Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Favoriten just nu till antingen frukust eller lunch är bananvåfflor med en klick vaniljkvarg och hallon :) 6 sp för allt och det är väldigt mättande! Som sagt, favoriten!

Jag ska snart iväg till jobbet men ska först äta frukost tillsammans med Hannes :)

Likes

Comments

Yes nu ska jag iväg hem till Sanna för att kika på de sista avsnitten av Greys Anatomy. Här har ni min outfit för kvällen :)

Likes

Comments

Godmorgon!

I dag ska jag ut och slipa och spackla en andra gång i lägenheten. Ska först göra mig lite god frukost och äta samtidigt som jag läser skvallertidning vilket jag ääääälskar av någon anledning. Jag ska försöka ta lite bilder på bygget så ni får se hur långt vi kommit :) Men nu ska jag stiga upp ur sängen haha och göra den dör goda frukosten ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Lägenheten börjar verkligen ta form nu. Allt gips upp, dags att köpa golvet vi bestämt oss för och även smälla upp sist väggen. Längtar tills det är klart! Visst det har tagit längre tid än vi trodde men sen har vi också fått göra precis allt själva. Vi trodde vi skulle få lire mer hjälp. Men farfar har verkligen hjälp till så han ska få ett ordentligt tack när allt är klart :) Men nu börjar det ta sig vilket är väldigt skönt!

En bild från igår. Vi höll på fram till 21.30 och så kommer vi nog hålla på nu ett tag så vi blir klara :)

Likes

Comments

Det har blivit mycket matinlägg idag haha :) Här har ni i alla fall min kvällsmat som jag åt bär vi grejat klart i lägenheten för kvällen. 6 sp

Likes

Comments

Två äpplen från trädet i trädgården och en Celsius :)

Likes

Comments

Idag är jag ledig så jag tog en ordentlig sovmorgon. Så istället för vanlig frukost blev det typ brunch. Gjorde en hallon & blåbär smoothie toppad med crunchy & färska hallon. Blev 10 sp totalt. Så mycket brukar jag aldrig äta frukost för men nu blev det ju lite mer som lunch :)

Ikväll ska vi fortsätta att sätta gipsskivor i lägenheten. Vi hann med hälften igår så ikväll ska allt gips upp :)

Brukar inte ta bilder på min mat men detta såg sååå gott ut så jag var tvungen :)

Likes

Comments