God förmiddag! Klockan är just nu runt 13-tiden och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Vaknade vid 09 ungefär, gick upp och städade lite sen la jag mig igen. Lilltjejen följde även med mig och sov en stund för att sedan vakna upp och vilja mysa. Hon har blivit på sånt myshumör de senaste emot mig, förr har det alltid varit Nickolina som gäller då det är hennes katt men nu det senaste så lämnar hon mig nästan aldrig ifred. Kanske beror på att jag är hemma med henne varenda kväll medan Nickolina åker bort.

Såg även att det har kommit en del snö, hur mysigt!? Jag hör hur alla bilfantaster sladdar utanför på vägarna och ser hur grannens barn springer runt i overaller och försöker bygga snögubbar ❄️
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska alldeles strax göra något att äta sen ska jag väl bara ta det lugnt. Kanske åker med Dennis ut en sväng ikväll, vi får se!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår kväll var en utav de värsta kvällarna jag varit med om på länge. Missförstå mig inte, jag är jättelycklig innerst inne, men helt ärligt så är det alldeles för mycket som sliter mig isär för tillfället. Det är personliga saker som jag inte kan påverka på något sätt och det är hemskt. Min trygga punkt, min mamma är bosatt 16 mil ifrån mig och det gör mig så ledsen att veta att jag inte kan krama om henne när jag inte mår bra.. Som tur är har jag världens mest fantastiska pojkvän som kommer och pussar på mig när allt är som värst.

Sitter hos min kära syster för tillfället och kollar på idol, Dennis är iväg med sin bror så jag håller henne sällskap och det har jag inget emot. Vi har köpt lite godis som vi gottar oss med. Skönt att få komma iväg lite trots att det bara är på andra sidan stan 😅 

Likes

Comments

1. Har du något smeknamn?

Dom flesta kallar mig för Lollo.

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Blåsa i glaset innan jag häller dryck i de.

3. Andra måsten?

Sova med strumpor på.

4. Några lyxvanor?

Det har jag nog inga!

5. När ingen ser, vad gör du då?

Dansar fuldans i hela lägenheten.

6. Vad stör du dig på hos andra?

En sak som jag stört mig mycket på under den senaste tiden är människor som ljuger mig rakt i ansiktet när jag dessutom redan vet sanningen. Sen har jag nog så länge jag kan minnas stört mig på människor som ska upprepa sig hela tiden.

7. Vad är din sämsta sida?

När jag är hungrig så kan mitt humör verkligen gå upp och ned. Jag kan säga saker jag inte menar och det är något jag skäms över.

8. Vilken sida av sängen sover du på?

Vänster, närmast dörren. Då vet jag att Sebastian inte kan rymma ifrån mig mitt i natten utan att jag hör de då han behöver gå förbi mig och även passera halva rummet innan han kommer fram till dörren 😉

9. Vad gillar du för filmer?

Jag gillar faktiskt de mesta! Har ingen speciell genre jag gillar mer.

10. Gråter du ofta?

Ja det gör jag.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Det är ofta jag ber mina nära och kära att bara stanna upp och andas, inte tänka så negativt hela tiden samt inte ge tid till någon ånger - Absolut inget jag gör själv, tyvärr.

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Jag sjunger faktiskt inte i duschen.

13. Vad önskar du dig mest just nu?

Att jag och Sebastian flyttar ihop.

14. Vilken maträtt är din favorit?

Potatis, hemmagjorda köttbullar och hemmagjord gräddsås!

Likes

Comments

Har intalat mig själv att det kanske vore kul att börja blogga igen, men har absolut inget att skriva om. Jag älskar att läsa bloggar där mina vänner skriver om sina dagar osv, men mitt liv är inte lika händelserikt om man säger så 😅
Är hemma hos syster just nu, både hon och Dennis slutar jobbet om en timme så ska säga hej till dom innan jag beger mig hemåt. Väl hemma så ska jag försöka städa lite och sen vänta på att Sebastian kommer hem och pussar på mig. Hoppas alla har en bra dag!

Likes

Comments