Nu på eftermiddagen kom mormor hem till oss. Vi bestämde oss för att gå till pizzerian och käka middag! Så här får ni lite bilder som får tala!

Likes

Comments

Överallt syns det på sociala medier att det just är fredag vilket många även jag tycker är skönt. Extra skönt nu när skolan precis startat behövs det. När jag vaknade i morse var jag glad. Det kännes såå skönt. Efter att jag ätit frukost och gjort mig klar hade jag en stund över innan jag skulle sticka till skolan. Väldigt ovanligt 😂 Men att en liten stund kan förstöra inställningen för hela dagen. Riktigt ledsen blev jag. Ett telefonsamtal kan göra så mycket. Blev riktigt tom. Tänkte att jag skulle få en lugn helg nu när allt äntligen blivit så bra det går men det kan jag ju bara glömma! Blir istället en helg på sjukhuset med min älskade ******. Då personen inte vill att jag går ut med vem han är så respekterar jag det men det är en nära släckning i alla fall. Suck! Men i alla fall, efter samtalet åkte jag moppe till en klasskompis, plockade upp henne och så körde vi till skolan. Skoldagen gick betydligt snabbare än vad jag trodde så det var skönt! På lunchen körde jag och en klasskompis till Ica och köpte lunch så det var najs! Men nu måste jag gå, ska straxt iväg till sjukan, suck! Men ha en bra fredag!

Likes

Comments

Imorgon gäller det. Allvaret börjar igen efter en lång och skön sommar. Det är många som skriver vad dem tycker om det. Vissa tycker det är skönt och andra inte. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om det. Är inte nervös direkt men det är inget jag längtar efter heller. Känslorna faller kanske på plats imorgon. Men det är väl lika bra att böja nu så har man det snart gjort. Kan ju diskuteras hur man benämner snart.

Det blir i alla fall en liiiten sovmorgon. Skolan börjar 9.00 och slutar 12.00 och det är bara träff i mentorsgrupperna så inte så ansträngande. Efter skolan ska jag hem och bara ta det lugnt tror jag. Senare på kvällen ska jag på simtränar möte så att det!

Förresten så blev det en varm dag på stan. Vi käkade god lunchbuffé på basilika. För er som inte vet vad det är så är det en thai/kina resturang men många olika sorters mat! Väldigt gott helt enkelt. Sedan gick vi lite på stan och kollade. Jag köpte faktiskt bara ett mobilskal till min nya mobil.

Ha det bra så hörs vi i morgon!

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas ni alla mår bra! Jag mår bättre och känner mig starkare för varje dag som går! Kännes skönt! Men nu ska jag äta min frukost som jag precis fixat och njuta av sista dagen på sommarlovet för detta året! Senare under dagen blir jag upphämtad av komposit och så ska vi dra till stan. Ska kolla lite kläder i butikerna och sen ska vi luncha! Tror det blir basilika vilket är väldigt god mat! Men vi hörs senare! Ha det bra!

Likes

Comments

Vad heter du? Louise 

Födelsedag? 25 juli

Stjärntecken? Lejon

Hårfärg? Blont

Ögonfärg? Blåa

Höger/västerhänt? Högerhänt

Favoritserie? Hmm, kommer inte på någon

Favoritlåt? Lush lIfe och Dör för dig men gillar de flesta låtar 

Favoritfärg? Rosa och begie

Favoritaffär? Gina Tricot och Hollister

Favorit bok? Annie

Favorit tidning? Veckorevyn

Favoritskor? Converse

Favoritplats? London och Thailand

Senaste du köpte? Min Iphone 6


Likes

Comments

Hej och välkommen till min nya blogg! Jag har bloggat i 3 månader på blogg.se men kände att jag ville gör något nytt och jag trivdes inte jättebra med min förra blogg så nu provar vi något nytt och hoppas att jag kommer trivas! Lite senare idag kommer det en "Get to know me better tag" som jag hoppas att ni gillar! Kika in lite senare igen så hörs vi! Nu ska jag göra mig i ordning för en dag på stan. Planen är shopping och luncha på stan. Får se hur det blir!


Likes

Comments