Header

I vanliga fall skulle jag börjat detta i lägg med något i stil med:

Förlåt att jag inte uppdaterat på så länge det har varit så mycket eller ingenting alls roligt att skriva om men nu är jag igång igen.

Men det är inte sanningen även om jag önskat att det va så enkelt. Jag skriver inte detta inlägg för att någon ska tycker synd om mig. Inte heller för att jag är igång och skriver här igen för det kommer förmodligen inte uppdateras på väldigt länge med tanke på vart jag är känslomässigt. Jag håller god min och försöker vara en glad och trevlig Louise men jag orkar inte låtsas längre.
Här kommer den hemska sanningen. Vill ni inte veta sluta läs nu och fortsätt känna den Louise jag dagligen försöker vara.

Så många dagar, veckor, månader som nu blivit till år. Jag bär på känslor som ingen ska behöva bära men allt för många har det precis som jag. Lilla jag, helt förkrossad, nertrampad & förminskad. Att behöva bära denna skam för deras äckliga beslut, skam för mina egna känslor och kropp. Det är en smärta som aldrig går över eller försvinner. Det är en smärta jag aldrig glömmer eller slutar känna. Så ensam inombords för det är ju en skam att berätta? Nu ger jag fan i vem som läser detta. Jag tänkte slut skämmas.

Att jag skriver detta har mycket att göra med metoo. Men jag skulle aldrig skriva på Facebook eller instagram. Det går inte att bara skriva metoo och sen är det bra. Metoo har fått mig att må så jävla skit för jag blir dagligen påmind. Jag vet inte hur det ska göra livet lättare att jag skriver detta i lägg men jag vet inte heller hur livet ska kunna fortsätta som det gör när jag inte berättar. Jag kommer nog ångra mig många gånger men varför ska det egentligen vara fel att folk vet? Det är ju inte mitt fel, det är inte mig det är fel på. Det är orättvist på så många plan. Jag betalar dyra pengar för att när det är som värst prata ut. Yes, jag har lagt ut  SÅ många tusenlappar på att få hjälp med mina känslor, för att någon jävla gång må bra. Hjälper det? Nej, men det kan i vissa fall underlätta men smärtan försvinner ju inte för det.   
Deras beslut har kostat mig så många år av smärta, så mycket pengar och framför allt tid jag hade kunnat lägga på så mycket roligare saker som JAG valt.
Mitt liv gör så ont hela tiden på grund av er era äckel.
Vissa perioder är värre än andra. Just nu är det piss. Jag fyller 25 år om inte ens en vecka och jag får panikattacker i stort sett varje dag senaste veckan för jag mår så fruktansvärt dåligt. Ska jag inte ens kunna njuta och vara glad när jag fyller 25?

Det spelar ingen roll att det gått år, de förstörde mig där och då.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sådärja då börjar vi en ny arbetsvecka. Idag blir det ett pass från 6.00 till 15.45 :)

Likes

Comments

Idag har vi varit på kalas för farmor som fyller år imorgon :) Såhär såg jag ut, jag känner mig alltid så fin när jag har på mig odd molly! 

Likes

Comments

Jaha så var det tisdag igen som också betyder invägning. Jag har inte varit på möte och vägt mig på en månad nu. Skulle dig förra veckan men då var ledaren sjuk så det blev inte så. Jag har räknat och haft koll så jag har ju gått ner sen jag börjat räkna ordentligt igen men från sista invägningen till nu har jag ju gått upp så det kommer bli ett + i boken imorgon. Men jag är redo eller vad man ska säga haha. Det är bara att kämpa på :)

Likes

Comments

Iväg och jobba, 7-15.45 som vanligt :)

Likes

Comments

Jag kan inte hjälpa att det blir en del bilder på lägenheten men jag är ju sååå nöjd. Jag älskar allt!

Det är alltid roligt att ha framme lite fina produkter och annat fint. Jag har ett fat jag använt som ljusbricka förut, nu blev det ett fat för skönhetsprodukter :)

Likes

Comments

Lite bilder från Pinchos igår med min älskling

Likes

Comments

Ikväll ska jag och Hannes äta på Pinchos nere i stan. Ska bli mysigt att hitta på något bara jag och han :)

Gammal bild men ungefär såhär glad är jag idag! :)

Likes

Comments

Hej! Idag jobbade jag klockan 6.00-12.00 och sen åkte jag och mamma och handlade lite. Jag köpte bland annat kyckling så jag kunde göra kycklingsallad till lunch. Det blev jättegott och endast 5sp för hela :) Visst det var ingen jättestor portion men jag blev väldigt mätt och hoppas jag håller mig mätt länge.

Det hände en grej på jobbet idag som jag kommer skriva mer om nästa vecka. En stor nyhet! :)

Likes

Comments

Idag har jag jobbat 9,5h effektivt arbete så nu får det räcka för idag. Som rubriken, nu tar jag kväll så fortsätter jag imorgon bitti :)

Likes

Comments