https://youtu.be/G7GW8-WGvPQ

Hej alla finisar, nu är jag tillbaka på bloggen igen, pågrund av ett uppehåll. Då jag har haft jätte mycket att göra. Som ni kanske inte vet så har vi flyttar till ett jätte stort hus och vi trivs super bra, snart är de jul med och snart dags att börja julpynta. Och vi ska både pynta ut och inne.

Då vi älskar julen, hoppas även att ni tycker de är kul att jag är tillbaka på bloggen. Har även startat en Youtube kanal och jag kommer att länka kanelen i slutet av inlägget, så gå in och följ den vet jag och där kommer ni att få följa oss i vad allt vi gör och en annan massa roliga grejer.

Nästa video och inlägg kommer att vara när vi gör läskiga pumper och annat som hör hemma med halloweenen så hoppas att ni kommer att gilla de

Men glöm nu inte att prenumerera på kanelen och på min vlogg...

Puss och kram alla fina underbara människor

Länk till min Youtube-kanal :
https://youtu.be/G7GW8-WGvPQ

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då har man sökt till ensam mamma söker, och fick ett mail igår att dom ville kontakta mig omgående. Så nu väntar jag bara på att dom ska ringa upp mig och då förhoppningsvis ska jag komma på slutaudision i Stockholm och jag hoppas att jag blir en av mammorna i år, jag håller alla tummar och tår på att jag kommer med. det hade varit så himla kul och hur vilken upplevelse och se ifall man kan finna kärleken på de visste. håll nu alla tummar att jag kommer med. och kommer jag med så kommer programmet att visas i höst.

puss & kram alla finisar :)

Likes

Comments

Hej finisar!

jag blir så arg/iriterad och förbannad. Alla på Youtube har antingen add, adhd, panikångest, deprition eller socialfobi. nu får ni väl sluta, dom på Youtube tror att det är någon jävla trend av att ha någon av dessa funktionshinder, och detta gör min så jävla förbannad, för de finns verkligen folk som lider av dessa funktionshinder som inte skryter om de eller som gör de till någon jävla trend. Och alla som startar Youtube kanal tror dom har någon av dessa funktionshinder, alltså säger bara ge er.

många tror att adhd, add, panikångest, socialfobi är sjukdomar men de är de inte det är en funtionanedsättning, och ingen sjukdom. skillnaden är att en sjukdom är övergående och den försvinner, medans en funktionsnedsättning är en nedsättning som man lever med hela livet och den försvinner inte, och man föds oftast med en funktionsnedsättning.

blir bara så jävla arg och iriterad. Ge er nu och sluta GÖr dessa funktionshinder till någon jävla trend för de finns människor som lider något fruktansvärt. så lägg nu ner och skärp er. Detta är inte klokt. Och ta reda på fakta innan ni uttalar er. de e en stor skillnad mellan funktionshinder/funktionsnedsättning och sjukdom!!!!!

Vill bara skriva av mig, då detta gör mig så arg och iriterad!

Likes

Comments

Hej alla finisar!

nu är jag tillbaka på bloggen. Då jag har haft jätte mycket att göra och ja har haft allmänt mycket att göra, nu tänkte jag göra en uppdatering. för er som redan följer och för er som e nya så kommer jag att presentera mig lite snabbt.

det som har hänt är att jag och min son har flyttat till vårt dröm hus på landet, och huset är på 120kvm och de är så fint och vi trivs så himla bra. och snart fyller även plutt 2år alltså om 2månader. det är inte klokt vad tiden går fort. Vi va även på Ullared igår och köpte en massa saker till vårt hus.

för er som e nya på bloggen, så heter jag Louise är 28år gammal och har en son på snart 2år. jag är ensamstående mamma och det har jag varit sen start. får många frågor om ifall det är jobbigt att vara ensamstående och hur man får tiden att räcka till.

för min är de så skönt att vara ensamstående och de är inte jobbigt alls, älskar att vara mamma. och för mig så räcker tid perfekt till, man hinner med att göra så mycket när ens barn går på dagis. så jag förstår inte varför folk säger de e jobbigt och att dom inte hinner med, de e bara slut snack. man hinner med allt om man bara vill.
jag arbetade tidigare som frisör, men är sjukskriven pågrund av min fot  men de kommer jag ta mer i ert annat inlägg. kommer även att berätta om min förlossning i ett annat inlägg.

men ville bara göra denna lilla uppdatering

puss och kram så länge. så hörs vi i nästa inlägg

Likes

Comments