Innehåller affiliate-länkar/ MIN VARDAG

fri-yay

Hej och välkomna till en harmonisk fredagsmorgon! Jag har äntligen skickat in mitt PM som legat över mig i en vecka och jag tror att jag är nöjd. Det är så svårt det där för man kan aldrig riktigt bedöma om det är bra eller inte. Jag har egentligen en föreläsning i statistik nu på morgonen men jag har inte hunnit ta igen de senaste föreläsningarna som jag missat due to statskunskapen sååå jag känner att jag måste göra det innan jag går på en till. Blir lite lite svårt att prioritera det nu också eftersom jag har tenta i politisk teori på tisdag. Men sen så!


PS!!! Mitt mjukisset är GUDOMLIGT och kommer från Nelly.com. Om man som jag vill ha ett litet "finare" mjukisset som man kan bära till vardags så rekommenderar jag detta starkt! Ni hittar det HÄÄÄÄÄR <333

Det blir dock mest plugg denna helg, men jag har i alla fall lite saker att se framemot! Ikväll kommer Lisa hit för vinkväll och middag, jättetaggad på det. Även mitt första besök från Stockholm typ, förutom delar av familjen som varit här och kikat in, men det är första riktiga besöket så det är kul! På söndag ska jag även till Stockholm en sväng för att gå på en bloppis och förhoppningsvis blir det söndagsmiddag också. Men annars är det plugg plugg plugg varenda vakna timme fram till tisdag eftermiddag när det är tentadags!

Måste bara dela med mig av ljuspunkter i mitt liv just nu
* Jag och Eric ska försöka åka till Amsterdam i november och antagligen boka i dagarna!
* Jag ska antagligen till London under hösten också <33 Hoppas innerligt
* Taylor Swift släppte turnédatum för några dagar sen och om vi får biljetter ska vi till BELGIEN på FESTIVAL! Är så jävla taggad på att se Taylor Swift och hur kul att åka till ett nytt land? Belgien har jag inte haft tankar på att åka till tidigare liksom så det blir kul.
* Jag ska boka biljetter till LA i dagarna också och åka över nyår, i 1-2 veckor. Fantastiskt!

Men nu ska jag ta och sätta igång med lite plugg, hoppas ni får en bra helg så hörs viiiiiii

Gillar

Kommentarer

/ MIN VARDAG

Jag gick upp tidigt imorse för att plugga och ha det lite lugnt. Jag är verkligen en morgonperson, jag hatar visserligen att gå upp alltför tidigt (typ 7-8 är perfekt) om man har sovit dåligt osv men jag är alltid väldigt trött på kvällen och gillar lugnet i en morgon, att alla sover, det börjar bli ljust. Det känns hoppfullt liksom och man har hela dagen framför sig. Gillar att gå upp många timmar innan jag faktiskt ska upp och bara ta det lugnt, dricka kaffe, göra lite nytta men också inte göra nytta utan göra exakt det jag känner för. Jag har ganska stort behov av ensamtid och det är denna tid på dygnet det behovet tillgodoses.

Innan jag satte igång med min PM-skrivning så satt jag och planerade nästkommande vecka. Min kalender är från The Happy Planner, även alla klistermärken och detta mina vänner, är min stora hobby. Jag hittade det i New York förra året och köpte med mig en sticker book men det var först i julas jag började förstå att de hade hur mycket grejer som helst. Det är världens mest kreativa och smarta kalendersystem, förutom att det är analogt, men jag är en av dem som nog aldrig kommer gå över helt till digital kalender. Allt kan man faktiskt inte ha i telefonen. Nu har jag mitt schema där med, men jag gillar att pynta min happy planner, ha habit trackers, radda upp snygga to-do-list och faktiskt få kryssa i dem osv. Det är en betydligt större grej i USA, här i Sverige har vi nästan ingenting liknande. Jag har importerat allt från USA, förutom det jag köpt när jag väl varit där eller som jag bett min syster köpa med sig. Helt sjukt att man betalar typ 50 dollar för frakt och sen 300-400 kronor i tullavgift hehehe. Men är man besatt så är man.


Jag hade föreläsning 12-14 och lite förseminarium därefter och nu sitter jag hemma och ska försöka få pli på mitt PM. Varvar med att lösa Rubiks kub. Jag började försöka förstå mig på den när jag skulle flytta för att jag hade så extremt mycket ångest och sen har jag bara fortsatt, snodde den från kidsens leksakslåda hos mamma och pappa hähä. Denna är dock rätt trög trots att det är originalet men den är gammal och sliten, så ska införskaffa mig en ny. Höll på med min brorsas häromdagen och dom är så jäkla HALA? Älskar det i alla fall, det är mindfulness på hög nivå och nu försöker jag sitta med den istället för mobilen när jag kollar på tv, eftersom jag måste hålla på med någonting. Också när jag får akut ångest så löser jag kuben. Ska köpa en 3x3 och försöka slå nytt rekord asmycket (mitt rekord just nu är 2,5 minuter) men när jag tröttnar på det ska jag köpa en 5x5.... PEPP är vad jag är. Har alltid förundrats över folk som kan lösa denna kub men nu vet jag ju att det bara handlar om algoritmer (jag har ingen aning om det faktiskt är algoritmer men någon sa så) och inte tur, men känns ändå ballt att jag numera är en sån jag brukade förundras över.

Nåväl nåväl. Ska fortsätta med mitt PM nu. Eric är iväg och köper en lampa på Ikea hehe och sen ska vi äta varmkorv till middag idag igen. Det går SÅDÄR med min vegetariska livsstil just nu men livet går i 3000% känns det som så det får vänta till efter statistiken, för då ska jag ta tag i det. Kommer kännas som semester att bara plugga en kurs, kommer ha så mycket tid till övers! Ha en bra tisdagskväll <3333

Gillar

Kommentarer

/ MIN VARDAG

Måndag igen. Som jag skrev häromdagen är den här veckan riktigt hektisk. Jag sitter här och laddar inför den, dricker min andra kopp kaffe för dagen eftersom jag har slutat dricka kaffe på dagarna. Jag tror jag får ångest av koffein, känns inte helt orimligt så jag försöker dra ner på det, men morgonkaffen kan jag inte släppa.

Igår var kul, men jobbigt, för jag sa hejdå till familjen Wright. Har hängt med dom i sex veckor nu och nu vet jag inte när vi ses igen. Antingen till jul/nyår men jag har inte bokat någonting än. När jag gjort det känns det nog bättre. Det har varit så roligt att hänga så mycket med Isak, han har verkligen blivit en stark karaktär och samtidigt som han är en skitunge så är han världens snällaste också. Grät lite på kvällen när jag hade sagt hejdå till dem men nu känns det bättre. Är ju trots allt van vid detta nu men det blir värre när det är barn inblandat för man missar så mycket av deras uppväxt. Ska sluta älta nu.

Mitt schema den här veckan är sinnessjukt. Jag har så långa to do lists och mitt i allt plugg ska jag försöka äta, städa, tvätta och få lite motion. Jag sitter och klurar vad mina habit trackers ska vara denna vecka (jag har tre stycken varje vecka med vanor jag ska försöka få in varje dag). Förra veckan var det C-vitamin, journaling och gå 10 000 steg om dagen. Den här veckan kan jag inte prioritera välmående för jag kommer behöva offra sömnen rejält, men jag får klura vad jag ska försöka uppnå den här veckan. Det finns inte tid för så mycket annat än mina måsten. Såna veckor är tråkiga men jag kommer vara glad när denna delkurs är över och jag tog mig förbi allt.

Aja, break's over. Lite bilder från min pinterest i brist från annat så hörs vi när vi hörs helt enkelt.


Gillar

Kommentarer