View tracker
View tracker

Vi har inte haft någonting på väggarna i sovrummet sen vi flyttade in (över ett år sen). Jag har velat haft något naturmaterial men har inte kommit på hur jag vill att det ska se ut. Men förra veckan knåpade jag ihop den här av en pinne jag hittade ute, lite snöre & torkade rosor jag fått av H. Jag är skit nöjd. Tycker den blev riktigt fin & passar verkligen in i vårat sovrum.

Vad tycker ni?

Likes

Comments

View tracker

Måste bara tipsa om min favvo podcast at the moment. Nämligen Brother from another mother podcast. Kristoffer känner kanske några av er igen från youtube kanalen Familjen Palmkvist Cardell. Nu har han & hans kompis Johan startat en podcast & den är så jäkla bra! Dom är sjukt roliga & dom bjussar verkligen på sig själva.
Jag ser verkligen fram emot imorgon när nästa avsnitt släpps.

Ni kan hitta den i alla olika podcast appar.

Likes

Comments

I helgen fräschade jag till min gamla dr martens. Dom börjat bli redigt slitna men jag älskar dom. Sjukt sköna vinterskor & så tycker jag dom en grymt snygga. Jag smörjde in dom med nått skovax jag hittade i en låda. Dom blev så mycket fräschare. Eller vad tycker ni?
EFTER : FÖRE

Likes

Comments

Igår sa min lärare nått som fick mig att hajja till. Hon sa nått i stil med att vi varje dag gör passiva val & att vi alla borde göra mer aktiva val (nått sånt ja kommer inte ihåg ordagrant). Och då jäklar plinga de till hos mig. Det är ju så sant! Ja menar hur ofta gör vi inte saker bara på medhåll eller gör något vi egentligen inte vill bara för att någon annan vill det. Då tänkte jag bara nää nu jäklar ska jag bli mer aktiv. Och vips så blev ja reserv för att gå skyddsrunda på skolan ifall ordinarie blev sjuk hehe. Okej de va kanske inte så ja tänkte men men.... haha

Jag måste börja tänka att jag ska göra mer aktiva val i vardagen & livet i allmänhet. Vill jag nått då får jag fan se till att det blir så. Jag är grym på att peppa andra men jättesvårt att peppa mig själv.
Varför är det så?

Nej nu jäklar blire skärpning!

Btw this snapchat filter tho!!

Likes

Comments

När det var Black Friday förra helgen så klickade jag hem lite grejer till mig själv från madlady. En mjukisdress i sammet, ett läppstift från Gerard Cosmetic & en setting spray från Gerard Cosmetic.
Jag älskar Gerard Cosmetics matta liquid läppstiften. Tror jag har 5 stycken nu. & jag hade sett Elin ha detta & det såg så sjukt snyggt ut så ja va bara tvungen att beställa det. Skinny dip heter färgen. Och setting sprayen har jag velat haft länge men den har alltid vart slut när jag har velat beställa. Jag beställde i doften jasmine & ja nog luktade den jasmine alltid. Eller luktade... den stank! Är det bara jag som tycker att dom luktar för mycket? för jag har inte läst en enda recension om att dom skulle lukta så mycket. Ärligt talat tror jag inte ja kommer kunna använda den nå mer för jag klarar inte av den starka lukten. Så om någon vill köpa den för en billig penning så kan ni hojta ;) endast använd en gång.

HÄR & HÄR kan ni läsa om dom andra läppstiften från Gerard Cosmetic.

Likes

Comments

Hej hörni!
Nu ligger min förlossningsberättelse uppe på Youtube kanalen Gravid vecka för vecka.
Jag va ganska trött för jag hade försökt spelat in den ex antal gånger men de gick sådär med ett sjuk barn så fick vänta tills H kom hem från jobbet & då va de ganska sent men ja får upp energin lite bättre på slutet.
Sen glömde jag säga att jag fick epidural & att ja vart ju igångsatt 15 dagar över men hon kom ju 16 dagar efter bf.
Men om ni vill kan ni även läsa min förlossningsberättelse HÄR!

Kika gärna in klippet & prenumerera på Gravid vecka för vecka :)

Likes

Comments

Yes jag fick tag på en track suit från Mini Rodini & Adidas samarbetet. Och den är sååååå fin. Dock hade jag velat ha en storlek större för ja tror korvis kommer växa ur den här ganska snabbt. Men ska kolla om någon vill byta. Ska bli spännande att se hur dom andra kommer se ut. Det kommer komma fyra släpp under nästa år. Men dom släppen kommer komma i större upplaga.

Fick ni tag på nått?

Likes

Comments

Vi började morgonen med att gå upp & kolla på julkalendern & äta frukost. Tror den fick bra betyg då Amy Stella inte började äta förens den va slut.

Korvis är ju fortfarande sjuk men jag hade ett ärende på stan så hon fick mysa ner sig i vagnen. Tror hon bara tyckte de va skönt att komma ut lite. När jag ändå va ute på stan kom ja på att Mini rodini släppte ju sin kollektion tillsammans med adidas idag så jag gick dit & kikade. Lång kö & restriktioner om att man bara fick köpa två varor. Tror ni jag köpte nått?

När vi kom hem sen va de dax för prommis med Ninja. Och när vi gått en bit så ser jag två lösa hundar som springer runt & busar men ingen ägare. Så vi går efter dom en lång stund & jag bestämmer mig för att ringa polisen ifall det är någon som saknar sin vovvar. Till slut tappar jag bort dom för dom sprang flera meter före. Men jag hoppas dom kom hem till slut. Även fast dom såg ut att ha riktigt roligt.

Sen har jag faktiskt spelat in en video nu på kvällen. Lägger upp den här så snart den är ute.

Likes

Comments