inte för att det är det lättaste, men det är något att sträva efter och kämpa för att komma till.

saker tar sin tid, men ibland verkar det som att en del inte kan förstå det..
ju mer man pressar och trycker på så backar jag, blir mer mot och kanske inte lika sammarbetsvillig, det är något jag gör omedvetet när jag går in i försvar..

som jag alltid sagt, "tiden läker alla sår, men ärren finns kvar!"
vissa saker tar längre tid än andra att bearbeta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som vanligt så går det år & dar mellan mina uppdateringar, vet inte varför jag skriver nu heller egentligen, vet inte varken vad jag ska skriva, tänka eller känna just nu..

Jag lever i alla fall, och det är väl huvudsaken.
jag får väldigt ofta höra saker om mig i förbifarten, snälla, rara människor, sluta prata om mig, fråga mig om det är något ni vill veta, trots allt är det ju bara jag som har svaren på vad som händer och sker runt mig.
Det är inte många i Ljusdals kommun, eller någon annanstans som kan sträcka på ryggen och säga, "men det där visste jag om Louise" när jag väl kommer släppa ut allt och berätta om mig och mitt liv senaste tiden, så sluta prata OM mig och prata MED mig istället om det är något du vill veta..

mer än såhär tänker jag faktiskt inte skriva nu, har inte så mycket jag känner att jag kan formulera ut i text för tillfället.. speciellt inte som ska vara fullt förstående ord och meningar för någon annan. så himla mycket jag vill skriva, men det skulle innebära att jag fick sitta här resten av natten, och det låter inte alls så lockande.

Ska dra täcket över huvudet och försöka sova nu faktiskt.   
Likes

Comments

Nu har man släppt av lilljänta hos pappsen, en barnledig helg väntar.
Lördag blir det nog åka lite motorcykel, annars har jag inte mycket planerat, bara ta det lugnt. :)

Häromdagen hade Minnah väldigt skoj med en penna, slutade med att ansikte, ben och armar samt nacke va rosa, in i duschen med en disksvamp och skrubba, det tyckte fröken va mindre roligt, så jag sa till henne att så blir det om man målar på sig, så hon lovade att inte göra om det.
Idag var det samma visa igen, dock "bara" runt ögonen, då tappade jag det åh bröt av pennan, sen tog vi en smink-servett denna gång, lite mildare. Men nu sa jag även åt henne att om hon fortsätter får hon pennförbud igen och jag tar alla hennes tusch-pennor. :) trotsen är väl för underbar!

Vackert tyckte Minnah. :)

Likes

Comments

Längesen jag uppdaterade nu, ber om ursäkt för det.
Hänt mycket senaste veckan, men känns samtidigt som att man inte får något gjort alls, eller att man kommer framåt i tillfrisknandet alls..
Känner inte för att skriva så mycket, så jag slänger in lite bilder istället ifrån senaste tiden! :)

Fått ordning på eldstaden på gården iallafall, så har spenderat lite tid vid den, grillat både låtsas marshmallows och riktiga med dottern.

Var till Sveg på midsommarafton med Jenny, Elin & Minnah. Emelie kom när hon hade slutat jobba, Minnahs pappa kom även ner en sväng, minnah som var fotograf under den dagen.
Hade även med oss Tindra & Diva, Linns otroligt charmiga hundar. :)

Minnah har lärt sig skriva sitt namn, lite knackigt fortfarande, men man kan ju inte begära så mycket av en liten tjej på snart 4 år. :) <3 jag är iallafall mycket stolt över hennes framgång med allt här i livet! :)

Likes

Comments

Ja igår var man ut en sväng, åkte, tittade och njöt utav alla fina bilar. Åkte impala ner, men blev stoppade av farbror blå på motorcykel för vi var några fler i bilen än vad vi fick vara. Jag, Christian åh Linn hoppade över i en annan bil och åkte några varv i den.

Köerna på toaletterna på mackarna var ju som beräknat galet lång så vi kissade i det fria, jag brände arslet åh benet på brännässlor, inte kul!
Gick in på järnvägs en sväng åh träffade lite folk, vid 1 tiden gick vi åh käka mat sen åkte vi hem.
Jag förstår inte varför jag påverkas så inihelvete i kroppen utav att se, höra eller känna av en viss person, men det är som att vända på en 5-krona, allt kan vara kanon, frid och fröjd, men utav att bara se Karl-jäveln så kastas man ner på botten igen!! Där har jag ingen större lust att vara, därifrån jag ska ta mig upp.. Gått flera månader åh visste inte att det skulle kännas såhär efter så lång tid, men det är ju så sällan jag ser honom så kanske är därför..

Nu ska jag åka till Christian åh Linn och se hur dom har det. :)

Likes

Comments

Pappahelg för lillstumpan, sitter just nu och väntar på att han ska komma hem ifrån jobbet, kråka leker lite i lekparken utanför.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, jag har idétorka..
Alltid samma sak när jag ska ha en blogg, efter några dagar vet jag inte vad jag ska skriva.. Jag vet ju inte vad ni vill läsa om.. Kommentera massor med förslag så det blir lite lättare för mig!

Likes

Comments

I framtiden kommer det bli bättre bilder här på bloggen då jag införskaffat mig en ny telefon med bättre kamera! Prisa gudarna, skatteåterbäringen har kommit! :)


Är väldigt trött och slut idag, både i kropp och själ känner jag.. Sovmorgon imorgon? - ja tack!!
Läkarbesök på måndag, får se hur det går, hoppas jag får den hjälp jag behöver nu och att jag tar emot den!

Umgåtts med en väldigt saknad vän nu på eftermiddagen, så skönt att kunna få prata av sig om allt och ingenting!

Puss&kram

Likes

Comments