Header

ALLMÄNT

Just nu är jag på min nya praktik plats.. Började här förra veckan. Då gick det hyfstat bra men har inte så mycket att göra.. Det har jag inte nu heller..

På min förra praktik plats så hade jag det så himla bra, trivdes där till 100%. Kom så himla bra överrens men henne och jag hade kunder och hon litade på mig och förstog mig.
Men det är typiskt så att när man har det som bäst så skiter allt sig och något händer så man får byta. Det finns ingen som tar emot praktikanter och så hamnade jag på en salong där jag hade stora förväntningar på men nej.. Jag tycker att när man går sista året så bör man göra en hel del isället än att stå och glo på när dom arbetar från kl 9-18.00.. Nejtack.. Jag är trött att bli behandlad som att jag har precis börjat frisörlinjen men det har jag inte. Jag kan faktisk tvätta ett hår, jag vet hur man klipper, hur man färgar m.m!!

Jag är inte en människa som brukar bli arg eller ta en massa. Ibland säger jag faktiskt ifrån att nu är det nog. Är trött också på att man inte får någon hjälp av sina lärare i skolan. Så man får all skit ist.. Så nu är jag trött på att inte känna mig välkommen någonstans..
Sitter i omklädningsrummet och har lunch.. Behöver jag säga mer?!...

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ALLMÄNT

Idag har min älskade föräldrar och syster åkt till Miami i två vecker. Så fusk !!

Jag kan säga att jag är väldigt mammig och pappig, det är jag och det skäms jag inte för. Jag är så van att kunna ringa dom när det är något eller ringa efter skolan. Jag vill veta vart jag har dom, jag vill ha koll på dom. När vi skulle säga hejdå, det var hur jobbigt som helst. Min mamma började störtgråta och jag kan inte se henne gråta så såklar började jag också gråta. Det var hur jobbigt som helst. Nu kan jag inte ta den kontakten när som helst med dom. Dom kan skicka ett sms ibland men man kan inte direkt svara.
Men snart kommer dom hem, jag är glad för deras skull, jag menar såklart man tar chansen att åka till Miami när man väl får den. Just nu åker dom en lyxkryssning till karibien i några dagar och så ska min morbror gifta sig i stranden. Såå romantiskt.
Men snart är dom hemma och när dom väl kommer hem så kommer jag att vara världens gladast att dom är hemma igen <>Lånad bild som min pappa har tagit, deras utsikt från deras hotell :)

 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Inatt har jag inte kunnat sovit ett dugg.. Har vaknat fler gånger i natt av att man inte får någon luft.. Är helt tjock i halsen :(
Men jag gick till i morse bara på svenska lektionen, man skulle analysera en novell, vilket är det tråkigaste som finns.. Men könner inte för att missa en massa saker.. Så jag gick hem efter de, och så stannade och köpte halstabletter och näsdroppar på vägen hem. Även min älskling är sjuk.
Så nu ligger vi hemma o hostar och snyter oss o mår dåligt.. :(

Nu håller min älskling på att laga mat, gullig han är!!<>
Medans han gör det så ligger man ju såklart framför tv och kollar på
Die Hard !! 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Idag har jag o min älskling 19 månader !!<>

Du är mitt Allt
Min Kärlek, Mitt Liv

Älskar dig mer än allt Henrik<><><> 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Då var det måndag igen... Har haft en sjukt rolig helg, min gudmor har kommit hem så var hemma hos henne och blev bjudna på tacos jag, mamma och min älskling.

Men idag blir det bara att tat lugnt och vänta på att min älskling ska komma hem <>Sitter och tittar på andra avenyn !

 

Likes

Comments