Finns det något sötare än kattungar?

För en vecka sedan var jag och mamma på kattutställning, vi ställde dock inte ut någon utav våra katter utan var bara där som åskådare. Vi hade då inte en tanke på att skaffa en till katt då vi redan har tre men sen var det en där som hade tre små kattungar av samma ras som Mario (somali) och en utav dessa tre hade inte blivit tingad ännu och efter att fått se några bilder så kunde vi inte säga nej. Det svåra i detta var dock att övertala pappa... Men efter lite tjat, övertalning och visande av bilder så kunde han inte säga nej längre. Så om ungefär 4-5 veckor flyttar denna lilla krabat hem till oss. Då det inte är så jätte långt mellan uppfödaren och oss så passade jag, mamma och Linn på att åka och titta på Alchemy och hennes syskon. Passade då på att ta några kort på dom, men det var inte lätt ska jag säga, de var överallt och ingenstans och klättrade men lyckade i alla fall få några bra bilder på dem.

Den lilla med blått halsband är lilla My´s bror Avelerion. My har lila halsband och hennes syster Amaranthine har rött halsband.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1.Börja med att gå in på Polyvore.com sedan väljer du att antingen logga in eller gå med, vilket är hur enkelt som helst och kostar dessutom ingenting.

2. Sidan kommer efter steg ett att se ut såhär och för att då göra själva collaget trycker man på create.

Sedan kommer man komma hit och här finns det en mängd med olika plagg, smycken, inredning mm att välja mellan men jag valde denna gång att söka efter det jag letade efter.

4. Som ni kanske ser så kan man söka efter butiker och jag valde denna gång Nelly men då jag ville göra ett collage med produkter som var i roséguld skrev jag även in det i sökfältet och fick på så sätt bara upp produkter från Nelly i roséguld.
5. Jag valde då dessa hörlurar.
6. För att få med produkten man vill ha med i collaget drar man bar över till den vita sidan där man gör sitt collage.

7. när du är klar med collaget, tryck på publish då kommer denna lilla ruta upp.
8. Här väljer du vad ditt collage ska heta. Man kan även lägga till en liten beskrivning om man vill det
9. Här väljer du den kategori som du tycker ditt collage ska hamna i.

10. Sedan trycker du på publish igen.

Såhär kommer det då se ut när du väl har publicerat ditt collage. Då är det bara att spara ner det bland dina bilder.

Sedan är det bara att ladda upp bilden på nouw och tagga produkterna du har använt dig utav och sedan publicera.

Klart!

Likes

Comments

1. BENEFIT TRIPLE PERFORMING FACE MOISTURISER.
2. FOREO LUNA PLAY.
3.THE BODY SHOP BRITISH ROSE FACEMASK

Tre av mina favoriter at the moment.
Totalt älskar rengöringsborsten från foreo! Är så skönt att varje dag få boosta hyn genom att enkelt massera med denna. Lite synd är det att man inte kan ladda den eller byta batterier när de tar slut men kommer definitivt köpa en ny sådan när den här dör. Tror dock jag uppgraderar mig till en något större och laddningsbar då.

Har haft Moisturisern ett tag och aldrig riktigt använt den då jag fick med den på köpet när jag köpte något annat och bara glömt bort den helt enkelt. Men började att använda den för några veckor sedan och den är faktiskt riktigt bra. Återfuktar huden riktigt bra, vilket behövs nu när det är vinter och man blir torr.

När jag gick in på The body shop den gången jag köpte denna så var det inte meningen att jag skulle köpa något utan följde med då mamma skulle köpa något men hon som jobbade där var så himla säljig (om det nu ens är ett ord) och dessutom duktig på det så det slutade med att jag köpte den och är nu i efterhand riktigt nöjd över att jag gjorde det då den är så himla bra. Brukar använda denna ungefär en gång i veckan efter att jag har skrubbat ansiktet och man känner sig väldigt fräsch efteråt. Ett stort plus är att man inte behöver använda mycket alls för att täcka hela ansiktet och därför har jag kunnat haft min ett bra tag nu.

Likes

Comments

Det finns ingen butik i hela världen som jag älskar lika mycket som jag älskar LUSH!
Att bara gå in i en utav deras butiker är som att gå in i en helt annan värld, dels för att det luktar otroligt gott men även för att de har lite annorlunda produkter till skillnad från liknande affärer. Den bästa Lush butiken som jag har varit inne i är helt klart den på Oxfordstreet i London, dels för att den är mycket större än de butikerna vi har här i Sverige men även för att de har vissa produkter som inte går att köpa i någon annan butik. Så himla synd att jag inte tog några bilder på den butiken när vi var där men förhoppningsvis så blir det en resa till London i höst och då den Lush butiken ett måste!
Min absoluta favorit produkt från Lush är RUB RUB RUB vilket är en dushskrubb som luktar så otroligt gott! Sen står även deras badbomber högt upp på favoritlistan och jag har just nu 8 st som väntar på att få hoppa ner i badet.
Den senaste produkten som jag testat från dem är deras schampokaka Honey I washed my hair, vilket är precis som det låter en kaka som är gjord av schampo vilket gör att när man gnuggar den mot sitt fuktiga hår blir att löddra och funkar på så sätt som vilket schampo som hellst. Det bästa är att de dessutom håller mycket längre än vad ett vanligt schampo på flaska gör.

Likes

Comments

Dagens humör: Helt okej, inte jätte bra men absolut inte dåligt heller.

Dagens borde: Städa mitt rum, dock så slutar jag tidigt imorgon och hoppas på att jag på något sätt är lite mer motiverad till att göra det än vad jag är just nu.

Dagens frisyr: Var platt i ca 30 min tills jag gick utanför dörren och börja gå till bussen när jag inser att det är regnblandat snö och mitt hår hunnit blivit både blött och lockigt...

Dagens smink: Precis som jag brukar ha det.

Dagens planer: Var att städa mitt rum och gymma men slutade med att jag målade naglarna istället.

Dagens materiella vill ha: Kat Von D nya palett skulle inte sitta helt fel!

Dagens craving: Vad som helst som innehåller socker, som jag dock försöker hålla mig borta ifrån.

Dagens tråkiga: Helt klart engelska lektionen!

Dagens längtan: Att få sova, har bara gått 2 dagar i skolan på denna termin och har redan tröttnat...

Dagens låt: Ed Sheerans nya låt, Shape of you. Har ni på något sätt lyckats missa denna så är det att lyssna på den innan ni gör något annat. Så bra!

Likes

Comments

Det var snart 4 år (2013-01-22) sedan dessa bilder blev tagna men trotts att det var så pass länge sedan så minns jag denna dagen som igår.
Även fast jag inte var eller är särskild intresserad av blommor och växter så minns jag att det var helt magiskt att bara gå runt där en hel dag och bara kolla på de blommor, växter och djur som fanns där och vill definitivt åka tillbaks dit någon dag. Fanns så mycket fina men även konstiga blommor och växter i alla möjliga storlekar och färger.
Hittade dessa bilder i systemkameran idag och tänkte dela med mig utav några av dem.


Likes

Comments

Fick denna fina julklapp av Denise och har faktiskt redan läst ut den, eller läst och läst har jag väll inte direkt. Jag har BookBeat och genom appen har jag kunnat lyssna på boken men samtidigt följa med i boken och titta på bilderna men även de sidor som inte läses upp.
Boken var i alla fall väldigt bra och även fast jag själv inte lider av depression, generaliserad ångestsyndrom eller panikattacker så kan jag ändå på något sätt relatera. Boken är väldigt lärorik, det är precis sådana här böcker som behövs och som jag tycker mest om att läsa. De blir mer personliga än vad en bok med en kärleksroman med ett lyckligt slut är och det är just det som gör denna bok så himla bra.


Likes

Comments

Nu har jag äntligen blivit frisk igen och passade därför på att damma av kameran, som tyvärr har blivit använd så jätte mycket på den sena tiden. Men det ska det bli ändring på nu!
Det bästa när man är ute på gården och fotar är att katterna alltid följer efter och ställer upp som modeller. Märta är rena rama linslusen och älskar uppmärksamhet!

Likes

Comments