Header
View tracker

Nu ska jag göra precis vad Doris gör på bilden, ska bli SÅ skönt. Godnatt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det 7:e dagen i rad som jag har håller mig till de smart-points jag ska äta på en dag. Målet är att inte äta av mina veckopoints denna veckan, har totalt 35 extra veckopoints utöver mina 30 dagliga att använda under veckan. Har ätit 2 så har 33 kvar men det var inget jag unnade mig utan helt enkelt en dag jag var uppe tidigt och fick ta ett lite större mellanmål än vanligt. Idag har jag ätit 26 av mina 30 och känner mig nöjd :)

Jag gick tyvärr upp 0.2kg på denna veckans vägning. Det är dock ingenting jag egentligen ska hänga upp mig på då jag haft mens den veckan och jag kan inte styra hur min kropp regerar på det. Jag åt inte för mycket så jag gjorde det jag kunde men det räckte inte. Det är första gången på 10 veckor jag gått upp så jag är egentligen ändå nöjd. Nu på tisdag SKA jag ha gått ner och jag jobbar som tusan för att gå därifrån nöjd på tisdag! :) Tagga tagga!

Likes

Comments

View tracker

Ledig, fina fransar, sovit först natten i lägenheten och varit på Ikea :) Som sagt, bra jävla fredag!

Likes

Comments

Lunch på stan med mamma. Blev en kycklingsallad från cactuz :) 7 sp för hela men orkade bara halva så unnade mig även en bit bröd :)

Likes

Comments

Idag blev det fransar och jag är så nöjd! Diskreta men ändå så fina :)

Likes

Comments

Jag har inte så mycket att berätta då det inte händer speciellt mycket just nu. Det jag gjort både sig & igår är städning. Igår damma jag och dammsög och idag svabba jag golvet och städade lill-toan. Jag har även gjort klart mina kalendrar till mamma & Hannes. Första klappen ska ju öppnas imorgon :) Det tar sin lilla stund att slå in alla små klappar och märka med datum haha. Det är det som hänt typ.

Imorgon ska jag in till stan och sen ut till Ikea för att köpa lite saker till sovrummet. Sängen ska monteras ner från rummet vi bott i medan bygget och sen monteras upp igen i lägenheten när som helst.

Har ingen bra bild på något kul så blir en bild på sötnosen Doris

Likes

Comments

Här nedan är en panoramabild över hur lägenheten ser ut just nu. Eller i alla fall vardagsrummet & köket :) Spisen står inte på plats i ön där den ska vara dock. Vi har bara tagit upp den. Kylskåpet är även uppe nu :) Nu idag fortsätter vi med lister i tak & golv. Det är dock knepigt med listerna i taket med en massa vinklar. Men vi ska nog få ihop det ;)

Likes

Comments

Igår kväll var det prisutdelning för totalen i västkustcupen där jag blev 2:a. Jag fick med mig en pokal och presentkort hos MA-motorsport på 500kr. Det var även lite mat men inte jättemånga man kände så vi stannade inte jättelänge. Doris var ju ensam hemma också så vi åkte hem till henne vid halv 10, prisutdelningen började vid 7.

Likes

Comments

Filmen var dålig. Sååååå det blev spelfredag istället :)

Likes

Comments