till att göra vardagliga saker som städa och laga matlådor. Måste verkligen få en liten mani till många saker och vara en tornado men det tar väldig tid att komma fram dit.

Nummer 3

Distansera mig från känslorna. Det är en för och nackdel tycker jag att vara extremt känslosam. Det som är bra är att jag inte direkt kan ljuga om det utan jag är öppen och människor kan lättare tyda mig och se hur saker och ting påverkar mig. Men det är negativt när man låter dem ta över så mycket att det hindrar en från saker. Behöver inte bara kopplat till ångest eller något utan rent allmänt så känner jag saker väldigt starkt när jag väl känner något. Inse vilket helvete det blir när man fått känslor för någon och det inte slutar bra? Hela världen rasar extremt och hela jag slutar funka. På många sätt.

Vill inte ta bort mina känslor eller att jag känner så starkt men inte låta det ha sådan extrem kontroll över mig. Både för min skull och andras.

Likes

Comments

En sådan där morgon när man känner sig fräsch och fin när man vaknar... Typ i alla fall. Igår efter promenaden och tvätten var klar tog jag en varm dusch.

Slog på stort kändes det som och gjorde en ansiktsmask medan jag borstade tänder, tandtråd och munskölj. Var lite skrubbande på läpparna också med skrubb från Lush ( Bör nog köpa ny, bör vara gammal nu egentligen ) smorde in ansikte med serum och nattkrämen innan läppbalsam. Så som sagt så kände man sig rätt fräsch när man lade sig. Hade man rakat benen så hade det nästan varit fullpott haha!

Dags för lite nya selfies 😳

Likes

Comments

Myskväll! Slänga igång tvätten vid 17 tiden och åt middag innan jag slängde på mig skor och jacka innan det begav sig för en promenad med Victoria ikväll med. Så mysigt ute nu, lagom mörkt, inte så man behövde reflexväst ( men nu har det gått 20 minuter och behövs nu så det går fort! ) sen var det även ikväll lagom varmt och härlig luft. Perfekt höstkväll med andra ord. Nu är lilla skvätten tvätt i torktumlaren och jag klunkar lite cola och njuter av mjukisbrallorna.

Mer sånt här tack!

Likes

Comments

Varit en riktigt skum dag. Började i natt med att jag vaknar och väckarklockan står på ca 07.23 typ och mobilen på cirka 02.42, fattade inte vad klockan var men kollade tv tablån och förstod vilken tid det måste vara haha!

Varit seg och disträ på jobbet och svårt att gå saker gjort eller hitta saker rättare sagt.

Har verkligen ingen schysst bild att bjuda på just nu så får bli på pannbiffarna i söndags. Återigen, fy fasiken så bra de vart 😍

Likes

Comments

Typiskt, vet inte men att ställa in inlägg har trasslat så på senaste tiden. Hade lagt upp att ett inlägg skulle komma ikväll men icke det publicerades igår istället för idag och har fipplat fram och tillbaka men får det inte att funka. Inläggen som var för igår kom i söndags och dubbelkollat flera gånger aja inte mycket att göra åt.

Precis ätit lunch nu på jobbet och ska nog köpa mig något gott 🙊

Likes

Comments

Kom precis hem från kvällspromenad med Victoria, var så härlig luft och fortfarande varmt men friskt!

Fler höstkvällar som denna tack !

Likes

Comments

Nouw Magazine