Header

Sådärja då börjar vi en ny arbetsvecka. Idag blir det ett pass från 6.00 till 15.45 :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har vi varit på kalas för farmor som fyller år imorgon :) Såhär såg jag ut, jag känner mig alltid så fin när jag har på mig odd molly! 

Likes

Comments

Jaha så var det tisdag igen som också betyder invägning. Jag har inte varit på möte och vägt mig på en månad nu. Skulle dig förra veckan men då var ledaren sjuk så det blev inte så. Jag har räknat och haft koll så jag har ju gått ner sen jag börjat räkna ordentligt igen men från sista invägningen till nu har jag ju gått upp så det kommer bli ett + i boken imorgon. Men jag är redo eller vad man ska säga haha. Det är bara att kämpa på :)

Likes

Comments

Iväg och jobba, 7-15.45 som vanligt :)

Likes

Comments

Jag kan inte hjälpa att det blir en del bilder på lägenheten men jag är ju sååå nöjd. Jag älskar allt!

Det är alltid roligt att ha framme lite fina produkter och annat fint. Jag har ett fat jag använt som ljusbricka förut, nu blev det ett fat för skönhetsprodukter :)

Likes

Comments

Lite bilder från Pinchos igår med min älskling

Likes

Comments

Ikväll ska jag och Hannes äta på Pinchos nere i stan. Ska bli mysigt att hitta på något bara jag och han :)

Gammal bild men ungefär såhär glad är jag idag! :)

Likes

Comments

Hej! Idag jobbade jag klockan 6.00-12.00 och sen åkte jag och mamma och handlade lite. Jag köpte bland annat kyckling så jag kunde göra kycklingsallad till lunch. Det blev jättegott och endast 5sp för hela :) Visst det var ingen jättestor portion men jag blev väldigt mätt och hoppas jag håller mig mätt länge.

Det hände en grej på jobbet idag som jag kommer skriva mer om nästa vecka. En stor nyhet! :)

Likes

Comments

Idag har jag jobbat 9,5h effektivt arbete så nu får det räcka för idag. Som rubriken, nu tar jag kväll så fortsätter jag imorgon bitti :)

Likes

Comments

Har jobbat mellan 7.30-15.15 och sen var jag och lämnade grejerna på risbergs för att även hämta mer. Nu ska jag jobba lite till ikväll då det är lite bråttom med detta jobbet. Men innan jag fortsätter ska jag äta ett litet mellanmål. Jag har inte ätit kiwi på flera år för jag fick alltid reaktion i halsen när jag åt det förr men jag tycker det är så gott så ska testa idag så får vi se hur det går.

Likes

Comments