Header

Riktigt gullig uppsättning och enkel dessutom ! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ALLMÄNT

Nu är det måndag idag så nu är man på praktiken igen.
Den här helgen he varit mycket roligt med släckten, vi gick på marknaden och hade kräftskiva, fast jag äter inte skaldjur så jag åt bara mackor hehe.
Men det har varit jätte roligt !

Men nu laddar man upp all energi till praktiken här så får man se vad man får göra idag då !Här ser ni min pappa som äter kräftor hihi !

 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Hyfsad rolig dag, alltid roligt att träffa tjejerna! Så nu har vi precis tagit skolfoto så jag hoppas det blir bra ! 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Här ser ni en borste som är hur bra som helst ! Dem här borsten är bra om man har mycket tovir i håret så om man är håröm så köp en sån här! Då bortae man från topparna och uppåt !
Så passa på nu !!! 

Likes

Comments

FRISÖR

Jaha idag är det måndag och den börjar på praktiken. Har gått rätt så segt idag med hoppas dagen går snabbare imorgon för då kommer min svärfar som jag ska klippa hihi. 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Nu var det länge sen igen jag blogga igen men det har varit mycket nu.

Aja men var på Filipstadsmarknaden igår och vad ska jag säga, mycket folk och en väldigt stor marknad. Köpte bara godis som vanligt hehe. Åkte dit med min älskling, min svärmor och en av hennes värdinna. Fick övningsköra dit och jaa det gick bra !

Idag ska jag bara tar lugnt, är hos mamma nu och har ätit lite mat och kommar på tv. Mys de !På bilden ser ni fredagens lunch på skolan så åt vi hämtmat från som hemme som vi åt i våran lilla teori rum, hehe ! Vi höll på med vårar gymnasiearbete som rullar jätte bra !

 

Likes

Comments