Temat för Monthly Makers November var böcker, vilket enligt mig är något av det bästa som finns. Älskar böcker, älskar att läsa, älskar att skriva. Jag har alltid varit en bokmal, fast på sistone har jag inte läst lika mycket som jag brukar. Jag måste börja läsa igen, har högar med olästa böcker som väntar på mig.

Från min mormor brukar jag alltid få bokmärken, eftersom hon vet hur mycket jag älskar att läsa. Dem är alltid väldigt söta, med bilder på målningar av konstnärer som använt sig av munnen eller fötterna. Så det var det första jag tänkte på när jag lästa om månadens tema, och valde att göra egna bokmärken. Jag gjorde tre stycken, en med Den lilla sjöjungfrun, en med Tummelisa och en sista med Rödluvan.

Hade velat göra mer denna månaden eftersom det är ett tema som jag tycker så pass mycket, men tiden måste räcka till också. Jag hade tänkt göra fler bokmärken, som hade teman från olika böcker från Stephen King. Han är en av mina favoritförfattare, och av de böcker han skrivit som jag läst än så länge så är Lida nog min favorit. Kommer nog göra ett par bokmärken med Stephen King-tema längre fram.

På tal om böcker och skrivande pågår ju NaNoWriMo också nu, skrivutmaningen där man ska försöka skriva ihop 50 000 ord under november månad. Någon mer som deltar i år? Och isåfall hur långt har ni kommit?

Nedanför kan ni se när jag gjorde bokmärkena:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments