Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

2012 har nog vart det både bästa och sämsta året.

början av året var helt okej men till våren -början av sommaren var det ett rent helvete. mådde dåligt konstant men i ungefär mitten utav sommaren blev det mycket bättre. och nu i höst har det vart underbart.

 

jag blev bra vän med Elin och det är jag otroligt glad över eftersom jag kan vara mig själv med henne och har alltid kul.

jag började umgås mycket mer med Tea som är både min granne, barndomsvän och en riktigt bra vän, underbart.

jag blev kär på riktigt i världens finaste kille som jag mig till den lyckligaste personen i världen, jag älskar dig Adam.

jag har även lärt känna en del underbara, roliga och fina personer, tack! 

Likes

Comments

Tänkte göra ett litet godnatt inlägg. åkte till ett ställe lite utanför falkenberg igårkväll då adam var så forever alone så jag fick offra mig och ta mig dit.. fast det är inget o klaga på, fick tillbringa natten med världens bästa kille. hans morsa hämtade oss runt 7  sen var det bara för oss att åka hem och sova. åkte hem någon gång på eftermiddan och packa lite sen vidare till papi.

men nu ska jag ta och lägga mig, har rätt mycket som ska fixas imorgon inför nyår.. godnatt och sovgott!

Likes

Comments

Sov hos adam igår till idag, åkte till Göteborg tidigt med Daniel och Elin som hoppade på i Varberg. Fick bara ett iphoneskal med mig hem och så piercade jag mig i örat, alltså har jag två helix nu eftersom jag hade ett innan så tog jag ett precis nedanför, hihi :)
Tänker starta ny blogg första januari och blogga väääääligt ofta för att ni ska ha något att läsa om, puss!


Likes

Comments

fuck detta, jag hade sett fram emot jordens undergång.. :(

har suttit klar i evigheter, gick upp vid 8 och gjorde mig klar snabbt. om ungefär en halvtimme drar jag mig till bussen så jag kommer till skolan, bloggar mer senare om jag har något intressant att säga, vilket jag aldrig har, puss!

Likes

Comments

som rubriken säger så flyttar vi till sommaren, vi har en till lägenhet men det var inte meningen att vi skulle flytta dit ÄN, men det blir visst till sommaren..

Har inte vart i skolan på hela veckan, men imorgon släpar jag mig dit eftersom det är julavslutning oså och om 4 dagar är det julafton, dock firar vi inte som vanligt då det hänt en sak, men det är inget jag skriver ut här inte..

imorgon träffar jag Adam (Killen på bilden i förrförra inlägget, fick en kommentar då någon undrade vem de va) och på onsdag åker jag och Elin upp till göteborg för att hitta en nyårsklänning till mig och jag får PANIK fall jag inte hittar någon. men skorna har jag redo! eller jag ska bara hitta dom hehe..Likes

Comments

Färgade mitt hår ljusbrunt igår, blev inte nöjd så jag ska nog färga det rödbrunt istället och bleka det till sommaren istället. Jag trivs bäst i blont men det var väldigt jobbigt att få utväxt hela tiden.. Sitter iallafall just nu på tåget så tänkte passa på att blogga lite, puss!

Likes

Comments

Har haft världens sämsta uppdatering jag vet.. I fredags var jag på stan med Paulina, käka pizza och så. Senare på kvällen var jag på julshow med Tea och sen träffade vi Elin och kollade på film hos mig och så sov vi även här. Igår träffade vi Kamil och Fredrik en stund på stan och på kvällen åkte jag hem till adam och sov där, kom till Varberg lite innan 6 och gick på stan med Felix, sen träffade vi även angelica och Jenny och någon mer som vi var med lite. Har precis käkat kebabtallrik och lagt mig i sängen, ska sätta på en film o sen sova. Puss!
Likes

Comments