Glöm inte att prenumerera på min youtubekanal!
Ni hittar den HÄR!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

De här med face mists/ ansiktsvatten hörrni. Hur jäkla underbart är inte det. Nu älskar jag de dock en uns mer på sommaren av självklar anledning (varmt) men ändå. Hade länge Kiels kaktus mist som favvo, eller ja jag har det forfarande men nu har jag testat en ny goding. Nämligen denna från Emma S. Luktar helt underbart. Inte för starkt som vissa andra (* host acos host *). Bra spray & väldigt prisvärd.

Vilken är er favvo mist?

Likes

Comments

Enda sen jag fick den här shower gelen ifrån Rituals i en glossybox så har jag vart kär. Jag älskar doften, jag älskar gelen som blir som ett skum. Jag älskar allt med den!. Och utan att min svärmor ens hade koll på det så fick jag det här settet av henne när vi hälsade på sist. Om jag blev glad? Svar ja!
Nu vill jag bara testa mer från Rituals.

Har ni testat några produkter ifrån Rituals?

Likes

Comments

I reklamsamarbete med Loppibloggbag & Provena

Hur duktiga är ni på att äta mellis?

Utan att överdriva så äter jag faktiskt mellis 3 gånger om dagen. en gång på förmiddan, en gång på eftermiddan & så ett litet kvällssnack. Dom här färdiga portionsförpackningarna är verkligen det perfekta mellanmålet. Bara blanda med 1,5 dl vatten & in i micron på en minut & så har du dig en skål med supergod gröt. Antingen med smak eller naturel. Sen är det bara att tillsätta det du tycker är mumsigt. I mitt fall blev det med en sked äppelmos. Gott & mättande. Nu är jag supersugen på att testa deras bröd också.


Har ni testat något från Provena?

Likes

Comments

Alltså denna godingen har jag suktat efter sen jag första gången la mina ögon på den. Tur för mig då att jag faktiskt vann den i en instagramtävling! Yeyyy. Inne hos Josefine (Kika in hennes kanaler, instagram , blogg , youtube ) Hon är grym! 

Okej alltså kolla på den här paletten. Det står typ mitt namn på den. Skulle jag bara få äga en palett så skulle det lätt vara den här. Precis alla färger jag behöver. Och jag älskar allt med den. Pigmenten, hållbarheten. ALLT!. Skynda fynda om ni vill ha den för jag har för mig att den är limited edition & ni vill inte missa att ha den i er samling.

Likes

Comments