Header
View tracker

Lite bilder från Pinchos igår med min älskling

Likes

Comments

Ikväll ska jag och Hannes äta på Pinchos nere i stan. Ska bli mysigt att hitta på något bara jag och han :)

Gammal bild men ungefär såhär glad är jag idag! :)

Likes

Comments

Hej! Idag jobbade jag klockan 6.00-12.00 och sen åkte jag och mamma och handlade lite. Jag köpte bland annat kyckling så jag kunde göra kycklingsallad till lunch. Det blev jättegott och endast 5sp för hela :) Visst det var ingen jättestor portion men jag blev väldigt mätt och hoppas jag håller mig mätt länge.

Det hände en grej på jobbet idag som jag kommer skriva mer om nästa vecka. En stor nyhet! :)

Likes

Comments

Idag har jag jobbat 9,5h effektivt arbete så nu får det räcka för idag. Som rubriken, nu tar jag kväll så fortsätter jag imorgon bitti :)

Likes

Comments

Har jobbat mellan 7.30-15.15 och sen var jag och lämnade grejerna på risbergs för att även hämta mer. Nu ska jag jobba lite till ikväll då det är lite bråttom med detta jobbet. Men innan jag fortsätter ska jag äta ett litet mellanmål. Jag har inte ätit kiwi på flera år för jag fick alltid reaktion i halsen när jag åt det förr men jag tycker det är så gott så ska testa idag så får vi se hur det går.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Idag jobbar jag hemifrån då det inte riktigt löste sig med Doris idag. Men det är ju väldigt bra att det faktiskt gick att ens lösa så jag kunde jobba hemifrån och inte bara behöva säga nej till jobb. Behöver ju cash ;) Så här har ni min arbetsplats idag. Det är tur att vi köpt detta stora fina bordet så jag får plats med allt haha :)

Likes

Comments

Ikväll blev det falukorv i ugnen med potatismos. Dyrt i points men väldigt gott. Jag gjorde mina bitar i en egen liten form för Hannes gör ju sås som är med i ugnen men jag ville inte ha det. Tyckte det såg så gulligt ut i den lilla formen haha :) Falukorv med mos för mig landade på 12sp men det kan det få vara värd ibland.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat 6.00-16.15. Blev en lång dag men det gick bra :) Hannes har varit ledig idag så han har monterat ihop stolarna och bordet under dagen, det blev bra! Det är ju 6 stolar och ett stort fint bord men ändå känns det inte alls trångt.

Hela gruppen var på rea och efter att ha räknat av både presentkort och pengarna vi fick för det förra bordet så betalade vi 2200kr för hela kalaset. Ett riktigt kap! :)

Likes

Comments

Ikväll blev det pizzamacka med skinka, ananas och ost med sallad till, 8sp. Det är väldigt enkelt och gott om man inte vill ha något stort :)

Likes

Comments

Jag skrev tidigare idag att vi skulle köpa något efter jobbet, en matgrupp! :) Vi sålde det jag har haft sen innan som är ett högt typ barbord med 4 höga stolar och byter ut det till vanlig höjd och 6 stolar.

Här har jag monterat första stolen, 5 kvar.

Likes

Comments