Header

OM jag vart glad igår när jag gick på innLet´s Deal. Fick bara känslan att jag borde kolla dem och glad är jag för det! Min rakhyvlar har börjat tagit slut, håret på benen har ökat markant sedan det nya p-pillerna så nu har det börjat gå åt av rakbladen från Venus som jag fyndade för länge sedan via Let´s Deal . 24 stycken för 399kr från Venus, ungefär 16kr styck och nu hade dem äntligen den dealen igen så även om detta inte var i min budget så kunde jag inte låta bli. Rakhyvlar är ju så förbaskat dyrt annars och jag har aldrig riktigt vågat använda engångs. Detta är ett stort tips faktiskt! Finns även en kampanj för Gilette rakhyvlar för skägg. Perfekt 👌Inlägget innehåller reklamlänkar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Semester om ungefär 4 veckor, när det gäller det så har jag inga planer. Har pratat med Sussie om att kanske få ta med Tilly på något kul, blir några dagar hos mormor och morfar om dem kan, sen MÅSTE jag till Gröna Lund 27 juli men har inget sällskap 😄

Däremot så har jag börjat planera väldigt inför hösten. Planerat att börja plugga, vet inte än vad jag vill plugga men känner att jag behöver byta vanor och rutiner både yrkesmässigt men även socialt. Detta innebär att jag kommer få nästan halva min inkomst istället och kan inte garantera att jag har extra jobb. Har därför börjat skriva lista på sådant som jag ska köpa på mig lite av, kattsand, kattmat och tvättmedel och sådant! Försöker komma på mer saker ?

Uppriktigt sagt så är jag rädd, dels för ekonomin och just det här att nu vet jag vad jag har och trivs med mitt jobb. Bara det här att jag inte kan spara pengar och dessutom väldigt gärna vill köpa ny soffa, bagateller egentligen.Likes

Comments

Detta gick inte som planerat riktigt, jag sov till halv 12 idag... Mm där försvann den lediga dagen, suck. Jag hällde upp en skål med kräm och mjölk sen tog jag på mig t-shirt och träningsshorts och gick motionsspåret, 2,5 km sen tog jag bilen för att handla och tanka lite.

Fick ta en promenad till affären också för glömde köpa en liten burk med öl, har gjort sjömansbiff och har man en skvätt öl i så blir det verkligen pricken över i:et. Vart helt okej men kommer få efter salta lite. Snart ska min lillebror plocka upp mig för ska hjälpa honom med lite ärenden sen blir det nog att göra chokladbollar för att ha lite fika på jobbet.

Helt okej start på midsommarveckan ändå, känner mig motiverad och taggad faktiskt!


Likes

Comments

Dagens middag, rostbiff med pommes, bea, sparris, rädisor och lite rött vin på det 👌🏻


Vaniljglass med blåbär.Likes

Comments

Funderar och funderar på vad jag ska göra med mina 3 semesterveckor senare i sommar. Har semester mellan vecka 29 och 31 och har inga planer. Det ända jag vet är att den 27 juli vill jag till Gröna Lund sen självklart kolla med mormor och morfar när jag kan hälsa på dem, men jag vill ha något mer. Allra helst skulle jag vilja åka på en resa, men hur kul är det att resa helt själv?

Försöker tänka ut lite saker, känner att det är perfekt tillfälle att komma igång med träningen igen samt ta tag i bloggen, för vill boosta båda dem delarna, måste klura ut hur bara.

Dessutom vill jag inte att det kostar för mycket heller eftersom jag behöver spara pengar ifall jag börjar studera till hösten. Dels därför jag vill komma igång med träning och bloggen för känns som att träning kommer behövas ännu mer och vill få vana med bloggen för känns som, och jag hoppas, att det kommer hända mer i mitt vardagsliv.


Likes

Comments

När jag var i Uppsala var det stekande sol och så otroligt varm, härlig sommar dag, kommer jag hem och där är det växlande molnighet men varmt. Fick med mig Victoria på lunch på Solrosen, slog på stort med läsk och inte festis samt toast samt rabarberpaj med vaniljsås. Extra härligt var det att sitta ute också utan att ens känna antyddan till att man fryser och heller inte svettas för mycket!

Kom en riktig störtskur när jag tog bilen på en sväng så satt i bilen kanske en kvart efter att jag parkerat för det gjorde nästan ont haha. Aja det behövs det med. Ska sega en liten stund innan jag ska till mamma och äta 😌


Likes

Comments

Trots humörsvängningar så var gårdagen faktiskt riktigt laddande. Det gick bra på jobbet och efter det var jag på en timmes massage, var nervös inför det eftersom jag har haft så ont, framför allt i nacken men det gick bra ändå, tror mycket av det var för att jag verkligen kunde slappna av och inte gav dubbelgöra när hon masserade. Kände mig väldigt omtumlad efter.

Skulle hämta lite grejer på jobbet och mötte pappa där som frågade om jag inte kunde åka hem till honom en sväng och hälsa på hönsen lite, haha det är inte så konstigt som det låter, nej men han har ju nya höns och tupp så han ville att jag skulle kolla in dem. Så härliga! Älskar att det dessutom är unghöns som är så söta och pigga med väldigt olika utseenden!

I denna stund är jag i Uppsala för psykologtid så får se hur pigg man är efter det 😌


Den svart/gråa är nya tuppen, kommer inte riktigt ihåg vad pappa och Nina döpte honom men var något från Star Strek med tanke på knölen han har i ansiktet, tänker bara på Kling Glass när jag försöker komma på namnet 😝

Den vita med brunt har inget namn vad jag vet men den har jag kallat på Ankan, ibland ser den mer ut som Den fula ankungen som blev en svan. Så söt!

Gick inte att ladda upp en tredje bild tydligen men en av hönorna är rätt stor jämfört med dem andra och lite rödbrun aktig i fjäderdräkten och den har jag kallat för Gullan, vet inte varför det kändes rätt bra 😉

Och detta inlägg om något visar väl vilken lantis jag är 😂

Likes

Comments

Nouw Magazine