Header

Hej alla!

Har som sagt inte bloggat på jätte länge. Har inte haft något att blogga om.

Som sagt har tagit studenten från Bollerup nu, eller det var ett rätt bra tag sedan. Det har inte hänt så mycker sen dess. Har börjat plugga matte så att jag kan plugga vidare sen ifall jag vill, Letar efter extra jobb men det är inte jätte enkelt att hitta jobb.Men men, i helgen ska jag och Alice strata vår andra Pay and Jump får se hur det går men man får väl hålla tummarna. Nu ska jag fortsätta att räkna matte. Ha det riktigt bra alla så ses vi snart igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej bloggen!

Har inte bloggat på jätte länge. Har mycket i skolan att göra nu. Går sista året på gymnasiet och då blir det att man har mycket att göra. Just nu sitter jag och lyssnar på Ida Warg och Viktor Frisk podcast. Denna borde ni verkligen lyssna på.

Senare ikväll ska vi till Tobbe Larsson på clinc. Det kommer bli mycket intressant.  Senare ikväll ska jag nog bara städa och packa till imorgon när jag ska hem. 


Likes

Comments

Trodde aldrig att jag skulle känna såhär. Att vara 18 år och vara deprimerad när man går sista terminen i skolan. Det finns verkligen inget värre. 

Att det känns som att man inte blir gillad för den man är. Att ett litet misstag kan göra en så hatad. Ibland ångrar jag att jag gjorde det. Men samtidigt ångrar jag mig inte.  

Det värsta är att man har svårt att äta, svårt att sova. Men en sak jag vet efter detta är att jag är stark att jag har tagit mig igenom detta. 

Skriver ett längre inlägg i nästa vecka när jag har mer ork. 

vill samtidigt tacka dom jag har och att dom finns för  mig när jag har det jobbigt!!!

Likes

Comments

​Hej alla söta!

Har helt glömt bort att blogga på ett par månader. Skäms nästa lite. 

Det som har dom senaste veckorna har inte varit mycket, har varit på breeders och haft praktik. Det var en upplevelse som man sent kommer att glömma. 

Lite annat går ju som sagt sista året på Bollerup nu. Samtidigt som det ska bli skönt att sluta skolan så kommer man såklart att sakna folket och lärarna. Det har varit rätt mycket plugg eller kanske inte men har varit jobbiga saker. Nästa vecka åker vi till Tyskland med skolan. Alla treor får åka till Tyskland på höstterminen. Kanske filmar lite och lägger upp, funderar lite på om man ska börja vlogga eller att ni får följa med en vanlig dag i skolan men mig. Kan kanske filma lite nu när vi ska till Tyskland. 

Bloggar mer imorgon när jag har lite mer tid.

Puss Puss Louise!

Likes

Comments

Hej alla!
Det har hänt ganska mycket sen jag bloggade sist. Vi har flyttat hästen. Hon storm trivs verkligen. Går i skolan som vanligt. Bara två veckor kvar efter denna vecka. Sen är det sommarlov. 23 juni åker jag och min kusin till Göteborg och ska kolla på one direction. Sen den 25 blir det mor Italien. Så skönt det ska bli. Snacka om att man har saknat det varma vädret.


Idag har vi varit på Skånes djurpark med klassen och naturvetar häst tjejerna. Det har varit mycket roligt. Har kollat på många djur och har såklart skit ont i fötterna nu. Imorgon börjar dagen med svenska sen har vi biologi och sedan är det ridning, fast ska göra prov då. Sen blir det engelska sista lektionen. Och sen på kvällen blir det troligtvis att jag, Emma och Linnea ska vara vakt till stoet ifall hon ska föla. Om fölet kommer i natt behöver vi inte göra det. På fredag blir det att åka hem. På lördag är det träning för Jenny. Är så taggad på att träna. Alice har gått som en Gud den senaste tiden.
Nu ska jag försöka att sova om det går.

Likes

Comments

Den senaste tiden har det hänt mycket. Jag har pluggat väldigt mycket. I helgen har jag inte gjort så mycket än att flytta min häst. Hon stormtrivs redan och det är jätte skönt. Jag visste inte att min häst kunde gnägga så mycket som hon gjorde!

Här är det inte så bra väder. Det regnar och blåser :(
Bloggar mer ikväll när jag har slutat.

Likes

Comments

​Snart är jag på väg hem till Malmö. Dagen började med att vi hade häst vid hand och det gick väl hyfsat bra. Efter det hade jag mitt första prov för dagen och det gick skit bra. Sen nu klockan ett hade jag mitt andra prov. Från en sak till en annan. Just nu sitter jag och lyssnar på en podcast med Zara Larsson. 

Den bruden är sjukt cool!!! 

https://www.youtube.com/watch?v=aFIUMTkdi7I

här är den jag lyssnar på!! ta er tiden och lyssna på den. 

bloggar mer i helgen när jag är hemma.Likes

Comments

Hej bloggen! 

Nu har jag bestämt mig att jag ska börja blogga igen. 

idag har det inte hänt så mycket. vi hade clinic med Lisen och Peder Bratt Fredriksson, om löshoppning. Det var lite intressant om vad dom kollar på när dom letar efter häst. det var mycket intressant. nu ska jag faktiskt sova och imorgon taggar vi två prov. 

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen påväg tillbaka till Bollerup. Efter att ha haft ett riktigt bra lov. Vill bara vara hemma. Tur att denna veckan inte är så lång så jag kan komma hem igen. På söndag så taggar vi tävling med Alice. Gårdagens hoppträning gick skit bra. Min lilla Alice börjar tycka detta är roligt och hoppar själv. Skriver mer om lovet när jag kommer hem ;)

Likes

Comments

Hej bloggen!!
Förlåt att jag inte har bloggat..
Jag har mått väldigt dåligt en tid nu. Men hoppas att jag mår bättre smart.
Har ju påsklov nu och det är riktigt skönt. Jag önskar verkligen att jag hade haft tid att träffa X. Bloggar mer imorgon när jag sitter vid datan. Då kan jag lägga upp lite nya bilder på göra vid min heder.
Puss puss

Likes

Comments