Header

FRISÖR

Då har man precis klippt mina små söta kusiner! Blev jätte nöjd även dom som tur var, hehe.
Så har vi fikat lite och nu är vi ute ich leker lite. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ALLMÄNT

Nu är det dags för lite måndagsmys. Har ätit för en liten stund sen så nu har man eldstaden på och har lite mysigt och äter vindruvor och min älskling äter någon annan frukt som inte alls smaka så gott hehe.
Är ju ledig imorgon så får sova lääänge imorgon, gött de.<> 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Idag så har jag vart hos tandläkarn, det gick bra men har hyfsat ont nu.. Spänns i hela munnen.
Aja men efter besöket hos tandläkarn så åkte jag och älskligen till hans mormor och morfar så åt vi lite frukost där och efteråt så bar vi iväg till snabbgross och köpte oss lite gott, hihi. Så köpte vi lite mat och så.

Nu är vi hemma och la oss på en gång när vi kom till lägenheten. Somnade framför tv både jag och min älskling, mysigt de!Här är det lite gott som vi köpte, hihi. Slipper vi köpa godis på flera veckor <>

 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Då var det äntligen helg! Den här veckan har gått så himla segt och det har varit hur lååånga dagar som helst.. I tisdags gick jag tillexempel från 8.00 till 20.00... Fast det ar roligt, hade modevisning på hotell och resturang så vi fick fixa modeller så det var kul men mindre kul var ju att vara i skolan i 12 timmar..

Aja men nu är det äntligen helg, har precis ätit pizza med min älskling så nu blir det lite fredagsmys. Imorgon så blir det att fira min papi som fyller år, mys det! <> 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Idag har jag och min älskling 11 månader!

Älskar dig verkligen mer än allt Henrik<><><><><> 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Fin söndagskväll med grillning med älsklingen och adam! Vi kännde att idag var det en riktig grillkväll med härligt väder.
Njuter!!! 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Då var det låång helg nu då. Tog helg redan i onsdags vilket är hur skönt som helst. Är hemma men min älskling och har det mysigt.

Livet kan inte bli bättre! 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Det var väldigt länge sen jag skissade. Min älskling ville skissa lite så då kan väl jag också börja lite igen. Hoppas jag har kvar lite i handleden ! Så börjar lite lätt nu.. 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Har precis nu haft lite egen hårvård här hemma. Just nu använder jag ricinolja, vill att håret ska växa lite, vilket det har gjort. Har fått mer tjockt hår och det har växt en hel del, men har klippt bort de slitna nu så har börja använt de igen. Längtar tills på onsdag för då har vi egen hårvård i skolan, så tänkte göra slinger. Ska vara så skonsam om håret som möjligt så då gör jag slinger. Är lite trött nu på min frisyr, färgade sist ombre men nu har den blivit så stor så nu ska den bort.
Aja nu har jag inpackning i håret så ska skölja det nu. 

Likes

Comments