Tänkte att jag kunde visa er några snaps från sportlovet. I förra veckan var jag nämligen i St. Anton med några vänner. Tog tyvärr inte så mycket bilder under resan så har inte så mycket att visa men här är några bilder iallafall haha :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På senaste tiden har vi inte varit särskilt aktiva men planerar att komma igång lite mer nu!

Igår köpte jag några semlor på St. Jakobs stenungsbageri i Lund på vägen hem från skolan, eftersom det var fettisdagen. De var verkligen supergoda, gillar inte semlor så mycket egentligen men det är något särskilt med St. Jakobs semlor. I eftermiddag tänkte jag mest ta det lugnt och se till att få lite skolarbete gjort.

Ha en bra onsdag!

//Louise

Likes

Comments

Älskar verkligen fredagar!

Det får bli ett kort inlägg idag men var i skolan tidigare, sedan gick jag och fikade vilket var supermysigt! Anyways, ska snart möta upp några vänner för att gå och handla lite godis, chips och popcorn så vi kan mysa ner oss till en film när vi kommer tillbaka!

Ha en fortsatt bra fredag! / Louise

Likes

Comments

Go' kväll, idag har inte varit en särskilt händelserik dag. Jag var ledig från skolan så passade på att ta lite sovmorgon och vaknade sedan upp till nybakade scones. Efter frukosten, pluggade jag en stund sedan begav jag mig mot Malmö där jag och mamma kollade i lite butiker. Efter det mötte jag upp Rebecka på stan sen gick vi till Holy Greens och åt. Mot kvällen gick vi bara runt lite på UF-Julmässan.


Likes

Comments