Måste bara berätta mitt intryck om den här bilden, om ni skippar min rumpa. Ser ni utsikten? De är 12 våningen . Jag glömmer aldrig när jag satt och andades in den friska luften , tittade ut och bara försökte memorisera den bild jag såg, det jag kände. För i det läget hade jag bara mina ögon som en kamare, för det jag såg och kände kan ingen kamera någonsin fånga. Jag satt och tittade och reflekterade över minsta detalj över utsikten, jag blundade och kände efter hur det luktade och hur det lät. Det var magiskt att det var mitt hem för en stund. Att jag bara var jag, helt ensam och jag för första gången trivdes. Trivdes med mig själv helt själv. Det var då jag förstod att jag har äntligen blivit min bästa vän och att jag äntligen tycker om mig själv! Magiskt.

Likes

Comments

Här trillar jag in med väldigt ojämna mellanrum, måste erkänna att jag saknar att blogga lite. Det är terapi. Känns som jag lär mig något nytt om mig själv varje gång jag skriver.
Det är när jag mår som sämst jag lyckas komma in här, söker tröst på en vit vägg där jag fyller med mina egna känslor, det är mitt sätt. Jag ringer aldrig dig, inte heller skriver jag ett mess att jag behöver dig. Jag klarar mig alltid!

Påtal om något helt annat funderar jag på att starta upp en blogg ordentligt, med en bättre och finare hemsida och blogga kontinuerligt !

Likes

Comments

Kanske har lätt att bli besviken i kärlek och på kärlek, men jag har växt upp med att min mormor morfar levt hela livet tillsammans, sida vid sida. Igenom allt tills döden , skaffat familj och klarat av allt tillsammans, att få ha den man älskar varje dag tills dagen man dör måste va de mest fantastiska man kan ge varandra. Kärlek för mig är de finaste man kan ge, all tid! Så rätta mig om jag har fel, jag är värd att få den kärleken jag är uppfostrad att se, Tro och hoppas på finns <3 för den finns.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej igen, satt och läste igenom 17 sidor av bloggen, blir fascinerad av hur jag skriver ibland . Mesta dels verkar jag ha spenderat tid i sängen haha, men förövrigt hade jag väldigt fina dagar :) alltid kul att kolla tillbaka , skriver idag för lär väl inte minnas den 15:e oktober som nått speciellt om ett år.

Idag har jag kommit på ytterligare en gång av alla mina fina relationer jag haft att de är mig de är fel på, jag som sagt söker kärlek från familj , vänner och pojkvän av 1 person. Och vem kan ge någon det?

Skrev för 5 månader sen att jag skulle jobba med mig själv, ja tro mig. Jag har kommit en bit på vägen, men jag visste inte att de var så långt kvar 😳

Likes

Comments

Likes

Comments

Lycka är något vi strävar efter varje människa. På ett eller annat sätt. Vissa får lycka av att köpa saker, resa eller att umgås med dem de tycker om, många säger att lyckan den kan inte köpas, och vissa Säger att de är det enda sättet. För MIG är lycka en sak som inte går att bestämma , ett par papperslappar kan inte styra det.

När jag har suttit i en slänt med mina tokiga vänner och skrattat i timmar , fnissat och skrattat Åter igen om och om igen tills man får ont i magen det kallar jag lycka. Det kan man aldrig köpa. Lycka får vi tillsammans! Vi är en värld och vi är ett folk och tillsammans kan vi skapa lycka! Man blir så inne i allt så man glömmer bort att faktiskt leva, att bara leva. Det är Viktigt att stanna upp ibland och tänka på nära och kära, visa uppskattning och ta vara på varandra , dagar blir till år och åren går så fort. Jag tror inte vi ligger på våran döds bädd och tänker på alla saker vi köpt, vi tänker på alla möten vi gjort, alla kramar vi fått och personerna som funnits från dag 1 till den sista. Även människor som bara gjorde 1 kapitel. Vi är beroende av varandra och vi alla har en mening. Och meningen är att finnas vid liv!

Vi är oxå en del av så mycket mer, i strävan på lycka av oss människor så håller vi på att förstöra våran planet, i strävan på lycka av materiellating.
Vi massproducerar allt och tillslut förgiftar vi oss själva, för om vi förgiftar havet, korna , grisarna , träden så är det vi som stoppar i oss det i slutändan. Så på den långa vägen är vi påväg att ta död på oss själva.

Det är inte bara katter hundar som vi ska ta hand om, vi är en del av en hel planet.

Likes

Comments